Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, szafirka napisał:

No nic nie wiem, żeby się zmieniło. Pani prosiła o wymiary Kracka, bo kupują legowisko i obrożę z wyhaftowaną na niej adresówką :) W piątek wystawię walizki i będziemy czekać.

Co u naszego Kracka słychać? W piątek Kracek będzie w swoim domku,no chyba,że coś się zmieniło?

To jeszcze Haniu poproś o zdjęcia Państwa i wiadomości z nowego domku.O której mają przyjechać po Kracka?

A ja miałam zapytanie o Kracka z Wrocławia,podesłałam Abi i Maszkę.Panu bardzo podoba się Maszka.Podałam kontakt do Ciebie.

Posted
8 minut temu, szafirka napisał:

Wpisałam informację wczoraj, że godzina jeszcze nie ustalona, a teraz patrzę, że wpisu nie ma. Rodzina przyjedzie jutro o 14.

Dzięki,jutro trzymamy mocno kciuki aby Kracek nie przestraszył się Państwa a Państwo jego.

Posted
23 minut temu, szafirka napisał:

Wpisałam informację wczoraj, że godzina jeszcze nie ustalona, a teraz patrzę, że wpisu nie ma. Rodzina przyjedzie jutro o 14.

Bo wczoraj wpisy znikały.

Jutro kciuki zaciśnięte,żeby obie strony przypadły sobie do gustu.

Posted
23 minut temu, szafirka napisał:

Bo wczoraj wpisy znikały.

Jutro kciuki zaciśnięte,żeby obie strony przypadły sobie do gustu.

Posted

Jakaś dziwna cisza nastała,co do jutrzejszych ustaleń...Mam nadzieję,że mimo braku tu info. wszystko jest już dograne...?

Trzymamy mocno kciuki za jutrzejszą wizytę zapoznawczą i miejmy nadzieję,że wypadnie ona pomyślnie!Juterko zapowiada się pod znakiem nerwówki,jak to zawsze bywa,przy tak ważnych wydarzeniach...

Posted

Haniu,przekaż Państwu,aby codziennie kilka razy przejechali szczotką Kracka,chodzi tu o to aby Kracek nauczył się czesania.Zapewne Kracka sierść nigdy nie była pielęgnowana i mogą wystąpić później problemy przy dłuższej sierści.Teraz gdy jest obcięty można w nim utrwalić czesanie.Wiem to z mojego doświadczenia przy tymczaskach,gdy psiak osiąga długą sierść czesanie jest bezproblemowe.Czekamy na relacje,ciekawa jestem jak przebiegnie odbiór Kracka,ponieważ na żywo Państwo malucha nie widzieli.Trzymam kciuki.

Posted
29 minut temu, Poker napisał:

I co? Jak poszło ?

Dostałam sms-a od Hani, że Kracek pojechał i wszystko jest ok.

Powodzenia piesku!!!

Hania szczegóły opisze jutro.

• Upvote 1
Posted

Dziękujemy Gabrysiu za info :) Nie cytuję,bo mam dość ramek,których nie da się zlikwidować.Czasem się uda bez,ale wolę nie ryzykować.

Czekamy zatem do jutra,na relację Hani z przebiegu wizyty Państwa w hoteliku.Trzymam kciuki,za dobrą aklimatyzację Kracia w nowym domku!