Madie Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Uzupełniłam też wpłaty na pierwsze stronie. Mimbr, za Bąbisia mam Ci przelać 371 zł czy coś tam więcej było? Quote
mimbr Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 Bakusiowa, Maryna zrobiła kolejny bazarek, link na poprzedniej stronie. Maryna, właśnie chodziło mi o nazwę takiego umaszczenia, jak ma Adelka. Madie, dzięki za wstawienie karty informacyjnej. Te smaczki i zabawka,które tam figurują nie były zalecone przez lekarza i nie zostały ujęte w fakturze. Bąbiś stał się jakby żywszy, szybciej się porusza, sprawia wrażenie, jakby czuł się lepiej, ale... on tak perfekcyjnie opanował sztukę kamuflażu. Może to prawo stada? Nie może okazać słabości, bo będzie ostatni w hierarchii??? Nie wiem, skąd on bierze siły. Miałam obiecane popołudniowe fotki, ale nie dotarły. Jak dostanę, to wstawię. Jutro wstawię faktury. Tak Madie, to jest 240+131zł, ale to na spokojnie. Quote
Gusiaczek Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Witaj Bąbelku, Serce Kochane :) Trzymamy kciuki za Twoje zdrowie, domek serdeczny z kochającym Człowiekiem Zapraszamy na bazarek, którego beneficjentem jesteś i Ty. Szczeknij przyjaciołom i znajomym, by nas odwiedzali - dla Ciebie :) Quote
mimbr Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Dzięki serdeczne, Gusiaczku. Już tam byłam. Wstawiam Bąbelkowe faktury z piątku. Są dwie, bo były dwie wizyty. Najpierw ogonek, ogólne oględziny , morfologia i biochemia w pełnym zakresie, a po wyjściu z gabinetu okazało się, że Bąbiś ma babeszę, więc wróciliśmy i była druga wizyta. Nie wiem, co się dzieje. Wyświetla mi się komunikat: Wystąpił problem w przetwarzaniu dodawanego pliku-200. Może ktoś wie, co z tym zrobić??? Quote
mimbr Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Wysłałam je do Madie, może Ona coś poradzi. Quote
Maryna Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Godzinę temu, mimbr napisał: Dzięki serdeczne, Gusiaczku. Już tam byłam. Wstawiam Bąbelkowe faktury z piątku. Są dwie, bo były dwie wizyty. Najpierw ogonek, ogólne oględziny , morfologia i biochemia w pełnym zakresie, a po wyjściu z gabinetu okazało się, że Bąbiś ma babeszę, więc wróciliśmy i była druga wizyta. Nie wiem, co się dzieje. Wyświetla mi się komunikat: Wystąpił problem w przetwarzaniu dodawanego pliku-200. Może ktoś wie, co z tym zrobić??? Być może były za duże/ciężkie Quote
Madie Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Jestem w lecznicy obecnie, pewnie posiedzę jeszcze kilka godzin,ale wstawię je jak wroce do domu Quote
mimbr Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Madie, Tusia??? Maryna, jedna 1 37MB, druga 1,39MB. Quote
mimbr Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 2 godziny temu, sylwija napisał: zapisuję wątek i kibicuję Bąbelkowi Witaj Sylwija. Quote
Maryna Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 1 godzinę temu, mimbr napisał: Madie, Tusia??? Maryna, jedna 1 37MB, druga 1,39MB. To zdecydowanie za wielkie trzeba zmniejszać do kB nie wiem jak tu, ale w dziale bazarkowym maksymalna wielkość zdjęcia to 640x460 Godzinę temu, Madie napisał: Moje własne psice, ale chyba wyjdą z tego Trzymam mocno Quote
agat21 Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Zdrowia dla psic Madie! Co u Bąbusia? Jak się czuje? Jak apetyt? Quote
Madie Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Zgodnie z obietnicą wystawiam zdjęcie faktur od Mimbr. Przelew też poszedł. Jutro Bąbiś ma chyba kontrolę - mam nadzieję, że z nim lepiej. Wszystko będzie dobrze sliczny misiu. Quote
Madie Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 My z Tusią przy babeszji zamknęliśmy się w 800zł. A to też obejmowało hotelowanie. Tylko że tusia nie miała obciętych uszu i ogona... edit: przy okazji uzupełniłam rozliczenie na 1 stronie Quote
Gusiaczek Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Witaj Bąbelku :) Serdeczności zostawiam też dla Ogonków Madie :) Quote
Maryna Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 6 godzin temu, Madie napisał: Witamy z samego rana i dziękujemy :))) Poproszę nr konta chcę przelać kwotę z zakończonego bazarku Quote
Madie Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Numer konta wysłany, serdecznie dziękujemy. Mimbr, daj dobra kobieto znać jak będziesz coś wiedziała. Quote
Maryna Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Też czekam na wieści jak maluch się czuje. mam nadzieję, że lepiej Przelałam-256zł 226zł zakończonego bazarku+30 ode mnie, wcześniej deklarowałam Bardzo proszę o potwierdzenie, jak wpłyną, tu- Quote
Madie Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Oczywiście, super że mały będzie miał zapas gotówki:) Quote
Recommended Posts