DoPi Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 otrzymałam życzenia od Karmelka-Foresta z informacją, że wychodzą już na spacery :) 1 Quote
DoPi Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Nucia jak to wytropiłaś, przecie niedawno żeś pisała tutaj :P czyzby zaskoczona nowym dogo? :D Quote
Nutusia Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nie no - poprzednio pisałam w poprzedniej rzeczywistości. Zaskoczona jestem, choć tym razem pozytywnie, bo p. Kasi od Helci udało się wreszcie zalogować! :D Quote
AMIGA Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 I mnie się udało odkopać ten wątek. Ale trochę czasu mi zeszło. Zimowo pozdrawiam Karmelka i jego piękną Pańcię Quote
DoPi Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 zaraz na nia napadnę, o nowe zdjęcia :P Quote
DoPi Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 e tam po co to czekać na zdjęcia takiego brzydala. pewnie pychol "rozdeptany trampek" jeszcze bardziej sie rozdeptał :D Quote
DoPi Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 wklejam zdjęcia "panicza" Foresta vel Karmela. U niego wszystko dobrze, aczkolwiek zeżarł (tak jak Lara u mnie) ostatnio kapcie pańciowskie. Ja jednak się nie dziwię, bo pamiętam kapcie pańci, że wyglądały jak pluszowe króliczki :D Quote
Marysia R. Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Od początku mówiłam, że z niego wyrośnie doberman! :D Dobrze mu :) Quote
Recommended Posts