Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kocham Rodzinkę Nutelciową i chętnie bym Ich sklonowała :)

gif%252520%2525C5%25259Ble%252520serdudz

Masz rację Ingrid44, kurka to też domownik (nie jedyny taki) w domu Teściów Pani Basi, gdzie Nutelcia też jest bardzo kochaną królewną :)

Posted
O 15.03.2016o20:29, Alaskan malamutte napisał:

44.gif  Elu, bardzo  dziękuję za zdjęcia Nutelci!! I nieustannie dziękuję za domek, który dla niej wybrałaś. 

Zdjęcia cudne i widać, że to rodzinka, która kocha zwierzaki!! Chciałoby się klonować takie domki !!

Od początku ciągnęło mnie do Nich, tylko ta odległość odstraszała, ale jak się okazało, wszystko można pokonać :)

Już powiedziałam Pani Basi, że gdyby to było możliwe, to chętnie bym Ich sklonowała. Pani Basia się śmiała :)

Mam jeszcze krótkie filmiki, ale muszę je najpierw na You Tube przekopiować i dopiero na wątek. Jak znajdę wolna chwilke toto zrobię :)

O 15.03.2016o21:38, b-b napisał:

Wspaniałe zdjęcia!:)

O 15.03.2016o21:58, Ingrid44 napisał:

Przepięknie :) 

Dziękuję Wam :)

To przyjemnie popatrzeć, jak dobrze ma się psiak, który kiedyś został skrzywdzony i porzucony. Już wie, że nie wszyscy ludzie są tak niedobrzy.

• Upvote 1
Posted

Wreszcie i ja dotarłam do Nutelci, tyle teraz tych wątków zamojskich szczęściarzy, ze trudno to ogarnąć.

Zdjęcia cudne, królewna szcześliwa, faktycznie przydałoby się sklonowanie ;)

Podziwiam, w jakiej zgodzie żyją tam zwierzaki :)

Nutelka wynajduje najwyższe miejsca w domciu, ale te kurdupelki tak mają - moja Zulka zachowuje się podobnie :)

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Wreszcie i ja dotarłam do Nutelci, tyle teraz tych wątków zamojskich szczęściarzy, ze trudno to ogarnąć.

Zdjęcia cudne, królewna szcześliwa, faktycznie przydałoby się sklonowanie ;)

Podziwiam, w jakiej zgodzie żyją tam zwierzaki :)

Nutelka wynajduje najwyższe miejsca w domciu, ale te kurdupelki tak mają - moja Zulka zachowuje się podobnie :)

No tak, wątków zamojskich psiaczków jest sporo, a będzie pewnie jeszcze więcej.

Nutunia u mnie też zawsze siadała na najwyższym miejscu :)

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

To niewybaczalne, ze dopiero teraz zajrzałam ! Zdjęcia z nowego domu, to jak balsam na skołataną duszę. Niesamowite, ze Takie DOMY jeszcze istnieją !

Tak, niewybaczalne, dlatego musisz ponieść karę :) Powinnaś oglądać te zdjęcia przynajmniej raz dziennie  gif%2Bhihra%2Bsi%25C4%2599.gif

To naprawdę wyjątkowa rodzina. Jak znajdę chwilkę czasu, to wkleję zdjęcie życzeń świątecznych, jakie otrzymaliśmy. Kartka własnoręcznie wykonana przez Barbarę.

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Tak, niewybaczalne, dlatego musisz ponieść karę :) Powinnaś oglądać te zdjęcia przynajmniej raz dziennie  gif%2Bhihra%2Bsi%25C4%2599.gif

To naprawdę wyjątkowa rodzina. Jak znajdę chwilkę czasu, to wkleję zdjęcie życzeń świątecznych, jakie otrzymaliśmy. Kartka własnoręcznie wykonana przez Barbarę.

Taka kara to sama przyjemność ! Będę poddawać się tej karze ochoczo i codziennie !

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Taka kara to sama przyjemność ! Będę poddawać się tej karze ochoczo i codziennie !

Tak być powinno :)

Posted

Życzę wszystkim zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt.

Niech Wiara, Nadzieja i Miłość,

tak pięknie i trwale łączce się z przesłaniem Świąt Wielkiej Nocy, 

będą zawsze obecne w Waszym życiu.

pisanki.jpg.486dc31e09580b28ca3bd6d40b25

jajka wielkanocne.gif

Posted
12 godzin temu, Havanka napisał:

Nie wiedziałam, ze Nutelka to taki agresor ! Rozszarpałaby na strzępy. Elu, cudem przeżyłaś !

Tak, dopiero teraz widzę, jakie miałam szczęście ! Widocznie gdy była u mnie na DT jeszcze nie obudził się lew w tej mróweczce :)