Tola Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 No dzisiaj to mam zapłakany wieczór ;) Cudne zdjęcia dziewczynek no i łzy ze wzruszenia, bo jeszcze niedawno tylko marzyłam o takim widoku zamojskich suczynek :) No i kolejne łzy, ze do tylu Psich Aniołów dołączył kolejny - pani Agnieszka :) Dziękuje Wam kochane za te ostatnie moje wzruszenia - niech trwają i trwają :) Biegnę popłakać do Nutelci :) Quote
szafirka Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Nie martwcie się, zapewniam, że u nas nikt nie marznie na podłodze. Jak już pisałam wcześniej - psiaki wylegują się na sofach. Quote
Tola Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Hania - a jak Daszka, dalej taka nieśmiała? Quote
Poker Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 27 minut temu, szafirka napisał: Nie martwcie się, zapewniam, że u nas nikt nie marznie na podłodze. Jak już pisałam wcześniej - psiaki wylegują się na sofach. Ja się nie martwię, czasem psy lubią poleżeć na podłodze też. Quote
Gabi79 Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: No dzisiaj to mam zapłakany wieczór ;) Cudne zdjęcia dziewczynek no i łzy ze wzruszenia, bo jeszcze niedawno tylko marzyłam o takim widoku zamojskich suczynek :) No i kolejne łzy, ze do tylu Psich Aniołów dołączył kolejny - pani Agnieszka :) Dziękuje Wam kochane za te ostatnie moje wzruszenia - niech trwają i trwają :) Biegnę popłakać do Nutelci :) Cudny kurdupelek!!! Abi też przecudna!!! Tolu, nie masz pojęcia jak ja się cieszę, że sunieczki są u Hani!!! Elik, podziękuj z całego serca Pani Agnieszce, za tak ogromne wsparcie!!! Quote
Tola Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Jakie kurdupelek ma piękne obróżki :) Chyba pierwsze w życiu Quote
Gabi79 Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Przyszła druga paczka, będzie czekała u moich rodziców do czasu zakończenia trwających bazarków. Bardzo dziękuję za fanty w imieniu Kurdupelka i Abi. Quote
Bogusik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 29 minut temu, Gabi79 napisał: Przyszła druga paczka, będzie czekała u moich rodziców do czasu zakończenia trwających bazarków. Bardzo dziękuję za fanty w imieniu Kurdupelka i Abi. Gabrysiu,jak będziesz robić kolejny bazarek,to nie bierz pod uwagę Abi.Ona jest zabezpieczona materialnie,a ja już szykuję kolejna paczkę z fantami.Zabezpiecz Daszeńkę,bo niema pełnych deklaracji,a jak znajdzie szybko domek,to możesz pomyśleć o kolejnej schroniskowej bidzie.My tak robimy z Anulą i dzięki temu mamy jakieś zaplecze finansowe.Do puki Hania udostępnia nam swój hotelik,my będziemy się starać pomóc kolejnemu kudłaczowi. Quote
Gabi79 Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 1 minutę temu, Bogusik napisał: Gabrysiu,jak będziesz robić kolejny bazarek,to nie bierz pod uwagę Abi.Ona jest zabezpieczona materialnie,a ja już szykuję kolejna paczkę z fantami.Zabezpiecz Daszeńkę,bo niema pełnych deklaracji,a jak znajdzie szybko domek,to możesz pomyśleć o kolejnej schroniskowej bidzie.My tak robimy z Anulą i dzięki temu mamy jakieś zaplecze finansowe.Do puki Hania udostępnia nam swój hotelik,my będziemy się starać pomóc kolejnemu kudłaczowi. Bogusiu, jesteś pewna? Ja chciałam zrobić bazarek na obie sunieczki Quote
Bogusik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 5 minut temu, Gabi79 napisał: Bogusiu, jesteś pewna? Ja chciałam zrobić bazarek na obie sunieczki Tak Gabrysiu,jestem pewna!Abi jest zabezpieczona,a Krackowi kroi się domeczek :) Quote
Poker Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Tyle dobrego się dzieję dzięki Wam, Anulko i Bogusik.To Wy jesteście motorem działań. I ja się chętnie jako paliwko dopisuję. Gdzie jest wątek Nutelki ? Quote
b-b Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 7 minut temu, Poker napisał: Tyle dobrego się dzieję dzięki Wam, Anulko i Bogusik.To Wy jesteście motorem działań. I ja się chętnie jako paliwko dopisuję. Gdzie jest wątek Nutelki ? http://www.dogomania.com/forum/topic/334284-3-kilogramowa-sunia-bez-jednej-łapinki-szuka-wspaniałych-opiekunów/?page=1 Quote
Bogusik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 4 minuty temu, Poker napisał: Tyle dobrego się dzieję dzięki Wam, Anulko i Bogusik.To Wy jesteście motorem działań. I ja się chętnie jako paliwko dopisuję. Gdzie jest wątek Nutelki ? Poker tylko jesteśmy ogniwami "pomocowego łańcuszka" :) Super jak będziesz paliwkiem-ogniwkiem :) Quote
elik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: ... Elik, podziękuj z całego serca Pani Agnieszce, za tak ogromne wsparcie!!! Dziękowałam już w e-mailu, a i osobiście przez telefon Pani Agnieszce i Jej Koleżankom, bo to składkowa pomoc :) Pani Agnieszka to bardzo miła i ciepła kobieta. Wielkie dzięki Pani Agnieszko :) 1 godzinę temu, Tola napisał: Jakie kurdupelek ma piękne obróżki :) Chyba pierwsze w życiu Śliczne są i pewnie Tola masz niestety rację, że pierwsze w życiu :( 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Przyszła druga paczka, będzie czekała u moich rodziców do czasu zakończenia trwających bazarków. Bardzo dziękuję za fanty w imieniu Kurdupelka i Abi. Ja też dostałam dwie paczki fantastycznych fantów. Teraz tylko zdjęcia porobić i bazarkować :) 42 minut temu, b-b napisał: http://www.dogomania.com/forum/topic/334284-3-kilogramowa-sunia-bez-jednej-łapinki-szuka-wspaniałych-opiekunów/?page=1 Dzięki b-b :) :) Quote
Anecik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Ślicznoty nasze, Ale Daszeńka w schronie wydawała mi się ciut większa a Ona taka malizna :) Quote
Gabi79 Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Godzinę temu, Bogusik napisał: Tak Gabrysiu,jestem pewna!Abi jest zabezpieczona,a Krackowi kroi się domeczek :) Dobrze Bogusiu, bardzo niechętnie ale się zgodzę. Chciałam zacytować post elik, ale się nie wyświetlił. Bardzo dziękujemy za fanty na bazarek, Elu od kogo te fanty - chcę wpisać w 2 # Quote
elik Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: ... Bardzo dziękujemy za fanty na bazarek, Elu od kogo te fanty - chcę wpisać w 2 # Dostałam pakę od Alaskan malamutte i od helli. Obie paki pełne wspaniałych fantów. Będę musiała zrobić masę zdjęć !!! Kto ma na zbyciu czas ? Tanio kupię :) Quote
Gusiaczek Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Jestem pełna podziwu dla Was, Waszej organizacji w determinacji pomocy, chapeau bas Kochane :) Daszeńki oczko już ślicznie otwarte i z wdzięcznością się Wam przygląda ;) Quote
Gabi79 Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: Jestem pełna podziwu dla Was, Waszej organizacji w determinacji pomocy, chapeau bas Kochane :) Daszeńki oczko już ślicznie otwarte i z wdzięcznością się Wam przygląda ;) Prawda, że przecudna!!! Sama bym ją chętnie adoptowała, gdybym mogła. Gusiaczku podziękowania należą się wielu osobom. Jak zawsze zaczynałyśmy od zera, pełne niepewności. Wiem jedno trzeba walczyć o te psiny ze schronisk, czy z ulicy BO JAK NIE MY TO KTO??? 2 godziny temu, b-b napisał: No właśnie a co było z oczkiem Daszeńki? Teraz już chyba jest ok. ale na pierwszych zdjęciach sprzed kilku miesięcy było widać, że z oczkiem coś nie tak. Może to był jakiś uraz. Quote
b-b Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 O 31.12.2015o14:16, elik napisał: Post Rozliczeniowy Deklaracje stałe: ........10,00 - elficzkowa - I, ........20,00 - Gemmei - I, ........20,00 - hiyoshi - I, ........20,00 - Poker (przez 5 m-cy) ........20,00 - dorcia2 - I, ============================== ........90,00 zł Deklaracje jednorazowe: ........... 15,00.... - halszka - 4.01. ........... 20,00.... - anecik - 5.01. Wpłaty: ........15,00 - halszka - 4.01. ........20,00 - Gemmei - 4.01. ........20,00 - hiyoshi - 4.01. ........20,00 - anecik - 5.01. ........10,00 - elficzkowa - 6.01. ........20,00 - dorcia2 - 11.01. ........90,00 - bazarek imienny - 11.01. .......100,00 - Elisabeta - 12.01. .......200,00 - Agnieszka z Krakowa - 13.01. .......160,00 - javena - 13.01. =============================== ......655,00 zł Wypłaty: Saldo: ........6555,00 zł Elu to saldo to nie wyszło za duże? ;) Quote
Gabi79 Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 9 minut temu, b-b napisał: Elu to saldo to nie wyszło za duże? ;) Jedną piątkę trzeba wykasować, wyżej jest prawidłowe Quote
b-b Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Bazareczek maluteńki bo tylko jeden fant dla Daszeńki :) Quote
Gabi79 Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Godzinę temu, b-b napisał: Bazareczek maluteńki bo tylko jeden fant dla Daszeńki :) b-b Kochana, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Recommended Posts