MartynaP Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 PILNIE TYMCZAS DLA DWÓCH SZCZENIAT Z PODEJRZENIEM WIRUSÓWKI-NIEMA ICH GDZIE UMIESCIC,LECZNICA NIE CHCE ICH PRZYJĄĆ. TO SŁABE MALCHY UMRĄ BEZ ODPOWIEDNIEJ OPIEKI I TYMCZASU!!!!! Nowe szczeniaki wszystkie ONkowate. Śliczne kluseczki.I to aż 7 szt :shake: Mają raptem ok 2 miesięcy , wyrosną raczej na spore psiaki ale jak to bywa gdy sie rodziców nie zna to wszyscy wiemy. Bywa różnie :eviltong: Jak ktos ma ochote to bardzo prosze niech wymysla im imiona :razz: są 4 suczki i 3 pieski Suczki : 1.Irama czarna podpalana ( bardzo ciemny pusio , wyrażne brewki) Quote
Owieczka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 5. Pacino- piesek - mocnej budowy ( czarny podpalany z czarnym pysiem i mordką) 6.Dobi- piesek ( czarny podpalany ) ciut drobniejszy od popraedniego psiaka 7.Neko -piesek ( mocnej budowy , jasny z ciemna mordką) Quote
MartynaP Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 imiona powpisuje jutro dzis tylko na chwilke jestem :) Quote
jayo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Shira jest niesamowita... moze bedzie dlugowlosa nawet... :cool3: Szukamy chetnych do ogloszen !! Im wiecej, tym wieksze szanse. Prwadopodobnie w niedziele znow ktos bedzie w schronie - to mozna cus przywiezc. Quote
Maupa4 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Witam. Poproszę o przeniesienie nadliczbowych zdjęć z pierwszego postu do kolejnych. Przypominam, że zgodnie z Regulaminem tego Forum w jednym poście może być 5 zdjęć (a nie 15). Dziękuję. Quote
Poświata Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja też już jestem :cool3:. Przydałoby się troche więcej informacji na ich temat :hmmmm:. Ja już szykuję wyprawkę, "kojec" i "buda" gotowe (kot się wyprowadzi), zabawki walają się po chałupie, dzieci psychicznie przygotowane, jeszcze tylko jakieś żarełko muszę zamówić i już :D Quote
MartynaP Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 esperanza poniewaz toj post jest drugi wklej do niego zdjecie: Muki i Amery a owieczka niech wklei zdjecia chłopaków-bedzie przejzyście bo wszystko bedzie po kolei a tak to beda zdjecia maluchow porozrzucane po watku Quote
jayo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Poświata napisał(a):Ja też już jestem :cool3:. Przydałoby się troche więcej informacji na ich temat :hmmmm:. Ja już szykuję wyprawkę, "kojec" i "buda" gotowe (kot się wyprowadzi), zabawki walają się po chałupie, dzieci psychicznie przygotowane, jeszcze tylko jakieś żarełko muszę zamówić i już :D Czyli co - w weekend moze byc ? Organizuje transport :-) Quote
Poświata Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jayo napisał(a):Czyli co - w weekend moze byc ? Organizuje transport :-) Raczej tak :-D. A tak wogóle czemu tu taki mały ruch :-o :hmmmm:??? Quote
MartynaP Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 trzeba wiecej ludzi zwołac do maluchów ;) Quote
Poświata Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 W górę maluchy :cool3: - 204 odwiedzających. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Na prośbę Poświaty zostawiam ślad na watku i mocno trzymam kciuki za Maluszki. Pzdr. Quote
Poświata Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Poświata robi co może :evil_lol:, napędza oglądalność... Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 napedzaj, napedzaj - maluchy musza znalezc domy zanim zdziczeja dorastajac w schronie.. Quote
cropka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Fajne imiona, szczególnie ostatniego psiaka. Neko po japońsku oznacza kota :p, lubię to imię, nazwałam tak mojego kociego tymczasowicza :loveu:. Ech...tęsknię za nim. Pieski piękne, mam nadzieję, że domki będą się o nie biły. Po prostu nie da isę w nich nie zakochac, trzymam kciuki :multi:. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Śledzę kilka watków adopcyjnych na DGM i ciężko jest ze znalezieniem DT/DS dla Maluchów. No nic. Bądźmy optymistami!:lol: Pzdr. Quote
cropka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bądźmy optymistami :p. Hop do góry aż pod chmury :eviltong::lol:. Quote
cropka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 beam6 napisał(a):A nie wiesz przypadkiem jak po japońsku jest PIES - mam pewnego bezimiennego koto-psa do nazwania :diabloti: Przypadkiem wiesz ;) . Pies to INU (tak jak w rasach: akita inu, tosa inu, shiba inu) Quote
beam6 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 cropka napisał(a):Fajne imiona, szczególnie ostatniego psiaka. Neko po japońsku oznacza kota :p, A nie wiesz przypadkiem jak po japońsku jest PIES - mam pewnego bezimiennego koto-psa do nazwania :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Pies po japońsku to qeni ;).... przynajmniej tak mi słownik powiedział :evil_lol: Quote
Recommended Posts