Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Gabi79 napisał:

Elu mnie się wydaje, że Hania zapłaciła już u weta i trzeba Jej zwrócić, poczekajmy co napisze Hania

Z tego co wiem,  faktura nie była zapłacona.

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Z tego co wiem,  faktura nie była zapłacona.

ok. już nie mieszam, poczekajmy na Hanię.

Dobranoc Kochane ciocie!!!

Zmykam spać

Posted
1 minutę temu, Gabi79 napisał:

ok. już nie mieszam, poczekajmy na Hanię.

Dobranoc Kochane ciocie!!!

Zmykam spać

Ja też za moment idę w kimono   gif%252520dobranoc.gif

Dobrej nocy.

Posted

Kwota 60 zł (szczepienie na zakaźne, odpchlenie i odrobaczenie). Dane do przelewu: Gabinet Weterynaryjny AS, ul. Królowej Jadwigi 24/4, 67-100 Nowa Sól, nr konta: 69 1300 0000 2551 9065 8524 0001. Nie opłaciłam faktury, ponieważ elik chciała ją na siebie.

Posted
1 godzinę temu, szafirka napisał:

Kwota 60 zł (szczepienie na zakaźne, odpchlenie i odrobaczenie). Dane do przelewu: Gabinet Weterynaryjny AS, ul. Królowej Jadwigi 24/4, 67-100 Nowa Sól, nr konta: 69 1300 0000 2551 9065 8524 0001. Nie opłaciłam faktury, ponieważ elik chciała ją na siebie.

Tak, bo zbieram kasę na swoje prywatne konto więc muszę mieć potwierdzenie, że to dla bezdomnych psów, a nie na swoje potrzeby. Radzę tak robić każdemu na dogo,kto jest skarbnikiem jakiegoś psiaczka.

Szkoda, że nie przekazałaś danych zaraz po otrzymaniu tej faktury. Daszeńka ma fundusze i nie ma powodu zwlekać z zapłatą.  Wet może potem robić problemy.

Posted

Za wizytę u weta Abi i Daszki miała zapłacić fundacja - pisałam o tym, jak dziewczyny miały jechać do hoteliku, tylko potrzebna faktura na te kwotę na fundację.

Szafirka ma dane.

Posted
9 minut temu, Tola napisał:

Za wizytę u weta Abi i Daszki miała zapłacić fundacja - pisałam o tym, jak dziewczyny miały jechać do hoteliku, tylko potrzebna faktura na te kwotę na fundację.

Szafirka ma dane.

Widocznie szafirka nie pamiętała i faktura została wystawiona na mnie.

Szafirko, mogłabyś zapytać weta czy mógłby mienić fakturę ? Płatnikiem byłaby fundacja, a my zachowalibyśmy nieco kasy na inne płatności.

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Szafirka ma dane.

Ja już przelałam do szafirki za fakturę Abi.Tola może przeoczyłam Twój wpis ale wydaje mi się,że przez Fundację była oferowana karma i oczywiście karma dotarła za którą bardzo dziękuję.Ja nie potrzebuję faktury jako skarbnik,jedynie zwykły paragon wstawiony na wątek.Oczywiście Faktura musi być wystawiona dla Fundacji aby mogła się rozliczyć.Nie wiem dlaczego szafirka wzięła faktury.

Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Szafirka ma dane.

Ustaliłam z Tolą, że nie ma sensu prosić o zmianę danych na fakturze.

Szafirka wystawi fakturę za hotelowanie w lutym w kwocie 60,-  na fundację , a my zapłacimy resztę.

Miałam tel. w sprawie Daszki, ale głównym minusem był fakt, że Pani pracuje po 12 godzin co 2 dzień lub noc (jest pielęgniarką) i Daszka prawie 13 godzin musiała by zostawać sama w domu.

Nie wiem jak Wy się na to zapatrujecie, ale rozmawiałam z szafirką, Tolą i elik i doszłyśmy do wniosku, że to za długo.

Posted
3 godziny temu, Anula napisał:

Ja już przelałam do szafirki za fakturę Abi.Tola może przeoczyłam Twój wpis ale wydaje mi się,że przez Fundację była oferowana karma i oczywiście karma dotarła za którą bardzo dziękuję.Ja nie potrzebuję faktury jako skarbnik,jedynie zwykły paragon wstawiony na wątek.Oczywiście Faktura musi być wystawiona dla Fundacji aby mogła się rozliczyć.Nie wiem dlaczego szafirka wzięła faktury.

Wydaje mi się, ze  pisałam o tej pierwszej wizycie u weta - ale to nic straconego - szafirka moze wypisać fakturę za hotelowanie na  120 zł (2 x po 60zl ) i będzie wszystko ok

Posted
22 godzin temu, Poker napisał:

Wpłaciłam swoją dolę na konto elik.

Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Elu, link do bazarku, z którego w piątek przelałam dla Daszki 109,15

Posted

Przepraszam, nie pamiętałam, że faktury mają być na fundację. Mogę wystawić fakturę za hotelowanie Daszki na 60 zł., nie wiem tylko co z Abi, ponieważ już jest w DS i Anula rozliczyła się ze mną za jej pobyt u mnie.

Elik, weterynarze dali termin 2 tygodnie na zapłatę i nigdy nie robią problemu, nawet jak opłacane są faktury z poślizgiem. Są to bardzo pomocni ludzie, z resztą zobaczcie jakie dają mi promocyjne ceny na wszystko. Troche dogomańskich psiaków już ich odwiedziło i zaoszczędziliśmy niemało :)

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, szafirka napisał:

Przepraszam, nie pamiętałam, że faktury mają być na fundację. Mogę wystawić fakturę za hotelowanie Daszki na 60 zł., nie wiem tylko co z Abi, ponieważ już jest w DS i Anula rozliczyła się ze mną za jej pobyt u mnie.

Elik, weterynarze dali termin 2 tygodnie na zapłatę i nigdy nie robią problemu, nawet jak opłacane są faktury z poślizgiem. Są to bardzo pomocni ludzie, z resztą zobaczcie jakie dają mi promocyjne ceny na wszystko. Troche dogomańskich psiaków już ich odwiedziło i zaoszczędziliśmy niemało :)

Nic się nie stało, każdemu się zdarza coś zapomnieć, pomylić. Tylko ten się nie myli, który nic nie robi :)

Może ten miesiąc zostawmy już jak jest, a za luty 60,00 zł wypiszesz na Fundację, a nam o te 60,00 zł mniej i będzie ok :)

Z Bogusią też myślę nie będzie problemu,bo jeszcze możesz wystawić fakturę dla Fundacji na 60,00 zł za hotel Abi w styczniu i te 60,00 zł Bogusia będzie  miała u Ciebie na ewentualnie innego psiaka u Ciebie.

^0,00 zł to niby nie tak dużo, ale i nie tak łatwo jest je pozyskać, a jeśli Fundacja zaproponowała, takie rozwiązanie, to nie można nie skorzystać :)

20 minut temu, Gusiaczek napisał:

dcb365fc4f.jpg

Gusiaczku, z Tobą, czy od Ciebie kawa jest zawsze pyszna i poprawia humor :)

Posted
10 minut temu, Bogusik napisał:

Skarbnikiem Abi jest Anula,więc najlepiej będzie,jak ona się wypowie w tej kwestii :)

Racja :) To tylko moja propozycja rozwiązania tej kwestii w sposób korzystny dla obu Stron :)

Posted

Elu, 110,- jest z bazarku

Bardzo proszę potwierdź, że pieniążki wpłynęły, a ja się biorę do roboty i niedługo ruszam z kolejnymi bazarkami.

Posted
11 minut temu, Gabi79 napisał:

Elu, 110,- jest z bazarku

Bardzo proszę potwierdź, że pieniążki wpłynęły, a ja się biorę do roboty i niedługo ruszam z kolejnymi bazarkami.

Zrobione :)