anica Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 ...ano są! niestety! ja z tych ''co na sercu to i na języku'' moim zdaniem trzeba reagować! może trzeba jej uświadomić ,bo kobita prosta jest jak cep! ,,, że do tej roli,to ona sama najlepiej pasuje z takimi pomysłami! bo piesek to w domu swoje miejsce ma!!!!! Quote
Anecik Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Wpłynęły pieniążki z bazarku Bogusik w kwocie 248 zł oraz stała za III od agusiazet w kwocie 50 zł. Wpisuję w rozliczenie. Bardzo serdecznie dziękujemy :) Quote
Gabi79 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 21 godzin temu, Havanka napisał: Nie, to nie jest podpucha. Pierwsze pani zapytanie było: " Potrzebuje pieska co narobi trochę hałasu jak ktoś obcy kręci się koło domu.Jeżeli jedna z nich jest taka chętnie odbiorę." Na moje zapytanie, jakie warunki oferuje suczce, odpisała: " Potrzebuje małego pieska ,raczej suki do pilnowania domu z ogródkiem. Mieszkałby albo na klatce schodowej albo w garażu. Mieszkam w Warszawie Rembertów." Ja pierniczę, skąd takie kałmuki się biorą? Anetko, przelałam dla Polci 86,25 z bazarku Proszę potwierdź, jak pieniążki dotrą 1 Quote
Tola Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Bardzo dziękuję za te bazarki, Polcia również! Szukamy dla suni wspaniałego domu, będziemy tutaj dbać o to bardzo, ale faktycznie do takiego wstrętnego babska i tak trafi jakaś sunia :( Załamać się można :( Quote
anica Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 ... chociaż nr telefonu ''paniusi'' można dać na ''czarne kwiatki'' Quote
Havanka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 5 godzin temu, anica napisał: ... chociaż nr telefonu ''paniusi'' można dać na ''czarne kwiatki'' Nie mam nr telefonu. Odezwała sie za pośrednictwem OLX jako martadria. Quote
Anecik Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 21 godzin temu, Gabi79 napisał: Anetko, przelałam dla Polci 86,25 z bazarku Proszę potwierdź, jak pieniążki dotrą Wpłynęły :) Bardzo dziękuję. Quote
Tola Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Kolejny koszmar 8 szczeniaków we wsi, z której zabrana została Pola Quote
anica Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 O 30.03.2016o13:45, Havanka napisał: Nie mam nr telefonu. Odezwała sie za pośrednictwem OLX jako martadria. ... chciałam napisać! ale coś mi się porobiło i nie wchodzi linki :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowiczów-(czyli-fałszywe-deklaracje-i-niespełnione-obietnice)/page21 Quote
Murka Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Umówiłam się z wetem na sterylkę w środę. Oczek już nie zakrapiam, jest z nimi już prawie całkowicie ok. Przy sterylce poproszę weta, aby je jeszcze obejrzał. Koopki jeszcze zdarzają się rzadsze, ale tylko na spacerach, w boksie (bo suni zdarzają się wpadki) są całkiem ładne. Mam wrażenie, że to rozwolnienie to trochę stresowe, bo zaczęło się mniej więcej kiedy zmieniliśmy jej lokatora w boksie i wyraźnie poprzedni się jej bardziej podobał i lepiej na nią wpływał, była weselsza. Ten, z którym jest teraz ma szansę na dom, więc jak wybędzie to jej zwrócimy poprzedniego (do tamtego też mają przyjechać ludzie na zapoznanie). Quote
Murka Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Polcia już wysyterylizowana. Będzie mieć przedłużony antybiotyk ze względu na oczka, bo jeszcze nie są całkiem wyleczone. Poza tym wszystko ok. Sterylizacja kosztowała standardowo 150 zł: http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/81157860a354453f Quote
elik Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Proszę odwiedzajcie maluszki. Bez Waszej obecności na wątku nic dla nich nie zrobimy :( Quote
Tola Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 O 6.04.2016o23:29, Murka napisał: Polcia już wysyterylizowana. Będzie mieć przedłużony antybiotyk ze względu na oczka, bo jeszcze nie są całkiem wyleczone. Poza tym wszystko ok. Sterylizacja kosztowała standardowo 150 zł: http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/81157860a354453f Bardzo się cieszę, ze wszystko ok! Trzeba sie chyba powolutku przymierzać do ogłaszania dziewczynki... Quote
Havanka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 O 8.04.2016o22:08, Tola napisał: Bardzo się cieszę, ze wszystko ok! Trzeba sie chyba powolutku przymierzać do ogłaszania dziewczynki... Przygotowałam tekst do ogłoszeń Poli: Młoda suczka o oryginalnej urodzie, szuka domu. Pod naszą opiekę trafiła wspaniała, młoda suczka w typie schipperke - Pola. Już na pierwszy rzut oka można zauważyć jej wyjątkowo oryginalną urodę. Pola jest suczką średniej wielkości. Obecnie waży 9 kg, ale docelowo powinna osiągnąć 10. W Hoteliku, w którym mieszka, dała się poznać z bardzo dobrej strony; jest grzeczna, cicha, wobec innych zwierząt obojętna. Robi postępy w nauce chodzenia na smyczy. Jest zdrowa i wysterylizowana. Teraz czeka na dobrego opiekuna, pełną miskę i duuużo miłości ! Wszelkie informacje o Poli, pod podanym numerem telefonu. 609 160 440 Czekam jeszcze na zdjęcia w czerwonej chusteczce i pokaże światu naszą Polę ! Quote
Tola Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 3 godziny temu, Havanka napisał: Przygotowałam tekst do ogłoszeń Poli: Młoda suczka o oryginalnej urodzie, szuka domu. Pod naszą opiekę trafiła wspaniała, młoda suczka w typie schipperke - Pola. Już na pierwszy rzut oka można zauważyć jej wyjątkowo oryginalną urodę. Pola jest suczką średniej wielkości. Obecnie waży 9 kg, ale docelowo powinna osiągnąć 10. W Hoteliku, w którym mieszka, dała się poznać z bardzo dobrej strony; jest grzeczna, cicha, wobec innych zwierząt obojętna. Robi postępy w nauce chodzenia na smyczy. Jest już gotowa do adopcji i teraz czeka na dobrego opiekuna, pełną miskę i duuużo miłości ! Wszelkie informacje o Poli, pod podanym numerem telefonu. 609 160 440609 160 440 Czekam jeszcze na zdjęcia w czerwonej chusteczce i pokaże światu naszą Polę ! Piękny tekst , pokazujący Poli zalety - bardzo Eluś dziękuję! Adopcja Poli nie będzie łatwa, ale mam nadzieję, ze się uda! Trzymam kciuki. Quote
agat21 Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Polusiu, kciuki ogromne za twój najwspanialszy dom :) Quote
Havanka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Godzinę temu, bakusiowa napisał: Pola jest bardzo ładna. Zgadzam się z powyższą wypowiedzią w całej rozciągłości. Zrobiłam Poli OLX na Lublin. Kiedy będą nowe zdjęcia, po prostu podmienię. http://olx.pl/oferta/mloda-suczka-o-oryginalnej-urodzie-szuka-domu-CID103-IDeZxEF.html Resztę ogłoszeń zrobię z nowymi zdjęciami. Quote
Tola Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Jeszcze trzeba dopisać info o sterylizacji ... Quote
Havanka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: Jeszcze trzeba dopisać info o sterylizacji ... Gotowe. Quote
Murka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Pola jeszcze nosi kołnierz, jak się wygoi i będzie ładna pogoda to porobimy fotki. W końcu gorsze koopy ustąpiły całkowicie. No i suńka zaczyna starać się zachowywać czystość:) Już dwa dni w boksie czyściutko:) Quote
Havanka Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Początki w nowym miejscu są zawsze stresujące. Na szczęście to nie trwa długo. Pola poczuła sie już bezpiecznie i u siebie. Będzie dobrze ! Czekam cierpliwie na zdjęcia Poli i ładną pogodę. Quote
Recommended Posts