Gabi79 Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 O 16.01.2016o21:54, Poker napisał: To dobrze. Tciuki cały czas trzymam!!! Quote
Anula Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 1 minutę temu, szafirka napisał: No nic nie wiem, żeby się zmieniło. Pani prosiła o wymiary Kracka, bo kupują legowisko i obrożę z wyhaftowaną na niej adresówką :) W piątek wystawię walizki i będziemy czekać. Co u naszego Kracka słychać? W piątek Kracek będzie w swoim domku,no chyba,że coś się zmieniło? To jeszcze Haniu poproś o zdjęcia Państwa i wiadomości z nowego domku.O której mają przyjechać po Kracka? A ja miałam zapytanie o Kracka z Wrocławia,podesłałam Abi i Maszkę.Panu bardzo podoba się Maszka.Podałam kontakt do Ciebie. Quote
Nadziejka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Sciskam piesiu sciskam mocno za wszystko najlepsze Quote
Tola Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Trzymam kciuki za szczęśliwe życie malucha w nowym domkciu! Quote
Anula Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 Czy godzina jest ustalona na jutro? Quote
Bogusik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Jakaś dziwna cisza nastała,co do jutrzejszych ustaleń...Mam nadzieję,że mimo braku tu info. wszystko jest już dograne...? Quote
Gabi79 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Trzymam kciuki za szczęśliwy finał!!! Oby jutro Kracek pojechał i oby to był SUPER domek!!! Quote
szafirka Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Wpisałam informację wczoraj, że godzina jeszcze nie ustalona, a teraz patrzę, że wpisu nie ma. Rodzina przyjedzie jutro o 14. 1 Quote
Anula Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 8 minut temu, szafirka napisał: Wpisałam informację wczoraj, że godzina jeszcze nie ustalona, a teraz patrzę, że wpisu nie ma. Rodzina przyjedzie jutro o 14. Dzięki,jutro trzymamy mocno kciuki aby Kracek nie przestraszył się Państwa a Państwo jego. Quote
Poker Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 23 minut temu, szafirka napisał: Wpisałam informację wczoraj, że godzina jeszcze nie ustalona, a teraz patrzę, że wpisu nie ma. Rodzina przyjedzie jutro o 14. Bo wczoraj wpisy znikały. Jutro kciuki zaciśnięte,żeby obie strony przypadły sobie do gustu. Quote
Poker Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 23 minut temu, szafirka napisał: Wpisałam informację wczoraj, że godzina jeszcze nie ustalona, a teraz patrzę, że wpisu nie ma. Rodzina przyjedzie jutro o 14. Bo wczoraj wpisy znikały. Jutro kciuki zaciśnięte,żeby obie strony przypadły sobie do gustu. Quote
Bogusik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Jakaś dziwna cisza nastała,co do jutrzejszych ustaleń...Mam nadzieję,że mimo braku tu info. wszystko jest już dograne...? Trzymamy mocno kciuki za jutrzejszą wizytę zapoznawczą i miejmy nadzieję,że wypadnie ona pomyślnie!Juterko zapowiada się pod znakiem nerwówki,jak to zawsze bywa,przy tak ważnych wydarzeniach... Quote
Anula Posted January 22, 2016 Author Posted January 22, 2016 Haniu,przekaż Państwu,aby codziennie kilka razy przejechali szczotką Kracka,chodzi tu o to aby Kracek nauczył się czesania.Zapewne Kracka sierść nigdy nie była pielęgnowana i mogą wystąpić później problemy przy dłuższej sierści.Teraz gdy jest obcięty można w nim utrwalić czesanie.Wiem to z mojego doświadczenia przy tymczaskach,gdy psiak osiąga długą sierść czesanie jest bezproblemowe.Czekamy na relacje,ciekawa jestem jak przebiegnie odbiór Kracka,ponieważ na żywo Państwo malucha nie widzieli.Trzymam kciuki. Quote
Poker Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ciśnienie rośnie , by potem opaść. Trzymam kciuki. Quote
Bogusik Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Jeszcze godzina została do spotkania...Kciukam mocno! Quote
Gabi79 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 29 minut temu, Poker napisał: I co? Jak poszło ? Dostałam sms-a od Hani, że Kracek pojechał i wszystko jest ok. Powodzenia piesku!!! Hania szczegóły opisze jutro. 1 Quote
Poker Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ale Szafirka ćwiczy naszą cierpliwość. Dobrze,że mamy pozytywną informację. Quote
b-b Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ciekawe jak tam mały w swoim domku. Mam nadzieję że pani coś podeśle do Szafirki :) Quote
Bogusik Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Dziękujemy Gabrysiu za info :) Nie cytuję,bo mam dość ramek,których nie da się zlikwidować.Czasem się uda bez,ale wolę nie ryzykować. Czekamy zatem do jutra,na relację Hani z przebiegu wizyty Państwa w hoteliku.Trzymam kciuki,za dobrą aklimatyzację Kracia w nowym domku! Quote
Recommended Posts