Anecik Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 9 minut temu, Gabi79 napisał: Ja właśnie podmieniłam Bezę na Florcię, ale chyba muszę czekać na lepsze fotki ze 3 zdjęcia Florci jeszcze mam - właśnie obrabiam to zaraz wrzucę. Ona tak za bardzo to nie chciała pozować ;( Quote
Anecik Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Wszystko musiało być sprawiedliwie - szczególnie mizianie, najlepiej na dwie ręce. Tu już w hoteliku - chyba na dzień przyjazdu najlepszy kolega Kajtuś A tu jeszcze z dogomaniacką Korą 1 Quote
Anecik Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 25 minut temu, Havanka napisał: Na czyje wyróżnienie ma wskoczyć Arielka? Ja ją ogłszałam ze zdjęciami schroniskowymi. Teraz podmieniłam na nowe.http://olx.pl/oferta/mlodziutka-suczka-o-hipnotyzujacym-spojrzeniu-CID103-IDelyIN.html Havanko no przecież znowu się pomyliłam :D to halszka ma wyróżnienie na olx do 31,03 po....... no nieważne po kim, ważne że ma :) Bardzo Ci dziękuję, A nie można zmienić województwa? I dać tego zdjęcia jako główne? Quote
Anecik Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Do halszki :) Może dać na Katowice. A jakby się dało to Havanka podmieniłaby na małopolskie. Arielka jest koło Kęt więc z Krakowa też nie jest tak daleko. Quote
halszka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Podmieniłam ogłoszenie i wrzuciłam na Bielsko http://olx.pl/oferta/niebieskooka-pieknosc-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDeha81.html Trzymam kciuki z całych sił,jeśli będzie potrzeba to po świętach zrobię pakiet ogłoszeń a póki co powodzenia Arielko :) Edit.zmieniłam tytuł bo bałam się,że ten sam nie przejdzie Quote
Anecik Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 5 minut temu, halszka napisał: Cudo dziewczynka :) Anetko nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale na wątku Arielki wyczytałam,że jest w okolicy Bielska i na to miasto zrobiłam ogłoszenie a nie jak wcześniej pisałam na Katowice Dobrze zrobiłaś bo ja najpierw napisałam żeby na Bielsko a potem żeby na Katowice i w końcu sama nie wiedziałam gdzie napisać :D Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Już mi się wątki mylą Cudne to zdjęcie Kasia zrobiła. Dzięki Kasiu :) Quote
Havanka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 9 godzin temu, anecik napisał: Do halszki :) Może dać na Katowice. A jakby się dało to Havanka podmieniłaby na małopolskie. Arielka jest koło Kęt więc z Krakowa też nie jest tak daleko. Dobrze, zmieniam na małopolskie. Mam nadzieję, ze nie usuną. Quote
Anecik Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 Godzinę temu, Havanka napisał: Dobrze, zmieniam na małopolskie. Mam nadzieję, ze nie usuną. Dzięki Havanko :) Quote
Nadziejka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Laluniu zdrowenka stokroc sciskam za wszystko Quote
Havanka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Anetko, nie będziesz miała nic przeciwko, jeśli na watku Arielki zostawie zaproszenie na bazarek kilometrowy dla Karmen? Quote
Anecik Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 35 minut temu, Havanka napisał: Anetko, nie będziesz miała nic przeciwko, jeśli na watku Arielki zostawie zaproszenie na bazarek kilometrowy dla Karmen? Co Ty gadasz Havanko. Zapraszaj, zapraszaj.... Quote
Anecik Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Hit!! Są Państwo zakochani w Arielce. Szukali psa około 4 miesiące i znaleźli Arielkę. Młodzi ludzie dom w Szczyrku. Byli wczoraj poznać Arielkę, dziś jadą źeby pójść na spacer. Togusia zrobi mi we wtorek wizytę bo ja nie dam rady. Chociaż chętnie pojechałabym. Nic to, pojadę ewentualne na poadopcyjną i od razu do Frania zawitam. Pani jest weterynarzem :D 2 Quote
halszka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Dopiero teraz udało mi się wejść na dogo a tu takie wieści jupiiiiii trzymam kciuki!!! Quote
Havanka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 10 godzin temu, anecik napisał: Hit!! Są Państwo zakochani w Arielce. Szukali psa około 4 miesiące i znaleźli Arielkę. Młodzi ludzie dom w Szczyrku. Byli wczoraj poznać Arielkę, dziś jadą źeby pójść na spacer. Togusia zrobi mi we wtorek wizytę bo ja nie dam rady. Chociaż chętnie pojechałabym. Nic to, pojadę ewentualne na poadopcyjną i od razu do Frania zawitam. Pani jest weterynarzem :D Aż boję się cieszyć !!! To niewiarygodne ! Jeszcze walizek dobrze nie rozpakowała w hoteliku, a już znowu trzeba wyjeżdżać ! 1 Quote
Nadziejka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 cuda cuda ! sciskam kciukam serdecznie za wszystko Quote
Chesti Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Uff...uff...uffff ale wieści! Po cichutku sobie zaglądam od kilku dni do niebieskookiej, no co tu dużo gadać - zakochałam się. Miałam już dziś wiercić mężowi dziurę w brzuchu (choć wiem, że nie powinnam... z kilku względów ;)) Oby to był TEN domek! Zaciskam kciuki razem z Wami! Quote
Anecik Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Wszystkim życzymy Zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa Quote
Tola Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Ale wiadomość z tym domkiem dla Arielki!!! Gdyby nie anecik nadal siedziałaby w schronie! Oby wszystko poszło sprawnie! Życzę wszystkim spokojnych Świąt, spędzonych z najbliższymi Quote
halszka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny, wśród przyjaciół i zwierzaków Quote
Gabi79 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Z tego, co mówią dziewczyny ludzie bardzo fajni, odpowiedzialni i zakochani w Arielce. Mam przeczucie, że to będzie TEN domek!!! Quote
elik Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Niebieskooka,niech ten domek będzie najlepszym z najlepszych i ostatnim na twojej drodze życia :) Życzę wszystkim zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt. Niech Wiara, Nadzieja i Miłość, tak pięknie i trwale łączce się z przesłaniem Świąt Wielkiej Nocy, będą zawsze obecne w Waszym życiu. Quote
Recommended Posts