Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękuję za wyrozumiałość :* Rozmawiałam wczoraj z Emiś. Był kolejny telefon o Kapselka. Pan z Milówki. "Stracił psiaka no bo przecież nie będzie go trzymał na smyczy" Niestety psiak wpadł pod auto i wypadku nie przeżył. Pan opowiadał różne historie a co kolejna to bardziej barwna. Niemniej jednak Pan zaznaczył że przecież wcale nie musiał mówić prawdy ale jest szczery więc Emiś powinna to docenić. DOCENIAMY!!!  ;) i oczywiście szukamy dalej :) :) :)

Posted
16 godzin temu, kiyoshi napisał:

Pan z Milówki...a w Milówce jest TAK PIĘKNIE:) chętnie bym tam Kapselka 'wysłała; ale oczywiście NIE do tego pana!! BRR!

oby wreszcie się udało a Milówka rzeczywiście piękna tylko szkoda że Pan ma takie podejście. Szkoda że sam nie rozumie że zwierze nie może pozostawać bez kontroli.

Posted
16 godzin temu, kiyoshi napisał:

Pan z Milówki...a w Milówce jest TAK PIĘKNIE:) chętnie bym tam Kapselka 'wysłała; ale oczywiście NIE do tego pana!! BRR!

dubel......kocham to stare - nowe dogo ......wrrrrrrrrrr

Posted
19 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękuję za wyrozumiałość :* Rozmawiałam wczoraj z Emiś. Był kolejny telefon o Kapselka. Pan z Milówki. "Stracił psiaka no bo przecież nie będzie go trzymał na smyczy" Niestety psiak wpadł pod auto i wypadku nie przeżył. Pan opowiadał różne historie a co kolejna to bardziej barwna. Niemniej jednak Pan zaznaczył że przecież wcale nie musiał mówić prawdy ale jest szczery więc Emiś powinna to docenić. DOCENIAMY!!!  ;) i oczywiście szukamy dalej :) :) :)

Ja też kiedyś miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z panem, który znalazł swojego pieska zmasakrowanego i jak się wyraził cholera wie, co się stało.

Dzwonił w sprawie Florci, bo uznał, że Florka to idealny towarzysz na polowania. 

Brak słów po prostu....

Kapselku, gdzieś jest TEN dom, który czeka na Ciebie!!!

• Upvote 1
Posted

Poszedł dzisiaj przelew za wrzesień i październik ode mnie i mamy.

Moja koleżanka Krysia wpłaciła 13. września deklarację stałą za zeszły miesiąc (na stare konto jeszcze), a nie zostało to odnotowane w poście rozliczeniowym. Pyta czy doszło :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Gemmei napisał:

Moja koleżanka Krysia wpłaciła 13. września deklarację stałą za zeszły miesiąc (na stare konto jeszcze), a nie zostało to odnotowane w poście rozliczeniowym. Pyta czy doszło :)

ciocia kochana ponieważ ja ostatnio nie wiem jak się nazywam już z góry przepraszam jeśli coś przeoczyłam i oczywiście zaraz sprawdzę.

Posted
1 godzinę temu, Gemmei napisał:

oczywiście że jest :) dokładnie wpłynęły 13 września :) ogromne podziękowania dla Pani Krysi od początku wspierającej Kapselka :) oczywiście pieniążki zaraz przekażę nowej księgowej yolanovi :) ogromne podziękowania i dla Was kochane dziewczyny że nie zapominacie o naszym Kapselku :* :)

Posted
2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Ja też kiedyś miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z panem, który znalazł swojego pieska zmasakrowanego i jak się wyraził cholera wie, co się stało.

Dzwonił w sprawie Florci, bo uznał, że Florka to idealny towarzysz na polowania. 

Brak słów po prostu....

Kapselku, gdzieś jest TEN dom, który czeka na Ciebie!!!

dokładnie tak Gabi :) znajdziemy :) :) :) ten jeden jedyny i tak długo wyczekany domek :)

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, Martika&Aischa napisał:

oczywiście że jest :) dokładnie wpłynęły 13 września :) ogromne podziękowania dla Pani Krysi od początku wspierającej Kapselka :) oczywiście pieniążki zaraz przekażę nowej księgowej yolanovi :) ogromne podziękowania i dla Was kochane dziewczyny że nie zapominacie o naszym Kapselku :* :)

Nie ma problemu ;) Chciała wiedzieć tylko czy doszło ;) 

Trzymamy cały czas kciuki za wymarzony domek dla Kapselka!

• Upvote 1
Posted
16 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Kapselku, nie tracimy nadziei, Kochany :)

12 godzin temu, anecik napisał:

Przywędrowałam i ja. Kapselku domku życzymy.

Dziękujemy dziewczynki :* :) a Kapselek do domu!!!!!!!

Posted

Dziewczynki w niedzielę pierwsza wizyta PA naszego Mentoska :) będziemy wizytowały domek w Sosnowcu :) Mentosek jedzie z nami :) prosimy o kciuki !!!!!! :)

I niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że Pani Agnieszka wciąż odbiera telefony z zapytaniami o Mentoska a o naszego Kapselka nikt nie pyta :( a nawet jak pyta to ręce opadają !!!!! :(

• Upvote 1
Posted
13 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki w niedzielę pierwsza wizyta PA naszego Mentoska :) będziemy wizytowały domek w Sosnowcu :) Mentosek jedzie z nami :) prosimy o kciuki !!!!!! :)

I niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że Pani Agnieszka wciąż odbiera telefony z zapytaniami o Mentoska a o naszego Kapselka nikt nie pyta :( a nawet jak pyta to ręce opadają !!!!! :(

Za każdym razem, jak widzę u Kapselka nowy wpis to serce podchodzi mi do gardła.

Trzymam kciuki, za niedzielną wizytę!!!

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, Gabi79 napisał:

Za każdym razem, jak widzę u Kapselka nowy wpis to serce podchodzi mi do gardła.

Trzymam kciuki, za niedzielną wizytę!!!

Gabi kochana dziękujemy za kciuki i że wciąż kibicujesz naszemu Kapselkowi :* :)

Posted
1 minutę temu, Martika&Aischa napisał:

Gabi kochana dziękujemy za kciuki i że wciąż kibicujesz naszego Kapselkowi :* :)

Kapselkowi kibicuję, bo mnie zauroczył, jest cudny!!!

Posted
14 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Marticzko kochana, trzymam kciuki z całych sił za wizytę Mentoska. Sosnowiec to jedno z moich najulubieńszych miast w których mieszkałam- tyle prawdziwych, 100% zwierzolubów. Oby to był TEN dom! Czekamy na dobre wieści:)

A co do Kapselka- skoro jest tyle zapytań o Mentoska, to może warto proponować Kapselka??? (Oczywiście zakładam, że Mentosek od jutra będzie już na swoim).

Czasem tak jest, że jedne psy mają więcej szczęscia niż inne i zwyczajnie nie ma na to żadnego logicznego wytłumaczenia...

Chociaż jak dla mnie nadal uważam, że numer w ogłoszeniu nie powinien być do hoteliku- Emiś na pewno ma tyle pracy przy psiakach! Może ktoś chciałby odbierać telefony w sprawie Kapselka?????

• Upvote 1
Posted
19 minut temu, kiyoshi napisał:

Marticzko kochana, trzymam kciuki z całych sił za wizytę Mentoska. Sosnowiec to jedno z moich najulubieńszych miast w których mieszkałam- tyle prawdziwych, 100% zwierzolubów. Oby to był TEN dom! Czekamy na dobre wieści:)

A co do Kapselka- skoro jest tyle zapytań o Mentoska, to może warto proponować Kapselka??? (Oczywiście zakładam, że Mentosek od jutra będzie już na swoim).

Czasem tak jest, że jedne psy mają więcej szczęscia niż inne i zwyczajnie nie ma na to żadnego logicznego wytłumaczenia...

Chociaż jak dla mnie nadal uważam, że numer w ogłoszeniu nie powinien być do hoteliku- Emiś na pewno ma tyle pracy przy psiakach! Może ktoś chciałby odbierać telefony w sprawie Kapselka?????

Kiyoshi kochana z pewnością Emiś ma mnóstwo pracy przy psiaczkach. Telefon był do hoteliku gdyż uznałyśmy że to właśnie Emilka będzie mogła o Kapselku powiedzieć jak najwięcej. Musimy to przemyśleć i rzeczywiście może warto ten numerek telefonu zmienić w ogłoszeniach. Oby to tylko coś dało bo już niedługo będzie rok jak Kapselek siedzi w hoteliku :( wcześniej był w punkcie przetrzymań w Pszczynie i też dziewczyny z fundacji go ogłaszały. Z tego co wiem zapytań nie było wcale :(