Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, Gabi79 napisał:

Ja właśnie podmieniłam Bezę na Florcię, ale chyba muszę czekać na lepsze fotki

ze 3 zdjęcia Florci jeszcze mam - właśnie obrabiam to zaraz wrzucę. Ona tak za bardzo to nie chciała pozować ;(

Posted

Wszystko musiało być sprawiedliwie - szczególnie mizianie, najlepiej na dwie ręce.

P1100482

Tu już w hoteliku - chyba na dzień przyjazdu najlepszy kolega Kajtuś

P1100500

P1100501

A tu jeszcze z dogomaniacką Korą

P1100503

• Upvote 1
Posted
25 minut temu, Havanka napisał:

Na czyje wyróżnienie ma wskoczyć Arielka? Ja ją ogłszałam ze zdjęciami schroniskowymi. Teraz podmieniłam na nowe.http://olx.pl/oferta/mlodziutka-suczka-o-hipnotyzujacym-spojrzeniu-CID103-IDelyIN.html

Havanko no przecież znowu się pomyliłam :D  to halszka ma wyróżnienie na olx do 31,03 po....... no nieważne po kim, ważne że ma :)

Bardzo Ci dziękuję, A nie można zmienić województwa?

I dać tego zdjęcia jako główne?

vdka4g.jpg

Posted

Do halszki :)

Może dać na Katowice.

A jakby się dało to Havanka podmieniłaby na małopolskie. Arielka jest koło Kęt więc z Krakowa też nie jest tak daleko.

Posted
5 minut temu, halszka napisał:

Cudo dziewczynka :)

Anetko nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale na wątku Arielki wyczytałam,że jest w okolicy Bielska i na to miasto zrobiłam ogłoszenie a nie jak wcześniej pisałam na Katowice

Dobrze zrobiłaś bo ja najpierw napisałam żeby na Bielsko a potem żeby na Katowice i w końcu sama nie wiedziałam gdzie napisać :D

Bardzo, bardzo Ci dziękuję.

Już mi się wątki mylą k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,07_h1_orig.

Cudne to zdjęcie Kasia zrobiła. Dzięki Kasiu :)

Posted
9 godzin temu, anecik napisał:

Do halszki :)

Może dać na Katowice.

A jakby się dało to Havanka podmieniłaby na małopolskie. Arielka jest koło Kęt więc z Krakowa też nie jest tak daleko.

Dobrze, zmieniam na małopolskie. Mam nadzieję, ze nie usuną.

Posted
Godzinę temu, Havanka napisał:

Dobrze, zmieniam na małopolskie. Mam nadzieję, ze nie usuną.

Dzięki Havanko :)

Posted
35 minut temu, Havanka napisał:

Anetko, nie będziesz miała nic przeciwko, jeśli na watku Arielki zostawie zaproszenie na bazarek kilometrowy dla Karmen?

Co Ty gadasz Havanko.

Zapraszaj, zapraszaj....

Posted

Hit!!

Są Państwo zakochani w Arielce.  Szukali psa około 4 miesiące i znaleźli Arielkę.  Młodzi ludzie dom w Szczyrku. Byli wczoraj poznać Arielkę, dziś jadą źeby pójść na spacer. Togusia zrobi mi we wtorek wizytę bo ja nie dam rady.  Chociaż chętnie pojechałabym.  Nic to, pojadę ewentualne na poadopcyjną i od razu do Frania zawitam. 

Pani jest weterynarzem :D

• Upvote 2
Posted
10 godzin temu, anecik napisał:

Hit!!

Są Państwo zakochani w Arielce.  Szukali psa około 4 miesiące i znaleźli Arielkę.  Młodzi ludzie dom w Szczyrku. Byli wczoraj poznać Arielkę, dziś jadą źeby pójść na spacer. Togusia zrobi mi we wtorek wizytę bo ja nie dam rady.  Chociaż chętnie pojechałabym.  Nic to, pojadę ewentualne na poadopcyjną i od razu do Frania zawitam. 

Pani jest weterynarzem :D

Aż boję się cieszyć !!! To niewiarygodne ! Jeszcze walizek dobrze nie rozpakowała w hoteliku, a już znowu trzeba wyjeżdżać k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,01_bB_orig.!

• Upvote 1
Posted

Uff...uff...uffff  ale wieści!

Po cichutku sobie zaglądam od kilku dni do niebieskookiej, no co tu dużo gadać - zakochałam się. Miałam już dziś wiercić mężowi dziurę w brzuchu (choć wiem, że nie powinnam... z kilku względów ;))

Oby to był TEN domek! Zaciskam kciuki razem z Wami!

Posted

Ale wiadomość z tym domkiem dla Arielki!!!

Gdyby nie anecik nadal siedziałaby w schronie!

Oby wszystko poszło sprawnie!

Życzę wszystkim spokojnych  Świąt, spędzonych  z najbliższymi

kartka1.jpg.d92a6fe3a9f4679f1c6757a72dc3

Posted

koszyk.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Z tego, co mówią dziewczyny ludzie bardzo fajni, odpowiedzialni i zakochani w Arielce.

Mam przeczucie, że to będzie TEN domek!!!

Posted

Niebieskooka,niech ten domek będzie najlepszym z najlepszych i ostatnim na twojej drodze życia :)

Życzę wszystkim zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt.

Niech Wiara, Nadzieja i Miłość,

tak pięknie i trwale łączce się z przesłaniem Świąt Wielkiej Nocy, 

będą zawsze obecne w Waszym życiu.

pisanki.jpg.486dc31e09580b28ca3bd6d40b25

jajka wielkanocne.gif