Martika&Aischa Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękuję za wyrozumiałość :* Rozmawiałam wczoraj z Emiś. Był kolejny telefon o Kapselka. Pan z Milówki. "Stracił psiaka no bo przecież nie będzie go trzymał na smyczy" Niestety psiak wpadł pod auto i wypadku nie przeżył. Pan opowiadał różne historie a co kolejna to bardziej barwna. Niemniej jednak Pan zaznaczył że przecież wcale nie musiał mówić prawdy ale jest szczery więc Emiś powinna to docenić. DOCENIAMY!!! ;) i oczywiście szukamy dalej :) :) :) Quote
kiyoshi Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Pan z Milówki...a w Milówce jest TAK PIĘKNIE:) chętnie bym tam Kapselka 'wysłała; ale oczywiście NIE do tego pana!! BRR! 2 Quote
yolanovi Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Na koncie Kapselka deklaracja od cioci Milagros19853201. Pięknie dziękujemy 1 Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 16 godzin temu, kiyoshi napisał: Pan z Milówki...a w Milówce jest TAK PIĘKNIE:) chętnie bym tam Kapselka 'wysłała; ale oczywiście NIE do tego pana!! BRR! oby wreszcie się udało a Milówka rzeczywiście piękna tylko szkoda że Pan ma takie podejście. Szkoda że sam nie rozumie że zwierze nie może pozostawać bez kontroli. Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 16 godzin temu, kiyoshi napisał: Pan z Milówki...a w Milówce jest TAK PIĘKNIE:) chętnie bym tam Kapselka 'wysłała; ale oczywiście NIE do tego pana!! BRR! dubel......kocham to stare - nowe dogo ......wrrrrrrrrrr Quote
Gabi79 Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 19 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękuję za wyrozumiałość :* Rozmawiałam wczoraj z Emiś. Był kolejny telefon o Kapselka. Pan z Milówki. "Stracił psiaka no bo przecież nie będzie go trzymał na smyczy" Niestety psiak wpadł pod auto i wypadku nie przeżył. Pan opowiadał różne historie a co kolejna to bardziej barwna. Niemniej jednak Pan zaznaczył że przecież wcale nie musiał mówić prawdy ale jest szczery więc Emiś powinna to docenić. DOCENIAMY!!! ;) i oczywiście szukamy dalej :) :) :) Ja też kiedyś miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z panem, który znalazł swojego pieska zmasakrowanego i jak się wyraził cholera wie, co się stało. Dzwonił w sprawie Florci, bo uznał, że Florka to idealny towarzysz na polowania. Brak słów po prostu.... Kapselku, gdzieś jest TEN dom, który czeka na Ciebie!!! 1 Quote
Gemmei Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Poszedł dzisiaj przelew za wrzesień i październik ode mnie i mamy. Moja koleżanka Krysia wpłaciła 13. września deklarację stałą za zeszły miesiąc (na stare konto jeszcze), a nie zostało to odnotowane w poście rozliczeniowym. Pyta czy doszło :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 1 godzinę temu, Gemmei napisał: Poszedł dzisiaj przelew za wrzesień i październik ode mnie i mamy. Moja koleżanka Krysia wpłaciła 13. września deklarację stałą za zeszły miesiąc (na stare konto jeszcze), a nie zostało to odnotowane w poście rozliczeniowym. Pyta czy doszło :) ciocia kochana ponieważ ja ostatnio nie wiem jak się nazywam już z góry przepraszam jeśli coś przeoczyłam i oczywiście zaraz sprawdzę. Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 1 godzinę temu, Gemmei napisał: Poszedł dzisiaj przelew za wrzesień i październik ode mnie i mamy. Moja koleżanka Krysia wpłaciła 13. września deklarację stałą za zeszły miesiąc (na stare konto jeszcze), a nie zostało to odnotowane w poście rozliczeniowym. Pyta czy doszło :) oczywiście że jest :) dokładnie wpłynęły 13 września :) ogromne podziękowania dla Pani Krysi od początku wspierającej Kapselka :) oczywiście pieniążki zaraz przekażę nowej księgowej yolanovi :) ogromne podziękowania i dla Was kochane dziewczyny że nie zapominacie o naszym Kapselku :* :) Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Ja też kiedyś miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z panem, który znalazł swojego pieska zmasakrowanego i jak się wyraził cholera wie, co się stało. Dzwonił w sprawie Florci, bo uznał, że Florka to idealny towarzysz na polowania. Brak słów po prostu.... Kapselku, gdzieś jest TEN dom, który czeka na Ciebie!!! dokładnie tak Gabi :) znajdziemy :) :) :) ten jeden jedyny i tak długo wyczekany domek :) 1 Quote
Gemmei Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Godzinę temu, Martika&Aischa napisał: oczywiście że jest :) dokładnie wpłynęły 13 września :) ogromne podziękowania dla Pani Krysi od początku wspierającej Kapselka :) oczywiście pieniążki zaraz przekażę nowej księgowej yolanovi :) ogromne podziękowania i dla Was kochane dziewczyny że nie zapominacie o naszym Kapselku :* :) Nie ma problemu ;) Chciała wiedzieć tylko czy doszło ;) Trzymamy cały czas kciuki za wymarzony domek dla Kapselka! 1 Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 16 godzin temu, Gemmei napisał: Nie ma problemu ;) Chciała wiedzieć tylko czy doszło ;) Trzymamy cały czas kciuki za wymarzony domek dla Kapselka! dziękujemy :) Quote
Gusiaczek Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Kapselku, nie tracimy nadziei, Kochany :) 1 Quote
Anecik Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Przywędrowałam i ja. Kapselku domku życzymy. 1 Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 16 godzin temu, Gusiaczek napisał: Kapselku, nie tracimy nadziei, Kochany :) 12 godzin temu, anecik napisał: Przywędrowałam i ja. Kapselku domku życzymy. Dziękujemy dziewczynki :* :) a Kapselek do domu!!!!!!! Quote
yolanovi Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Na koncie Kapselka deklaracje od cioci Gemmei i Mamy. Pięknie dziękujemy Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 Dziewczynki w niedzielę pierwsza wizyta PA naszego Mentoska :) będziemy wizytowały domek w Sosnowcu :) Mentosek jedzie z nami :) prosimy o kciuki !!!!!! :) I niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że Pani Agnieszka wciąż odbiera telefony z zapytaniami o Mentoska a o naszego Kapselka nikt nie pyta :( a nawet jak pyta to ręce opadają !!!!! :( 1 Quote
Gabi79 Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 13 minut temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki w niedzielę pierwsza wizyta PA naszego Mentoska :) będziemy wizytowały domek w Sosnowcu :) Mentosek jedzie z nami :) prosimy o kciuki !!!!!! :) I niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że Pani Agnieszka wciąż odbiera telefony z zapytaniami o Mentoska a o naszego Kapselka nikt nie pyta :( a nawet jak pyta to ręce opadają !!!!! :( Za każdym razem, jak widzę u Kapselka nowy wpis to serce podchodzi mi do gardła. Trzymam kciuki, za niedzielną wizytę!!! 1 Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 6 minut temu, Gabi79 napisał: Za każdym razem, jak widzę u Kapselka nowy wpis to serce podchodzi mi do gardła. Trzymam kciuki, za niedzielną wizytę!!! Gabi kochana dziękujemy za kciuki i że wciąż kibicujesz naszemu Kapselkowi :* :) Quote
Gabi79 Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 1 minutę temu, Martika&Aischa napisał: Gabi kochana dziękujemy za kciuki i że wciąż kibicujesz naszego Kapselkowi :* :) Kapselkowi kibicuję, bo mnie zauroczył, jest cudny!!! Quote
kiyoshi Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 14 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki w niedzielę pierwsza wizyta PA naszego Mentoska :) będziemy wizytowały domek w Sosnowcu :) Mentosek jedzie z nami :) prosimy o kciuki !!!!!! :) I niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że Pani Agnieszka wciąż odbiera telefony z zapytaniami o Mentoska a o naszego Kapselka nikt nie pyta :( a nawet jak pyta to ręce opadają !!!!! :( Marticzko kochana, trzymam kciuki z całych sił za wizytę Mentoska. Sosnowiec to jedno z moich najulubieńszych miast w których mieszkałam- tyle prawdziwych, 100% zwierzolubów. Oby to był TEN dom! Czekamy na dobre wieści:) A co do Kapselka- skoro jest tyle zapytań o Mentoska, to może warto proponować Kapselka??? (Oczywiście zakładam, że Mentosek od jutra będzie już na swoim). Czasem tak jest, że jedne psy mają więcej szczęscia niż inne i zwyczajnie nie ma na to żadnego logicznego wytłumaczenia... Chociaż jak dla mnie nadal uważam, że numer w ogłoszeniu nie powinien być do hoteliku- Emiś na pewno ma tyle pracy przy psiakach! Może ktoś chciałby odbierać telefony w sprawie Kapselka????? 1 Quote
Martika&Aischa Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 19 minut temu, kiyoshi napisał: Marticzko kochana, trzymam kciuki z całych sił za wizytę Mentoska. Sosnowiec to jedno z moich najulubieńszych miast w których mieszkałam- tyle prawdziwych, 100% zwierzolubów. Oby to był TEN dom! Czekamy na dobre wieści:) A co do Kapselka- skoro jest tyle zapytań o Mentoska, to może warto proponować Kapselka??? (Oczywiście zakładam, że Mentosek od jutra będzie już na swoim). Czasem tak jest, że jedne psy mają więcej szczęscia niż inne i zwyczajnie nie ma na to żadnego logicznego wytłumaczenia... Chociaż jak dla mnie nadal uważam, że numer w ogłoszeniu nie powinien być do hoteliku- Emiś na pewno ma tyle pracy przy psiakach! Może ktoś chciałby odbierać telefony w sprawie Kapselka????? Kiyoshi kochana z pewnością Emiś ma mnóstwo pracy przy psiaczkach. Telefon był do hoteliku gdyż uznałyśmy że to właśnie Emilka będzie mogła o Kapselku powiedzieć jak najwięcej. Musimy to przemyśleć i rzeczywiście może warto ten numerek telefonu zmienić w ogłoszeniach. Oby to tylko coś dało bo już niedługo będzie rok jak Kapselek siedzi w hoteliku :( wcześniej był w punkcie przetrzymań w Pszczynie i też dziewczyny z fundacji go ogłaszały. Z tego co wiem zapytań nie było wcale :( Quote
Anecik Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Kciuki i łapeńki za Mentoska zaciśnięte. Z telefon o Kapselka zresztą też :) wiadoma sprawa 1 Quote
Recommended Posts