markofix1 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 trudno, wybór ciężki, więc będę wpłacać po 20zł na obydwie :) poproszę o numery kont i co w opisie a to 20zł z listopada niech pójdzie na Lisię. Jak dostanę nr kont to za listopad wpłacę też na Lusię (jeśli dobrze zapamiętałam) Quote
elik Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 5 minut temu, markofix1 napisał: trudno, wybór ciężki, więc będę wpłacać po 20zł na obydwie :) poproszę o numery kont i co w opisie a to 20zł z listopada niech pójdzie na Lisię. Jak dostanę nr kont to za listopad wpłacę też na Lusię (jeśli dobrze zapamiętałam) Z całego serca Ci dziękuję, że zechciałaś wspomóc Lusię - dobrze zapamiętałaś :) To bardzo duża pomoc, bo Lusia ma niewiele stałych deklaracji. Staram się nadrobić bazarkami, ale to różnie bywa :) Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Na PW podam konto Lusi Quote
elik Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Czy ktoś już zaskoczył gdzie można uaktualnić podpisy ? Quote
Alaskan malamutte Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 44 minut temu, markofix1 napisał: trudno, wybór ciężki, więc będę wpłacać po 20zł na obydwie :) poproszę o numery kont i co w opisie a to 20zł z listopada niech pójdzie na Lisię. Jak dostanę nr kont to za listopad wpłacę też na Lusię (jeśli dobrze zapamiętałam) Pięknie dziękuję!! Numer konta dla Lisi wysyłam na PW Quote
Tola Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 28 minut temu, elik napisał: Czy ktoś już zaskoczył gdzie można uaktualnić podpisy ? Wchodzisz w swój podpis, potem w ustawienia konta i dalej w sygnaturę Quote
elik Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 6 minut temu, Tola napisał: Wchodzisz w swój podpis, potem w ustawienia konta i dalej w sygnaturę w swój profil :) Tolu bardzo dziękuję za olśnienie :) Ale ze mnie gapa. Na którymś wątku pisałam, że tak właśnie dawniej zmieniało się banerki, ale próbowałam i tam teraz nie ma tam narzędzi do tego.Tylko ja zamiast do profilu to wchodziłam do tego kółeczka z awatarkiem i tam faktycznie nie ma, bo być nie może, możliwości zmiany banerka. Tylko ja już nie pamiętam, kto banerki robił. Quote
Anecik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 15 minut temu, Tola napisał: Wchodzisz w swój podpis, potem w ustawienia konta i dalej w sygnaturę Ja również podziękuję Tolu :) Quote
Tola Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Teraz, anecik napisał: Ja również podziękuję Tolu :) :) Quote
elik Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Alo, alooo je tu kto :) Bo ja mam nowe wieści z domku Aschitki vel Endżi :) Mamy pozdrowienia i wiadomości, że w DS suni wszystko w porządku. Się bardzo kochają, a tak wypoczywają :) Baaaaaardzo mnie sie to podoba :) A Wam ? :) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 6 minut temu, elik napisał: Bo ja mam nowe wieści z domku Aschitki vel Endżi :) Słodziak mój kochany Elu, BARDZO NAM SIę PODOBA!!! 1 Quote
elik Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Słodziak mój kochany Elu, BARDZO NAM SIę PODOBA!!! No to siem cieszem :) Quote
elik Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 Tego MMSa nie wykasowałam. Oglądam sobie go od czasu do czasu. Od razu milej na duszy się robi :) Quote
Tola Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Życzę, aby przy świątecznym stole nie zabrakło radości i ciepła rodzinnego, a Nowy Rok przyniósł ze sobą szczęście i pomyślność. Quote
Havanka Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Dnia 4.12.2016 o 21:47, elik napisał: Alo, alooo je tu kto :) Bo ja mam nowe wieści z domku Aschitki vel Endżi :) Mamy pozdrowienia i wiadomości, że w DS suni wszystko w porządku. Się bardzo kochają, a tak wypoczywają :) Baaaaaardzo mnie sie to podoba :) A Wam ? :) Czy się podoba? Życzę każdemu bezdomniaczkowi tak przyjaznej, ludzkiej ręki, jak na zdjęciu i odpoczynku na poduchach ! Endżi niech ten sen trwa wieki ! Quote
Nadziejka Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Alez cudna alez przecudna szczesliwa sercem calem pozdrawiam Endzi i Panciow Wszelkiego Najlepsiutkiego Wysnionego Rodzince Caluniej Quote
elik Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 Się cieszę, że Wam też to pasi :) Quote
elik Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Mamy kolejną wiadomość i zdjęcia z DS Aschity/Angie. "Dzień dobry pani Elu, Angie ma się bardzo dobrze, jest zdrowa, kochana i przesłodka. Przesyłam pani kilka zdjęć pt.: Angie …. - na nowym posłaniu ( prezent od mojej przyjaciółki) , - w nowym ubranko na mrozy, - na spacerze w Lackoronie, - i jej nowe znajomości w pensjonacie w Lanckoronie, - i nasze wspólne chwile czytelnicze. Pozdrawiamy serdecznie Angie, Ania i Jurek" 2 Quote
elik Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 Tak, bardzo cieszą takie zdjęcia psiaków, które "wyciągnęliśmy" z bezdomności, z podłych warunków :) Chyba jeszcze tylko my dwie mamy linki do wątku suni :) Quote
Havanka Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Dnia 3.03.2017 o 22:19, elik napisał: Tak, bardzo cieszą takie zdjęcia psiaków, które "wyciągnęliśmy" z bezdomności, z podłych warunków :) Chyba jeszcze tylko my dwie mamy linki do wątku suni :) Jeszcze ja mam, ale często czasu brakuje, zeby na wszystkie zajrzeć. Zdjęcia jak z pięknej bajki ! Kiedy je oglądam, jestem tak szczęśliwa jak Angie ! 1 Quote
dwbem Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Też się cieszę, nie wyrabiam z zagładaniem na wszystkie strony ale od czasu do czasu trafiam tu i ówdzie. 1 Quote
Nadziejka Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Alez alez przecudnie raduja serce raduja te wiesci pieknie w zdrowiu niechaj sie ukalada dnia kazdenkiego dla wszystkich lapeczek i opiekunow 1 Quote
Recommended Posts