jin22 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kochane gdzie macie te psiaczki bo nie doczytalam? Mam domek dla pieska w typie onka, duzego i kudlatego do kojca, ale warunki super i domek fajny, z ogrodem, tylko ze na podkarpaciu Quote
basia0607 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Napiszcie do nesski. Ona ma domek dla 2 onkowatych szczeniaków. Quote
Poświata Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 jin22 napisał(a):Kochane gdzie macie te psiaczki bo nie doczytalam? Mam domek dla pieska w typie onka, duzego i kudlatego do kojca, ale warunki super i domek fajny, z ogrodem, tylko ze na podkarpaciu Ja mam dwa cudne maluchy po mamie ON piesio i sunia http://www.dogomania.pl/forum/f28/przecudne-szczeniaki-mnostwo-fot-sprawdz-sam-zakochaj-sie-133061/ zapraszam na ich wątek. Maluchy są pod Warszawą. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 basia0607 napisał(a):Napiszcie do nesski. Ona ma domek dla 2 onkowatych szczeniaków. Poświata - może skontaktuj się z nesską. Pzdr. Quote
Poświata Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 basia0607 napisał(a):Napiszcie do nesski. Ona ma domek dla 2 onkowatych szczeniaków.A gdzie ją znaleźć, chętnie swoje zareklamuję. Quote
basia0607 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dziewczyny to trochę nie tak. Ja też mam w swoim przytulisku onkowate maluchy , mialam je podeslać nessce ale te z wątku mają marne szanse. Jeżeli są domki dla malców niech trafią tam te ktore są w najwiekszej potrzebie. Moje mogą poczekać. Quote
Poświata Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 basia0607 napisał(a):Dziewczyny to trochę nie tak. Ja też mam w swoim przytulisku onkowate maluchy , mialam je podeslać nessce ale te z wątku mają marne szanse. Jeżeli są domki dla malców niech trafią tam te ktore są w najwiekszej potrzebie. Moje mogą poczekać. No jasne, to znaczy że moich gdybym nie wzięła na tymczas miałyby większą szanse na pójście do domów :hmmmm:. To nie mam co na przyszłość się wysilać. Quote
Kate_21 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 esperanza napisał(a):Jutro się dowiem, czy nadal maluchy są w schronisku. Kate_21 serdecznie dziękujemy za opiekę nad psiakami :Rose: Dałaś im szansę na życie :loveu: Polecam się na przyszłość. Tym czasem moje dziewczyny odpoczywają. Wczoraj byłam u Lusi. Teraz ma na imię Gaja. Poznała mnie strasznie się cieszyła a ogonek to nie przestawał się ruszać. Gucio też ma się świetnie, jeszcze nie ma nowego imienia. Dziewczyna jego Pana też ma malca ze schroniska więc Gucio ma towarzysza również po przejściach. Nie ma nic piękniejszego niż szczęśliwy pies... Quote
Kate_21 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Oto zdjęcia Gucia w nowym domku. Maluch ma się świetnie i ma teraz na imię Szarik. Zdjęcia jego siostry wrzucę w przyszłym tygodniu gdy tylko ją odwiedzę. Quote
jayo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Poświata napisał(a):No jasne, to znaczy że moich gdybym nie wzięła na tymczas miałyby większą szanse na pójście do domów :hmmmm:. To nie mam co na przyszłość się wysilać. Poswiata - robisz swietna robote z malcami, ktore mialyby szanse zdziczec w schronisku gdyby tam zostaly.. Troche optymizmu prosze :lol: :lol: Po dziewczynke od Ciebie juz telefony dzwonia, na razie bez konkretow, ale na pewno zanjdzie sie ten jedyny najlepszy dom. A co ja mam powiedziec z moim dzikim towarzystwem :razz: Quote
Kate_21 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jak tam ? Coś się ruszyło czy maluchy nadal w DT ? Quote
esperanza Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Temat można przenieść, bo wszystkie maluchy mają dom, oprócz maleństwa które odeszło na parwo u jayo. Cała 6 bryka i ma się dobrze. Quote
jayo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 MartynaP napisał(a):zmienic tytuł :lol: zmienic, zmienic :-) Quote
Recommended Posts