Nadziejka Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 launiuuuu stokrotuniu kruszyneczko odwiedzam z mnostwem pozdrowionek malenka Quote
elik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Nadziejko kochana, Ty już wielkanocnie występujesz :) Pięknie :) Quote
elik Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Pani Basia powiedziała, że Nutelcia jednak odczuła rozstanie. Gdy dotarło do niej, że ja już nie przyjdę przez kilka dni była bardzo smutna :( Na szczęście nie trwało to zbyt długo. Kilka nowych ujęć Księżniczki :) Prześliczna :) Na ulubionej podusi którą dostała od mamusi II :) Ale nochal :) I w ulubionej pozycji horyzontalnej :) Sama słodycz Quote
Anula Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 A drugi piesek jak wygląda? Nie był chyba pokazany albo ja coś przeoczyłam,pokręciłam. Quote
elik Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 4 godziny temu, Anula napisał: A drugi piesek jak wygląda? Nie był chyba pokazany albo ja coś przeoczyłam,pokręciłam. Drugi pies to starutka sunia, która większą część dnia spędza śpiąc na swoim legowisku. 4 godziny temu, b-b napisał: Kochane maleństwo :) Tak, bardzo kochane. Nie mogę jej dokładnie zobaczyć, bo co się do tego przymierzam, to oczyska jakoś dziwnie mgłą zachodzą. Quote
elik Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 30 minut temu, Gusiaczek napisał: Najważniejsze, że już nie jest smutna :) Noooo ! Szybko smarkata jedna zapomniała ;) Ale dobrze jej tak :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Witaj ciociu Alez gwiazdenka lalunia pozdrawiam ogromnie malenka ze swoimi ludeczkami i sunia siostrzyczka Quote
elik Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Witaj, witaj Nadziejko :) Cieszę się kochane Ciocie, że zaglądacie do mojej królewny :) Quote
Ingrid44 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Dziękuje za podesłania linku do wątku. Przyszłam nacieszyć oczy. :) Quote
elik Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 1 godzinę temu, Ingrid44 napisał: Dziękuje za podesłania linku do wątku. Przyszłam nacieszyć oczy. :) Wita Cęi z radością :) No i jak Ci się podoba Królewna ? Widziałaś ją w kubraczku od Ciebie ? Quote
Ingrid44 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Śliczne maleństwo i jaka słodziutka. :) tylko miziac i całować. 1 Quote
elik Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Godzinę temu, Ingrid44 napisał: Śliczne maleństwo i jaka słodziutka. :) tylko miziac i całować. I tak właśnie było u nas i jest teraz w DS :) Jej nie da się nie całować Quote
Havanka Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 O 2.03.2016o09:03, elik napisał: Noooo ! Szybko smarkata jedna zapomniała ;) Ale dobrze jej tak :) Elu, nie byłabym tego taka pewna. Wegetację w schronie, zamieniłaś jej na bajkowe życie. Tego tak szybko nie zapomni. Quote
elik Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 7 godzin temu, Havanka napisał: Elu, nie byłabym tego taka pewna. Wegetację w schronie, zamieniłaś jej na bajkowe życie. Tego tak szybko nie zapomni. Teraz w DS ma jeszcze lepiej :) Tam jest królewną hołubioną przez domowników, rodzinę domowników i Ich przyjaciół. Pani Basia mówiła, że wszyscy się nią zachwycają, chcą głaskać i przytulać. Jeszcze jej w łepetynce przewrócą :) Quote
b-b Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 1 godzinę temu, elik napisał: Teraz w DS ma jeszcze lepiej :) Tam jest królewną hołubioną przez domowników, rodzinę domowników i Ich przyjaciół. Pani Basia mówiła, że wszyscy się nią zachwycają, chcą głaskać i przytulać. Jeszcze jej w łepetynce przewrócą :) Należy się królewnie :D Quote
elik Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 5 minut temu, b-b napisał: Należy się królewnie :D Też tak myślę :) Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Wspaniałe uczucie, gdy wiesz, że "Twój" psiak trafił wspaniale i jest kochany ... Pozdrawiam :) 1 Quote
elik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 O 1.03.2016o18:08, Anula napisał: A drugi piesek jak wygląda? Nie był chyba pokazany albo ja coś przeoczyłam,pokręciłam. No i masz Anula odpowiedź na Twoje pytanie :) Nutelcia swoim zwyczajem, zasiadła najwyżej jak to było możliwe :) Quote
Gusiaczek Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Nic dodać nic ująć , a zdjęcie z kurką powaliło mnie : D Pozdrawiam :) Quote
Anula Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Ale fajne towarzystwo ma Nutelcia.A ten piesek to chyba taki terierowaty jest.Fajny. Quote
Havanka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Atrakcji Nutelce nie brakuje ! Sunia mniejsza od tej ślicznej kurki, więc paniki nie ma z jej strony. Kto by się bał takiego brzdąca? A na koniec głęboki sen u boku swego pana ! To dopiero jest życie ! Quote
Recommended Posts