Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...ano są! niestety! ja z tych ''co na sercu to i na języku''  moim zdaniem trzeba reagować! może trzeba jej uświadomić ,bo kobita prosta jest jak cep!  ,,, że do tej roli,to ona sama najlepiej pasuje z takimi pomysłami!  bo piesek to w domu swoje miejsce ma!!!!!

Posted

Wpłynęły pieniążki z bazarku Bogusik w kwocie 248 zł oraz stała za III od agusiazet w kwocie 50 zł. Wpisuję w rozliczenie. Bardzo serdecznie dziękujemy :)

Posted
21 godzin temu, Havanka napisał:

Nie, to nie jest podpucha. Pierwsze pani zapytanie było: " Potrzebuje pieska co narobi trochę hałasu jak ktoś obcy kręci się koło domu.Jeżeli jedna z nich jest taka chętnie odbiorę."

Na moje zapytanie, jakie warunki oferuje suczce, odpisała: " Potrzebuje małego pieska ,raczej suki do pilnowania domu z ogródkiem. Mieszkałby albo na klatce schodowej albo w garażu. Mieszkam w Warszawie Rembertów."

Ja pierniczę, skąd takie kałmuki się biorą?

Anetko, przelałam dla Polci 86,25 z bazarku

Proszę potwierdź, jak pieniążki dotrą

• Upvote 1
Posted

Bardzo dziękuję za te bazarki, Polcia  również!

Szukamy dla suni  wspaniałego domu, będziemy tutaj dbać o to bardzo, ale faktycznie do takiego wstrętnego babska i tak trafi jakaś sunia :(

Załamać się można :(

Posted
5 godzin temu, anica napisał:

... chociaż nr telefonu ''paniusi'' można dać na ''czarne kwiatki''

Nie mam nr telefonu. Odezwała sie za pośrednictwem OLX jako martadria.

Posted
21 godzin temu, Gabi79 napisał:

Anetko, przelałam dla Polci 86,25 z bazarku

Proszę potwierdź, jak pieniążki dotrą

Wpłynęły :) Bardzo dziękuję.

Posted

Umówiłam się z wetem na sterylkę w środę. Oczek już nie zakrapiam, jest z nimi już prawie całkowicie ok. Przy sterylce poproszę weta, aby je jeszcze obejrzał.

Koopki jeszcze zdarzają się rzadsze, ale tylko na spacerach, w boksie (bo suni zdarzają się wpadki) są całkiem ładne. Mam wrażenie, że to rozwolnienie to trochę stresowe, bo zaczęło się mniej więcej kiedy zmieniliśmy jej lokatora w boksie i wyraźnie poprzedni się jej bardziej podobał i lepiej na nią wpływał, była weselsza. Ten, z którym jest teraz ma szansę na dom, więc jak wybędzie to jej zwrócimy poprzedniego (do tamtego też mają przyjechać ludzie na zapoznanie). 

Posted
O 8.04.2016o22:08, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, ze wszystko ok!

Trzeba sie chyba powolutku przymierzać do ogłaszania dziewczynki...

Przygotowałam tekst do ogłoszeń Poli:

Młoda suczka o oryginalnej urodzie, szuka domu.

Pod naszą opiekę trafiła wspaniała, młoda suczka w typie schipperke - Pola. Już na pierwszy rzut oka można zauważyć jej wyjątkowo oryginalną urodę. Pola jest suczką średniej wielkości. Obecnie waży 9 kg, ale docelowo powinna osiągnąć 10.
W Hoteliku, w którym mieszka, dała się poznać  z bardzo dobrej strony; jest grzeczna, cicha, wobec innych zwierząt obojętna. Robi postępy w nauce chodzenia na smyczy.
Jest zdrowa i wysterylizowana. Teraz czeka na dobrego opiekuna, pełną miskę i duuużo miłości !
Wszelkie informacje o Poli, pod podanym numerem telefonu.

609 160 440

Czekam jeszcze na zdjęcia w czerwonej chusteczce i pokaże światu naszą Polę !

Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Przygotowałam tekst do ogłoszeń Poli:

Młoda suczka o oryginalnej urodzie, szuka domu.

Pod naszą opiekę trafiła wspaniała, młoda suczka w typie schipperke - Pola. Już na pierwszy rzut oka można zauważyć jej wyjątkowo oryginalną urodę. Pola jest suczką średniej wielkości. Obecnie waży 9 kg, ale docelowo powinna osiągnąć 10.
W Hoteliku, w którym mieszka, dała się poznać  z bardzo dobrej strony; jest grzeczna, cicha, wobec innych zwierząt obojętna. Robi postępy w nauce chodzenia na smyczy.
Jest już gotowa do adopcji i teraz czeka na dobrego opiekuna, pełną miskę i duuużo miłości !
Wszelkie informacje o Poli, pod podanym numerem telefonu.

609 160 440609 160 440

Czekam jeszcze na zdjęcia w czerwonej chusteczce i pokaże światu naszą Polę !

Piękny tekst , pokazujący Poli zalety - bardzo Eluś dziękuję!

Adopcja Poli nie będzie łatwa, ale mam nadzieję, ze się uda!

Trzymam kciuki.

Posted

Pola jeszcze nosi kołnierz, jak się wygoi i będzie ładna pogoda to porobimy fotki. 

W końcu gorsze koopy ustąpiły całkowicie. No i suńka zaczyna starać się zachowywać czystość:) Już dwa dni w boksie czyściutko:)

Posted

Początki w nowym miejscu są zawsze stresujące. Na szczęście to nie trwa długo. Pola poczuła sie już bezpiecznie i u siebie. Będzie dobrze !

Czekam cierpliwie na zdjęcia Poli i ładną pogodę.