AMIGA Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Tylko teoretycznie po porządnym wyczesaniu skudlonej Mili mogłoby się okazać, że jej futerko wygląda trochę inaczej. Ale nie, nie nie - to nie ona Quote
Marysia R. Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Jestem na 99% pewna, że to nie Mila - za krótka sierść i brak siwizny na pysku. Ale oczywiście dla własnego spokoju lepiej się upewnić. Quote
Nutusia Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 To nie Mila! :D Ale wiadomo - kontrola najwyższą formą zaufania ;) 1 Quote
Nutusia Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 DoPiaku, dopisz do postu rozliczeniowego kolejne 14 zł za kg karmy Carnival dla małego smoka. I podkładów nie wpisałaś ;) Czekamy jeszcze na jakiś grosik? Bo jeśli nie, to znów zasilę kasę wpłatą z Imkowego wątku. Quote
konfirm31 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Po zastanowieniu, tez myślę, że nie, bo to zdjęcie jest ze schroniska w Krzesimowie(takie info na zdjęciu), a skąd Milka by się tam wzięła? Quote
AMIGA Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Dzisiaj pofruneło 138,20 zł do Dopiaczka. A sądząc po numerze konta, to konto Dopi jest w tym samym banku, co moje konto, więc pieniążki powinny być prawie natychmiast Quote
DoPi Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Olka babo dziękuje, ale nie moge znaleźć wątku bazarkowego-mi wcięło.Bym Ci potwierdziła. Nie mam dzisiaj dobrego dnia. Wszyscy mnie denerwują to mało powiedziane. Niech ten dzień już się skończy! Rozmawiałam z pania Diana wczoraj. Są pod Zamościem , bo mają pogrzeb w rodzinie(państwo pochodzą z pod Zamościa). Mila jest z nimi i pilnuje swojej pani przed tubylczym psem-powarkując pod nosem, tak jak to robiła u Nutusi , pilnując mnie :) No i z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o chipa. Dziewczynka została również wykąpana. Śpi sobie, albo w legowisku, albo na dywaniku u państwa w sypialni takim "misiowym" Lara dalej jeździ ze mną do pracy. Boi się jeszcze innych, ale za mną na korytarz już wyjdzie. Natomiast w domu jak była sąsiadka , to dała się jej pogłaskać. Zupełnie inaczej zachowuje się w domu przy psach. I już wie, że po porannym i wieczornym spacerze jest micha i od razu biegnie do swojej. No wszystkie psy wiedzą, gdzie czyja micha stoi. No i jest pięknie. Quote
AMIGA Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Tu masz link do bazarku. A pieniążki już są???? Ty się nawet nie wygłupiaj - niech sie dzien jeszcze nie kończy, bo mam jeszcze całą furę preparat ów do zrobienia do godz 18 ! Quote
Nutusia Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 To prędko, prędko, bo ja też już chcę... do domu!!!! I do biednej Melci :( Mela już mniej rozpacza, gdy wychodzimy. Już wie, gdzie zostaje i pędzi tam za mną, bo słusznie liczy na smaczki i gryzaka. W drobny mak szarpała podkłady, więc dla oszczędności obok posłanka zostawiamy jej kawałek kartonu (też jest baaaardzo skutecznie unicestwiany). Też już wie, że jej jadalnia jest w łazience, co oczywiście nie przeszkadza jej się trynić do każdej innej miski po drodze! Obczaiła też, że na szafce w kotłowni jest kocie jedzenie i że jak się wskoczy na stołeczek, można się do niego dobrać. Wystarczy chwila nieuwagi i kot przechodzi na dietę ;) a Melania się robi coraz cięższa :D Quote
AMIGA Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Jaka spryciula, no patrzcie państwo :) A co z autkiem? Quote
konfirm31 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Jaka mądralińska z naszej Melci. Jak to jednak imiona zwodzą ;) Quote
Nutusia Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Autko w warsztacie, bo mu kolejne choroby wykryli (starcze!). Sprawę pilotuje mój kolega pracowy, bo do nas to ci mechanicy mogą mówić długo i namiętnie :( Quote
wiolhelm170 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Myślę ,że to nie ten pies ale lokalizacja by się zgadzała.Krzesimów jest pod Lublinem czyli po drodze do Zamościa. Quote
AMIGA Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 47 minut temu, Nutusia napisał: Autko w warsztacie, bo mu kolejne choroby wykryli (starcze!). Sprawę pilotuje mój kolega pracowy, bo do nas to ci mechanicy mogą mówić długo i namiętnie :( A dali zastepcze? Własnie przed chwilą usłyszałam wiadomość, że zmarł Pan Bogusław Kaczyński. A dopiero się zastanawiałyśmy, że nie prowadził w tym roku koncertu noworocznego :( Quote
AMIGA Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 47 minut temu, Nutusia napisał: Autko w warsztacie, bo mu kolejne choroby wykryli (starcze!). Sprawę pilotuje mój kolega pracowy, bo do nas to ci mechanicy mogą mówić długo i namiętnie :( A dali zastepcze? Własnie przed chwilą usłyszałam wiadomość, że zmarł Pan Bogusław Kaczyński. A dopiero się zastanawiałyśmy, że nie prowadził w tym roku koncertu noworocznego :( Quote
konfirm31 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 54 minut temu, wiolhelm170 napisał: Myślę ,że to nie ten pies ale lokalizacja by się zgadzała.Krzesimów jest pod Lublinem czyli po drodze do Zamościa. O, masz :(. A już się całkiem uspokoiłam :( Quote
auraa Posted January 22, 2016 Author Posted January 22, 2016 Jeśli to zdjęcie byo na fb to chyba da się sprawdzić kto je umieścił i jak długo te psiaki tam przebywają. Przecież nawet nie wiadomo czy to sunia. Quote
DoPi Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Dziewczyny czytajcie po kolei, bo napisałam juz,że rozmawiałam z Pania Dianą. Oczywiście wiem, że przez telefon nie zobaczę psa czy jest w domu. Jednak muszę mieć trochę zaufania, bo inaczej o każdego psa bede się zamartwiać. Pewnie jak każda z Was. :) z tym zaufaniem to u mnie kiepsko. Okropnie "czarnomyśląca" jestem. A teraz podpowiedzcie proszę, gdzie bym mogła uderzyć, bo syn mi podesłał ogłoszenie. Może można by zgłosić te zwierzaki do jakiegoś inspektoratu TOZ, bo 3 metrowych łańcuchów to ja tam nie widzę. A owczarki żal jak nie wiem co. Młodziutka nie ma roku , stawy wysiądą. http://olx.pl/oferta/oddam-psa-CID103-IDdz2TJ.html#b90a385ada nie mamy tam nikogo kto wziąłby na tymczas? Quote
elik Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Kurcze trzeba by jak najszybciej zabrać, żeby do pseudohodowli nie trafiła, bo piękna jest. Tam jeszcze gorzej by miała :( Bardzo serdecznie zapraszam na bazarek. Zaglądajcie, licytujcie, kupujcie, podrzucajcie Quote
konfirm31 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Piękna owczareczka. Bardzo jej żal........:(. Niestety, nie mam możliwości pomóc :( Quote
DoPi Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 nie znacie nikogo z lubelskiego? a teraz inna beczka, ale taka trochę z naszego światka poczytajcie http://www.zpsempokrakowie.pl/item/180-jestes-psiarzem-nie-badz-hejterem.html Quote
auraa Posted January 22, 2016 Author Posted January 22, 2016 Przekazałam informację o suni dalej. Zobaczymy czy coś uda się zrobić. Quote
wiolhelm170 Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ja jestem z lubelskiego i znam dziewczynę z Lublina .Ona jest tutaj na dogo - Becia ..coś takiego. Quote
wiolhelm170 Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Becia Lublin.Napisz do niej, ona pomaga bardzo dużo psom. Quote
Recommended Posts