cropka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jaki słownik? Ja nigdzie nie spotkałam takiego tłumaczenia... :roll:. Teraz jeszcze sprawdziłam w internetowych translatorach i słownikach, wszędzie pies to "inu". Quote
Poświata Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Maleństwa hopajcie do domków..... Oglądaczy 340, tylko cóż z tego :niewiem: Quote
beam6 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 cropka napisał(a):Jaki słownik? Ja nigdzie nie spotkałam takiego tłumaczenia... :roll:. Teraz jeszcze sprawdziłam w internetowych translatorach i słownikach, wszędzie pies to "inu". Dzięki stokrotne :Rose: I pogodzę Was - nadam imię : Geni herbu Inu (albo odwrotnie :lol:) Quote
Poświata Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 beam6 napisał(a):Dzięki stokrotne :Rose: I pogodzę Was - nadam imię : Geni herbu Inu (albo odwrotnie :lol:) Albo GenInu :cool3: Quote
esperanza Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Na Shirę domek już czeka. Jeszcze tylko wizytę przedadopcyjną załatwię i transport do Białegostoku (z tym trudniej). Quote
Asiaczek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 esperanza napisał(a):Na Shirę domek już czeka. Jeszcze tylko wizytę przedadopcyjną załatwię i transport do Białegostoku (z tym trudniej). O, super wiadomość!:multi: Pzdr. Quote
Poświata Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 365 podglądaczy :cool3:. Super jednego małego szkraba mniej. Quote
Poświata Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 •*'¯*•. MALUSZKI ...*•-•* ..) ……. .•* SPOKOJNEJ ………**NOCKI !!! …. .•* ........ .•*¯¯*•. ….( ……. .•*,•*¯*×...)***….*•.¸_¸.•* ..*•.¸_¸.•* 417 oglądających Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Poswiata poszla spac, a ja musze sie jeszcze upewnic jakiego malucha trza zabrac w niedziele na DT. Bo w sumie te maluchy niezle zsocjalizowane - poza jedna panienka. A szczeniaki od Roxy slabiej :placz: Quote
Poświata Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jayo napisał(a):Poswiata poszla spac, a ja musze sie jeszcze upewnic jakiego malucha trza zabrac w niedziele na DT. Bo w sumie te maluchy niezle zsocjalizowane - poza jedna panienka. A szczeniaki od Roxy slabiej :placz: Poświata poszła spać bardzo wcześnie, bo o 22 :evil_lol:, wstała o 6, powlokła się na psie szkolenie, zdała z Lalką egzamin, właśnie wróciła i jest gotowa.... Rozumiem że maluchy mają dojechac jutro ??? Planowałam Mukę i Pacina, ale strasznie mnie za serce złapała Sisi i teraz to już sama nie wiem :roll:. Teoretycznie Sisi starsza i bardziej domku potrzebuje, bo zdziczeje, maluchy jak mówisz nieźle się trzymają, Wy macie w tych tematach więcej doświadczenia, to zróbmy burzę mózgów.... Quote
bonsai_88 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Nie wiem z jakiego słownika... jakiegoś :evil_lol: Ale jak będę z bratem rozmawiać to się mogę upewnić co i jak - Kuba umie japoński ;) Quote
jayo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Poświata napisał(a):Poświata poszła spać bardzo wcześnie, bo o 22 :evil_lol:, wstała o 6, powlokła się na psie szkolenie, zdała z Lalką egzamin, właśnie wróciła i jest gotowa.... Rozumiem że maluchy mają dojechac jutro ??? Planowałam Mukę i Pacina, ale strasznie mnie za serce złapała Sisi i teraz to już sama nie wiem :roll:. Teoretycznie Sisi starsza i bardziej domku potrzebuje, bo zdziczeje, maluchy jak mówisz nieźle się trzymają, Wy macie w tych tematach więcej doświadczenia, to zróbmy burzę mózgów.... No i jeszcze jedna wazna informacja - szczeniaki od Roxy sa szczepione... Dzwonie do Ciebie :-) Quote
Zbójini Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 no Onki to może nie będą ale wesoło:evil_lol: skąd one się w schroo wzięły?:shake: zachary i asika5 z tego co pamietam jeżdżą na trasie B-stok Wa-wa. Quote
jayo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Zbójini napisał(a):no Onki to może nie będą ale wesoło:evil_lol: skąd one się w schroo wzięły?:shake: zachary i asika5 z tego co pamietam jeżdżą na trasie B-stok Wa-wa. dzieki za info !!! A wziely sie z odlowienia w Ostrolece - ludzie zadzwonili i poinformowali, ze suka po raz kolejny :placz::placz: przyprowadzila do nich szczeniaki i o ile poprzednio udawalo sie jakos znalezc domy to tym razem nie daja rady. I poprosili o zabranie maluchow. Sunia onkowata, dzikawa - podkarmiali ja, ale suka nie daje sie zlapac - bo juz rozmowa o sterylce byla :shake: Maja dac znac jak sie tylko pojawi znowu i moze sie da ja jakos zachecic, zeby czesciej przychodzila i odlowic na sedalin. Schronisko bedzie czekac na sygnal. Quote
Zbójini Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jeśli to 6 tydzien to powinno się je już rozsadzić i zsocjalizowac z człowiekiem bo będa słabiej zorientowane na ludzia jak bedą dłużej ze sobą przebywały:shake: Quote
jayo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Zbójini napisał(a):jeśli to 6 tydzien to powinno się je już rozsadzić i zsocjalizowac z człowiekiem bo będa słabiej zorientowane na ludzia jak bedą dłużej ze sobą przebywały:shake: wydaje sie, ze to juz moze byc kolo 8ego tygdonia, ale maluchy jeszcze nie szczepione... zgadzam sie z Toba - trzeba szukac dla nich miejsca z ludzmi na socjalizacje - bez tego wyrosna kolejne dzikusy :shake: Quote
Zbójini Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 8 tydzień to już większa socjalizacja z psami a mniejsza z człowiekiem. tak to podobno działa... Quote
Zbójini Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szczeniaka-albo-malego-psa-wolbrom-malopolska-132493/ Quote
jayo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 szukamy w takim razie tymczasow dla szczylkow !!!! Zapewniamy karme i weta, potrzebny czlowiek :roll: Quote
esperanza Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Maluchy chore, 5 jedzie do W-wy wieczorem. Dla 2 nie ma dt :placz: jeszcze mamy 3 godziny by coś dla nich znaleźć. Kto pomoże? Quote
Zbójini Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 eee no rozchodzą się widzę, jak świerze bułeczki:evil_lol: szklanka jest do połowy pełna a nie pusta , myśl pozytywnie:evil_lol: na co chore? Quote
esperanza Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Podejrzenie jakiejś wirusówki, nie chcą jeść, mają biegunkę, temp między 39 a 39,5 :-( Quote
jayo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ratunku !!!!! Szukamy dla maluchow tymczasu w Warszawie, pokrywamy koszty leczenia !!!!! U nas inny szczeniak (nie wiem na ile szczepiony..). :shake::shake: Jesli zaryzykujemy, moze to kosztowac takze zycie tego jednego. Dorosle szczepione psy sa raczej bezpieczne - ale malych - jesli to parwowiroza - nie maja za duzo szans :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts