Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uffff, cudowna wiadomość! :) Jak dobrze, że Państwo się zaopiekowali uciekinierem i że udało się Wam na siebie w końcu trafić :)

A do Gucia apel, żeby więcej nie robił takich numerów!! ;)

Posted
2 godziny temu, konfirm31 napisał:

Czyli ta Podkowa, to nie był Gucio. I wcale daleko nie powędrował.  Najważniejsze, że odnaleziony! 

nie to nie mógłbyć Gucio - może to był podobny piesek a może Pani liczyła na nagrodę 500zł jaką zaoferowałyśmy za znalezienie :) Ludzie są różni ale to już nieistotne ;)

Posted

Cudowna wiadomość.

A czy Ci wspaniali ludzie,którzy się zaopiekowali Guciem nie chcą go na zawsze ?

Skoro już nawet kojec zakupili a Gucio przyszedł z ich pieskiem to może , może ......

Posted
14 minut temu, Grażyna49 napisał:

Cudowna wiadomość.

A czy Ci wspaniali ludzie,którzy się zaopiekowali Guciem nie chcą go na zawsze ?

Skoro już nawet kojec zakupili a Gucio przyszedł z ich pieskiem to może , może ......

Nie chcą - mieli z nim ogromny kłopot, mają już swoje psy.

Gucio ma ogromnego guza na brzuchu - dzisiaj ma wizytę u weta :(

Posted

To tym bardziej należy się im szacunek za pomoc psu. 

Ta gula na brzuchu, to pewnie stan zapalny po pogryzieniu. Rudzik podbalkonowy, też był pogryziony w podobnych okolicznościach, tyle że po pysiu i też miał guza.

• 3 weeks later...
Posted
23 godziny temu, jola_li napisał:

Wysłałam 100 zł na Guciową nagrodę (nie, żeby na nią zasłużył ;)).

Jolu bardzo dziękujemy :*

Dopisuję też wpłatę od GluchyPies 100zł ogromne dzięki!

Gucio jest u Ziutki cały czas - jej wet nie wie co z tym guzem - jak będzie go kastrował to jeśli się uda od razu go usunie i wyślemy na badanie histpat.

Posted

Witam poświątecznie...

u nas sporo się dzieje... 

od ubieglej soboty jeden z kotów zaczął zalatwiać się na łóżko....

cały materac jest zlany, poduszki i kołdra również...

od calej trójki złapałam mocz do badania - tylko u Ewci wyszła podwyższona bilirubina - zrobiliśmy pełen pakiet badań krwi - wyniki są ok.

dostawiłam dwie kuwety dodatkowe....

Brysio ma ogromne pokłady energii i zaczął " napadać" na Ewę w newralgicznym momencie jakim jest KUWETA - podejrzewam że znaczyła na łóżku Ewa ale pewności nie mam - w związku z tym przeniosłam się ze spaniem do salonu jak wcześniej - w nocy budzę się jak Bryś zaczepia Ewę a ona syczy ... pozatym leżą obok siebie, bawią się razem - jedynie te incydenty z kuwetą których wcześniej nie było.

Kupiłam płyn Trixie i popsikałam całe łóżko, wyłożylam je też podkładami i kanapę w salonie również.

Zobaczymy - wykluczone są choroby pęcherza więc musi to być jakiś problem behawioralny - a chętnych domków na adopcję nadal brak :(

Pipik za to pozdrawia poświątecznie

pik.jpg

pik1.jpg

• Upvote 1