Alaskan malamutte Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Zdjęcia miód na moje serce Nutelcia trafiła do cudownego domku!! A zdjęcie z kurką a BEZCENNE Quote
elik Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Kocham Rodzinkę Nutelciową i chętnie bym Ich sklonowała :) Masz rację Ingrid44, kurka to też domownik (nie jedyny taki) w domu Teściów Pani Basi, gdzie Nutelcia też jest bardzo kochaną królewną :) Quote
elik Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Nowy ładunek radości z domku Nutelci :) / 2 Quote
Alaskan malamutte Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Elu, bardzo dziękuję za zdjęcia Nutelci!! I nieustannie dziękuję za domek, który dla niej wybrałaś. Zdjęcia cudne i widać, że to rodzinka, która kocha zwierzaki!! Chciałoby się klonować takie domki !! Quote
elik Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 O 15.03.2016o20:29, Alaskan malamutte napisał: Elu, bardzo dziękuję za zdjęcia Nutelci!! I nieustannie dziękuję za domek, który dla niej wybrałaś. Zdjęcia cudne i widać, że to rodzinka, która kocha zwierzaki!! Chciałoby się klonować takie domki !! Od początku ciągnęło mnie do Nich, tylko ta odległość odstraszała, ale jak się okazało, wszystko można pokonać :) Już powiedziałam Pani Basi, że gdyby to było możliwe, to chętnie bym Ich sklonowała. Pani Basia się śmiała :) Mam jeszcze krótkie filmiki, ale muszę je najpierw na You Tube przekopiować i dopiero na wątek. Jak znajdę wolna chwilke toto zrobię :) O 15.03.2016o21:38, b-b napisał: Wspaniałe zdjęcia!:) O 15.03.2016o21:58, Ingrid44 napisał: Przepięknie :) Dziękuję Wam :) To przyjemnie popatrzeć, jak dobrze ma się psiak, który kiedyś został skrzywdzony i porzucony. Już wie, że nie wszyscy ludzie są tak niedobrzy. 1 Quote
Tola Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Wreszcie i ja dotarłam do Nutelci, tyle teraz tych wątków zamojskich szczęściarzy, ze trudno to ogarnąć. Zdjęcia cudne, królewna szcześliwa, faktycznie przydałoby się sklonowanie ;) Podziwiam, w jakiej zgodzie żyją tam zwierzaki :) Nutelka wynajduje najwyższe miejsca w domciu, ale te kurdupelki tak mają - moja Zulka zachowuje się podobnie :) Quote
elik Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: Wreszcie i ja dotarłam do Nutelci, tyle teraz tych wątków zamojskich szczęściarzy, ze trudno to ogarnąć. Zdjęcia cudne, królewna szcześliwa, faktycznie przydałoby się sklonowanie ;) Podziwiam, w jakiej zgodzie żyją tam zwierzaki :) Nutelka wynajduje najwyższe miejsca w domciu, ale te kurdupelki tak mają - moja Zulka zachowuje się podobnie :) No tak, wątków zamojskich psiaczków jest sporo, a będzie pewnie jeszcze więcej. Nutunia u mnie też zawsze siadała na najwyższym miejscu :) Quote
Havanka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 To niewybaczalne, ze dopiero teraz zajrzałam ! Zdjęcia z nowego domu, to jak balsam na skołataną duszę. Niesamowite, ze Takie DOMY jeszcze istnieją ! Quote
elik Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 2 godziny temu, Havanka napisał: To niewybaczalne, ze dopiero teraz zajrzałam ! Zdjęcia z nowego domu, to jak balsam na skołataną duszę. Niesamowite, ze Takie DOMY jeszcze istnieją ! Tak, niewybaczalne, dlatego musisz ponieść karę :) Powinnaś oglądać te zdjęcia przynajmniej raz dziennie To naprawdę wyjątkowa rodzina. Jak znajdę chwilkę czasu, to wkleję zdjęcie życzeń świątecznych, jakie otrzymaliśmy. Kartka własnoręcznie wykonana przez Barbarę. Quote
Havanka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Tak, niewybaczalne, dlatego musisz ponieść karę :) Powinnaś oglądać te zdjęcia przynajmniej raz dziennie To naprawdę wyjątkowa rodzina. Jak znajdę chwilkę czasu, to wkleję zdjęcie życzeń świątecznych, jakie otrzymaliśmy. Kartka własnoręcznie wykonana przez Barbarę. Taka kara to sama przyjemność ! Będę poddawać się tej karze ochoczo i codziennie ! 1 Quote
elik Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 3 godziny temu, Havanka napisał: Taka kara to sama przyjemność ! Będę poddawać się tej karze ochoczo i codziennie ! Tak być powinno :) Quote
elik Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 O 24.03.2016o06:53, Havanka napisał: Przyszłam się naładować na cały dzień... Jak akumulatorki ? Pełne ? Quote
elik Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 Życzę wszystkim zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt. Niech Wiara, Nadzieja i Miłość, tak pięknie i trwale łączce się z przesłaniem Świąt Wielkiej Nocy, będą zawsze obecne w Waszym życiu. Quote
Havanka Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nie wiedziałam, ze Nutelka to taki agresor ! Rozszarpałaby na strzępy. Elu, cudem przeżyłaś ! Quote
elik Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 12 godzin temu, Havanka napisał: Nie wiedziałam, ze Nutelka to taki agresor ! Rozszarpałaby na strzępy. Elu, cudem przeżyłaś ! Tak, dopiero teraz widzę, jakie miałam szczęście ! Widocznie gdy była u mnie na DT jeszcze nie obudził się lew w tej mróweczce :) Quote
Havanka Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Przyszłam jeszcze z rana popatrzeć na tego lwa . Quote
elik Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 Godzinę temu, Havanka napisał: Przyszłam jeszcze z rana popatrzeć na tego lwa . Tiiiaaaa. Aż strach się bać Quote
elik Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 6 godzin temu, Gabi79 napisał: Filmik z małpką REWELACJA!!! Agresorka :) Quote
Recommended Posts