Jump to content
Dogomania

Bezdomna sunia Aschita stała się członkiem wspaniałej Rodziny. Jej dzieci też szczęśliwe w swoich domach :) Aschita - kolejny dramat psiej matki i jej ośmiorga dzieci w jednej z podzamojskich wsi.

Recommended Posts

Posted

To ja pozdrawiam w poniedziałkowe przedpołudnie, u nas odrobinę chłodniej, ale podobno idzie kolejna fala upałów.

Do pozdrowień dołączam Elę mojej córci - kotka spędza u nas wakacje, bo u córki remont http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig.gif

Ela ma nawyk spania w takiej pozycji, za każdym razem nie mogę powstrzymać się od śmiechu http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig.gif

W ogóle to b. dziwny kot...

V__B0B8.jpg

V__D4E7.jpg

Posted

Przeczytałam w poczcie e-mail post Gusiaczka i szybko pędzę na watek, no bo mój widok bezcenny ???? A jak mój wizerunek mógł znaleźć się na wątku bez mojego udziału ???? A to kicia jest  moją imienniczką gif%2B%25C5%259Bmiej%25C4%2585cy.gif

A tak w ogóle to Ela niewiele się różni od tego pluszaka, który leży obok. Na dobą sprawę, gdybyś Tolu nie powiedziała, że to żywa kicia, to prawdopodobnie myślałabym, że to pluszak :)

• Upvote 2
Posted

Kicia ma w papierach długie imię, więc żeby było łatwiej - skracamy i mówimy do niej Ela, Elżbietka ;)

Wczoraj miałam miałam 1 zapytanie o Aschitę, ale to jeszcze nie ten domek, nie ta rodzina.

Teraz wakacje, ale  i w taki czas ludzie szukają psich przyjaciół, więc czekamy!

Posted
10 godzin temu, Tola napisał:

Kicia ma w papierach długie imię, więc żeby było łatwiej - skracamy i mówimy do niej Ela, Elżbietka ;)

Wczoraj miałam miałam 1 zapytanie o Aschitę, ale to jeszcze nie ten domek, nie ta rodzina.

Teraz wakacje, ale  i w taki czas ludzie szukają psich przyjaciół, więc czekamy!

Popieram :)

Posted
O 2.07.2016 o 14:58, Gusiaczek napisał:

Czekamy i się doczekamy! :)

Nie ma innej opcji :)

Dzisiaj na konto suni wpłynęła kwota 20,00 zł od markofix1.

Bardzo serdecznie dziękujemy

gif%2B%25C5%259Ble%2Bserdudzka.gif

Posted
9 godzin temu, anecik napisał:

Elu podaj mi na pw nr konta dla Aschity. Są dla niej rozdysponowane pieniądze w kwocie 250 zł po Auris :)

Z wielka przyjemnością, już podaję na PW  i ogromnie dziękuję :)

Auris życzę dużo miłości w DS :)

Posted

Przelałam na konto Aschity  89,60 zł  tj. 1/2 kwoty uzyskanej z bazarku.

Może będzie jeszcze kilka złotych, jeśli dojdzie ostatnia wpłata, na którą czekam już dość długo. Ponieważ wkrótce upłynie miesiąc od zakończenia bazarku, postanowiłam nie czekać dłużej i przekazać psiakom tyle kasy,  ile wpłynęło.

Posted
7 godzin temu, Tola napisał:

Aschita pięknie się prezentuje :)

Teraz wyczekujemy tylko tego jednego, najważniejszego telefonu...

A tymczasem nie ma żadnego :( Nie rozumiem dlaczego. Może zmiana tekstu pomogłaby ?

4 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Cud Sunieczka :)

I miód :)

Posted

Rozliczenie:

Stan konta na 7 czerwiec wynosił +20 zł

Wpłaty:

+350 zł Fundacja ZEA

Razem: +370 zł

Koszty:

-195,50 zł hotelowanie (08-30.06)

-152,90 zł karma RC Urinary 8 kg

-28 zł wirusówki

-3,50 zł dojazd weta (częściowe koszty)

Razem: -379,90 zł

+370 zł - 379,90 zł = -9,90 zł

Stan konta na 30 czerwiec wynosi -9,90 zł.

Posted

Wszystkich, którym leży na sercu dobro bezdomniaczków zapraszam na bazarek,

z którego 35 %  dochodu będzie przeznaczone dla Aschity.

stragan.gif

Każda forma uczestnictwa mile widziana :)

Posted
O 4.07.2016 o 20:03, anecik napisał:

Elu podaj mi na pw nr konta dla Aschity. Są dla niej rozdysponowane pieniądze w kwocie 250 zł po Auris :)

Anecik, czy robiłaś przelew ? Podałam nr konta dość dawno, ale przelew nie przyszedł :)