kiyoshi Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 i ja zaglądam:) kciuki nieustannie zaciśnięte! 1 Quote
Tola Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Chyba się nie udało... Tytuł zmieniony :( Ale co się stało, Gabi??!! Quote
Zarka Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 4 minuty temu, anecik napisał: :( To niemożliwe... A wyprawka, obroża i takie tam o miłości nowych państwa do suni? Quote
Gabi79 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 Florcia nie jedzie z Państwem. Chyba nikt się tego nie spodziewał. Quote
Tola Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Jestem w szoku! Szkoda suni, szkoda Gabi; tyle starań, rozmów, nadziei :( :( Quote
Poker Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 COOOO ?? Co się stało ??? Piszcie , bo przecież padniemy tutaj. Quote
Anecik Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Może po prostu Florcia za mało była swoją psią poprzedniczką. Quote
Gabi79 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 Teraz, Poker napisał: COOOO ?? Co się stało ??? Piszcie , bo przecież padniemy tutaj. W zasadzie to nic się nie stało, Państwo stwierdzili,że Florcia się jednak nie nadaje do ich trybu życia. Quote
Zarka Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 2 minuty temu, Gabi79 napisał: W zasadzie to nic się nie stało, Państwo stwierdzili,że Florcia się jednak nie nadaje do ich trybu życia. I jechali taki kawał drogi, żeby dojść do tego wniosku? A po czym to wywnioskowali? Wiem, że pytam po czasie i niczego to juz nie zmieni, ale czasami ludzie mnie zadziwiają. Quote
b-b Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 22 godzin temu, anecik napisał: Proszę bardzo Bunio Zulka Dziękuję :) Zuleczkę "znam" ale myślałam ,że chodzi o jakiegoś nowego psiaczka. Quote
Tola Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 18 minut temu, anecik napisał: Może po prostu Florcia za mało była swoją psią poprzedniczką. Nie pamiętam, przypomnijcie proszę - poprzednia państwa sunia odeszła ze starości? Quote
Havanka Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 1 minutę temu, Gabi79 napisał: W zasadzie to nic się nie stało, Państwo stwierdzili,że Florcia się jednak nie nadaje do ich trybu życia. A podobno państwo byli już zakochani we Florci. Jakoś taka krucha była ta milość. 1 Quote
Yoana Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Dobrze, że rozmyślili się teraz. Szukanie psich sobowtórów to nie jest wg mnie najlepsze postępowanie. Każdy pies jest inny i powinien być kochany za to jaki jest. Florcia znajdzie jeszcze swoich ludzi , dla których będzie Flocią a nie kopią innego psiaka. 2 Quote
Radek Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Smutno, że się tak złożyło. Ale Florcia jest fajna i na pewno znajdzie się człowiek dla niej. Quote
Rubik Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Kibicuję Florci i aż mnie ścisnęło... Choć, przyznaję, że trochę się obawiałam, iż Państwo tak mocno uwierzyli, że Florcia to wcielenie ich suni, że jeśli okaże się, iż jest choć odrobinę inna (np. charakterologicznie) będą zawiedzeni... Quote
Poker Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Widzieli ją? Ciekawe czego oczekiwali. Taki kawał jechać na nic.Zadziwiające. Oczywiście lepiej ,że teraz zrezygnowali niż później Quote
Gabi79 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 47 minut temu, Zarka napisał: I jechali taki kawał drogi, żeby dojść do tego wniosku? A po czym to wywnioskowali? Wiem, że pytam po czasie i niczego to juz nie zmieni, ale czasami ludzie mnie zadziwiają. 10 minut temu, Yoana napisał: Dobrze, że rozmyślili się teraz. Szukanie psich sobowtórów to nie jest wg mnie najlepsze postępowanie. Każdy pies jest inny i powinien być kochany za to jaki jest. Florcia znajdzie jeszcze swoich ludzi , dla których będzie Flocią a nie kopią innego psiaka. 4 minuty temu, Radek napisał: Smutno, że się tak złożyło. Ale Florcia jest fajna i na pewno znajdzie się człowiek dla niej. Problem chyba tkwi w tym, że Florcia nie jest taka sama, jak Lena, a raczej, że nie jest Leną. Ja jestem w szoku, obie z Kasią byłyśmy pewne, że będzie wszystko super, Pani Kasia z Hamburga także. I chyba tutaj wszyscy także. Nie ma co już roztrząsać tego wszystkiego. Pozostał niesmak, smutek i żal, ale trzeba się otrząsnąć. Quote
Anecik Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Trzeba się otrząsnąć i szukać domku dalej :) Tego właściwego. Quote
Xibalba Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Ja też jestem zaskoczona, chociaż......tak trochę po cichu się bałam, że co będzie jeśli się okaże, że Florcia nie jest identyczna jak ich sunia, a to przecież oczywiste, że nie jest i żaden inny pies nie będzie i ludzie powinni się z tym liczyć. Ale z drugiej strony dobrze, że od razu po zapoznaniu się z sunią to stwierdzili a nie wzięli 'psa' na próbę, jak to niestety często się zdarza. Widać bardzo kochali swoją sunię, ale jeśli myślą że znajdą identycznego psiaka i z wyglądu i charakteru to niech szukają dalej.... Florcia znajdzie swój wymarzony dom, który będzie ją kochał nie za to jaka jest, a nie za to, że ma być kopią innego psiaka. Quote
Gabi79 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 Jakoś tak mi smutno.... Póki co aktywowałam olx Florci na Kraków i Wrocław. Czekam na akceptację na Katowice, jak zaakceptują wyróżnię i wykupię odświeżenie. http://olx.pl/oferta/psi-ideal-florka-poleca-sie-do-adopcji-CID103-IDfbcV5.html 1 Quote
Xibalba Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 8 minut temu, Gabi79 napisał: Jakoś tak mi smutno.... Póki co aktywowałam olx Florci na Kraków i Wrocław. Czekam na akceptację na Katowice, jak zaakceptują wyróżnię i wykupię odświeżenie. Rozumiem Twoje rozczarowanie.....bo ludzie znowu zawiedli, ale kto wie, może tak miało być? Nie martw się, ona na pewno znajdzie swoje miejsce i swoich wspaniałych ludzi, bo jest wyjątkowa. Quote
Recommended Posts