mimbr Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 Dziękujemy,Nadziejko. Gusiaczku, w Zooplusie nie byłam od czasu odejścia mojego wielkopsa, zajrzę w wolnej chwili i sprawdzę tę karmę, może moje pieseły też się skuszą. Quote
Nadziejka Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Pozdrawiam sciskam Babeleczku jeszcze nie wplacalam tych 30 zl obiecanych dla psinunia mam nadzieje ze za kilka dni juz wplace . Quote
Gusiaczek Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 13 godzin temu, mimbr napisał: Dziękujemy,Nadziejko. Gusiaczku, w Zooplusie nie byłam od czasu odejścia mojego wielkopsa, zajrzę w wolnej chwili i sprawdzę tę karmę, może moje pieseły też się skuszą. Teraz jest promocja na pakiet mieszany http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/546830?rrec=true Quote
mimbr Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 Zamówiłam łobuzowi: http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/wolf_of_wilderness/pakiety_probne/477377 http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/pakiety_probne/391116 http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/lukullus_karma/562104 http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/karma_lukullus/pakiety_probne/274353 Na razie wzięłam małe pakiety, zobaczymy, co mu posmakuje. Quote
mimbr Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 P.S. Możecie polecić jakąś karmę dla psów aktywnych? Quote
Gusiaczek Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Godzinę temu, mimbr napisał: P.S. Możecie polecić jakąś karmę dla psów aktywnych? Przykro mi, nie znam się. Karmy dla Ovo, trafione i sprawdzone, miałam wskazane przez osoby doświadczone i mogę je polecać Quote
mimbr Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 Potrzebuję jakiejś kalorycznej karmy dla takiego rozbitka z ADHD, któremu bardzo trudno przybrać na wadze. Quote
Maryna Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Nigdy nie używałam, nie wiem. Ale może spróbować jakąś weterynaryjną?? ew. jakąś dla szczeniąt, one mają bogatszy skład. Albo dla psów pracujących Ja od lat karmię brit care, bardzo sobie chwalę(tzn. psy ;)). pewnie mają w linii bogatsze składy Quote
anica Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Zgadzam się Brit jest Ok ,albo Fitmin? też ma dobre opinie i dobrą cenę :) Quote
Gusiaczek Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 O 22.04.2016o21:55, Gusiaczek napisał: Babelka 50% z bazarku w drodze, po zaksięgowaniu proszę o potwierdzenie na wątku. Pozdrawiam :) Nieśmiało przypominam - chciałabym zamknąć bazarek :) Quote
mimbr Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 Gusiaczku, spróbuje skontaktować sie z Madie telefonicznie i poproszę, żeby potwierdziła.. Quote
Nadziejka Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 O 22.04.2016o00:10, Nadziejka napisał: Babelku sciskam za wszystko mocno mocno Ciociu mimbr juz mam pieniazki z kramiku zakonczonego za fanciki wysylam terazna konto Madie 17 zl od Olena84 7 zl od _Dunaj_ razem sle 24 zl pr o potwierdzenie na bazarku gdy doleca pieniazki prosze o kontakt Madie w spr Twojego bazarku zakonczonego sle pw i pytam ale bez odpowiedzi od Madie to ja sie tez przypomne Babelku sciskam ogromnie ogromnie za zdrowenko i wszystko dobruskie tobie piesiu Quote
mimbr Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 U Bąbela wszystko w porządku. Lubi duzo biegać, a potem wbić się w fotel i spać. Jak nie ma możliwości długiego wybiegania, to zadowoli się krótszym i też grzecznie czeka w domu, niczego nie niszczy. Nabrał ciałka, mimo że grymasi. Portki też już pozwolił wyczesać. Czas go obfocić i może zacząć ogłaszać. Tylko nie wiem czy jako kundelka, czy psa w typie. P.S. Gusiaczku, strasznie długo czekamy na przesyłkę z zooplusa. Smaczki, zamawiane później, przyszły, a karmy niet. 1 Quote
anica Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 ....też tak ostatnio miałam w zooplusie( wyjaśnili mi ,że zamówiłam towar z różnych magazynów karma i smaczki w innym?) w końcu dojdzie ;) Mizianka dla Babelka, dobrze że jest dobrze! Quote
Gusiaczek Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Godzinę temu, mimbr napisał: Gusiaczku, strasznie długo czekamy na przesyłkę z zooplusa. Smaczki, zamawiane później, przyszły, a karmy niet. To dziwne ..... oni są punktualni, mnie raz zdarzyło się opóźnienie i bardzo żałuję, że nie zapisałam która firma kurierska dostarczała, bo paczka z zooplusa natychmiast została przekazana kurierowi, później była obsuwa :( Sprawdzałaś na stronie śledzenia przesyłki ? Quote
mimbr Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Jeszcze nie wysłali. A w soboty też dostarczają? Quote
Nadziejka Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 O psiaczkach Madie czytalalam bylam na watku sciskam za zdrowko Ciociu mimbr jesli mozesz to potwierdz na bazareczku zakonczonym jak juz porozmawiasz z Madie Quote
mimbr Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 5 godzin temu, anica napisał: ....też tak ostatnio miałam w zooplusie( wyjaśnili mi ,że zamówiłam towar z różnych magazynów karma i smaczki w innym?) w końcu dojdzie ;) Mizianka dla Babelka, dobrze że jest dobrze! Tylko... wolałabym, żeby karma wcześniej dotarła. Na smaczki mogliśmy zaczekać. Quote
Gusiaczek Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 9 godzin temu, mimbr napisał: Jeszcze nie wysłali. A w soboty też dostarczają? Tego nie wiem. Podejrzewam, że długi weekend opóźni dostawę :( Quote
anica Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 12 godzin temu, mimbr napisał: Tylko... wolałabym, żeby karma wcześniej dotarła. Na smaczki mogliśmy zaczekać. ... dokładnie! uważam ,że powinni zamieszczać taką informację! ja dzwoniłam nawet i zwracałam uwagę, ponieważ na drugą przesyłkę czekałam dość długo! jak na razie, to się na nich ''obraziłam''... aż mi nie przejdzie w soboty kurier też jeździ ale nie do każdej miejscowości ... Quote
Madie Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Kochani! Bardzo przeprasza za zniknięcie z nagła - sprawy zdrowotne ( w razie czego do potwierdzenia stosownym dokumentem...) Śpieszę uaktualnić wpłaty na 1 stronie dla Bąbisia. @Mimbr kochana - ile mam Ci przelać gotówki za ostatnie zamówienia? Może chcesz żebym całość wysłała? @Nadziejko, odpisałam na wątku, przepraszam. Doszły wpłaty od: Gusiaczek (bazarek) 240,90 zł Nadziejka (bazarek) 24zł Quote
mimbr Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Anica, do mnie nie przyjechał, buuu. Dobrze Madie, że zajrzałaś. Za ostatnie zakupy wezmę z tych pieniędzy, które mam u siebie na koncie. Na razie na nic, poza jedną fakturą za leczenie, nie brałam stamtąd. Quote
Madie Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Wiem, dlatego pytam czy Ci czegoś nie trzeba. Jak tam Bąbelini? Quote
mimbr Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Bąbelach stróż i obrońca całą gębą. Nie wiadomo czy się cieszyć, czy martwić. Quote
Recommended Posts