Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Kejciu napisał:

Zobaczcie w jakich pięknych okolicznościach przyrody znajduje się schronisko

szkoda , że serca prowadzących schronisko nie są takie piękne..... :(

Posted
53 minut temu, gluchypies napisał:

No właśnie też tak mi się wydawało, że to on na fotce :)

Orzeszek ma jechać po kastracji....ale wg. nas to jedno wielkie nieporozumienie.... my same sterylizujemy bo zależy nam na tym aby psy w DOMOWYCH WARUNKACH przeżyły po zabiegu itp....

Mimi chyba jeszcze nie ma wątku :-) ale Malagosek ma założyć :)

Posted
1 minutę temu, Kejciu napisał:

Orzeszek ma jechać po kastracji....ale wg. nas to jedno wielkie nieporozumienie.... my same sterylizujemy bo zależy nam na tym aby psy w DOMOWYCH WARUNKACH przeżyły po zabiegu itp....

No na pewno byłoby lepiej dla psiaka odpoczywać po zabiegu w domku, pod czujnym okiem opiekuna. No szkoda, oby szybko Orzeszek opuścił schronisko i szukał domciu :)

• Upvote 1
Posted

Nie mogę przestać myśleć o Surykatce i o czarnym małym szorściaku ? widziałyście na zdjęciach jak patrzy ? ten jego wzrok ? :( mam go cały czas przed oczami - BOŻE dopomóż !!! nie zasnę przez niego, tak siedział i patrzył...nie wiem gdzie szukać dla niego pomocy, nie wiem...

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Ziutka napisał:

Nie mogę przestać myśleć o Surykatce i o czarnym małym szorściaku ? widziałyście na zdjęciach jak patrzy ? ten jego wzrok ? :( mam go cały czas przed oczami - BOŻE dopomóż !!! nie zasnę przez niego, tak siedział i patrzył...nie wiem gdzie szukać dla niego pomocy, nie wiem...

No ja na Surykatkę zwróciłam uwagę w pierwszej chwili... Masakra, bidunia :( Cała reszta też zresztą...

Eh gdyby tylko było miejsce, żeby w rozsądnej cenie umieścić psiaka, to bym brała i potem kombinowała... Ale nie z wizją 300 zł/ mc :( :( 

Posted

a nie macie wśród sąsiadów jakiś samotnych sprawdzonych  osób na emeryturze , które za niewielką opłatą zostałyby DT ? Ja mam samych młodych ...

Posted

Ten niewielki i skromny kwiatuszek jest od Pepsi dla Malagos :* dzięki której : siostra: Pepsi dzisiaj opuściła mury Ch...

Gdyby Pepsik wychodził na spacerki pewnie przyniósłby piękniejszy - a tak musisz się Malagosku zadowolić kwiatkiem ukradzionym żółwicy :D

kwwiatek.jpg

• Upvote 1
Posted

Wstawiam paragon za karmę jaką kupiłyśmy dla Meli którą wiozłyśmy dzisiaj do Malagos

oraz obróżkę i puszki rocco - żwirki są dla moich kotów :D

mela.jpg

mela1.jpg

mela2.jpg

Posted
2 godziny temu, mdk8 napisał:

a nie macie wśród sąsiadów jakiś samotnych sprawdzonych  osób na emeryturze , które za niewielką opłatą zostałyby DT ? Ja mam samych młodych ...

Niestety nikogo nie mamy :( ale myślimy cały czas intensywnie...

W niedzielę jedziemy znowu, kto wie czy wrócimy same ???

Posted

cudnie  serce raduje ze malenka  sunia juz u malagosi

i szykujecie sie  dziewczynki cudne na kolejne  istotki

rycze patrze i rycze ..... wszystek zly los

okropny los

zycie ciezkie ... to wszystko w tych oczetach ....ech ....0heart.gif

Posted
15 godzin temu, Ziutka napisał:

Surykatka waży pewnie ze 4 kilo - jest malusia a jak płakała za nami to tylko My wiemy :( chciała wyjść przez kraty bidula :(

Boże,dziewczyny ,ja Was podziwiam.

Mnie by musieli wynosić ze schroniska.Usiadła bym pod kratami i płakała razem z nimi.

Oglądając zdjęcia  całą mnie telepie a co dopiero jak się naocznie widzi i słyszy.

Napisałam na wątku Meli,że trzeba by zdjęcie wstawić,nie wiedziałam,że już tu są.

Mnie za serce /poza wszystkimi/ jeszcze jeden psiaczek złapał .Taki kremowy mocno puchaty.

7.jpg

ooooo ten na samym dole.

bidulek..........

Posted
13 godzin temu, Ziutka napisał:

No ciekawe :) Trzymam kciuki! 

35 minut temu, Grażyna49 napisał:

Boże,dziewczyny ,ja Was podziwiam.

Mnie by musieli wynosić ze schroniska.Usiadła bym pod kratami i płakała razem z nimi.

Oglądając zdjęcia  całą mnie telepie a co dopiero jak się naocznie widzi i słyszy.

Napisałam na wątku Meli,że trzeba by zdjęcie wstawić,nie wiedziałam,że już tu są.

Mnie za serce /poza wszystkimi/ jeszcze jeden psiaczek złapał .Taki kremowy mocno puchaty.

ooooo ten na samym dole.

bidulek..........

Ja też dziewczyny podziwiam, jak byłam w naszym krakowskim schronisku po Czarę, to wyszłam z płaczem... 

Wszystkie te psiaki są takie biedne, należy im się dobry kochający domek. Mnie pociesza świadomość, że każdy jeden wyciągnięty to malutki krok do przodu i uratowane jedno życie. No i to, że te psiaczki już nie dadzą nowego życia, które mogłoby skończyć w schronisku. 

Posted
14 godzin temu, Ziutka napisał:

ciotki ja też myślę jak Wam pomóc. Niestety na razie mam za dużo zobowiązań finansowych bo inaczej sama bym zabrała przynajmniej 2 psiaki do hotelu. 

Ale nie poddam się. Może jeszcze przed zimą coś uda mi się " wymyślić "

Poleciał grosik na konto Kasi :)