Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DoPiaku, dopisz do postu rozliczeniowego kolejne 14 zł za kg karmy Carnival dla małego smoka. I podkładów nie wpisałaś ;) Czekamy jeszcze na jakiś grosik? Bo jeśli nie, to znów zasilę kasę wpłatą z Imkowego wątku.

Posted

Dzisiaj pofruneło 138,20 zł do Dopiaczka. A sądząc po numerze konta, to konto Dopi jest w tym samym banku, co moje konto, więc pieniążki powinny być prawie natychmiast

Posted

Olka babo dziękuje, ale nie moge znaleźć wątku bazarkowego-mi wcięło.Bym Ci potwierdziła. Nie mam dzisiaj dobrego dnia. Wszyscy mnie denerwują to mało powiedziane. Niech ten dzień już się skończy!

Rozmawiałam z pania Diana wczoraj. Są pod Zamościem , bo mają pogrzeb w rodzinie(państwo pochodzą z pod Zamościa). Mila jest z nimi i pilnuje swojej pani przed tubylczym psem-powarkując pod nosem, tak jak to robiła u Nutusi , pilnując mnie :) No i z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o chipa. Dziewczynka została również wykąpana. Śpi sobie, albo w legowisku, albo na dywaniku u państwa w sypialni takim "misiowym"

Lara dalej jeździ ze mną do pracy. Boi się jeszcze innych, ale za mną na korytarz już wyjdzie. Natomiast w domu jak była sąsiadka , to dała się jej pogłaskać. Zupełnie inaczej zachowuje się w domu przy psach. I już wie, że po porannym i wieczornym spacerze jest micha i od razu biegnie do swojej. No wszystkie psy wiedzą, gdzie czyja micha stoi. No i jest pięknie.

Posted

Tu masz link do bazarku. A pieniążki już są????

Ty się nawet nie wygłupiaj - niech sie dzien jeszcze nie kończy, bo mam jeszcze całą furę preparat ów do zrobienia do godz 18 !

Posted

To prędko, prędko, bo ja też już chcę... do domu!!!! I do biednej Melci :(

Mela już mniej rozpacza, gdy wychodzimy. Już wie, gdzie zostaje i pędzi tam za mną, bo słusznie liczy na smaczki i gryzaka. W drobny mak szarpała podkłady, więc dla oszczędności obok posłanka zostawiamy jej kawałek kartonu (też jest baaaardzo skutecznie unicestwiany).

Też już wie, że jej jadalnia jest w łazience, co oczywiście nie przeszkadza jej się trynić do każdej innej miski po drodze! Obczaiła też, że na szafce w kotłowni jest kocie jedzenie i że jak się wskoczy na stołeczek, można się do niego dobrać. Wystarczy chwila nieuwagi i kot przechodzi na dietę ;) a Melania się robi coraz cięższa :D

Posted
47 minut temu, Nutusia napisał:

Autko w warsztacie, bo mu kolejne choroby wykryli (starcze!). Sprawę pilotuje mój kolega pracowy, bo do nas to ci mechanicy mogą mówić długo i namiętnie :(

A dali zastepcze?

Własnie przed chwilą usłyszałam wiadomość, że zmarł Pan Bogusław Kaczyński. A dopiero się zastanawiałyśmy, że nie prowadził w tym roku koncertu noworocznego :(

Posted
47 minut temu, Nutusia napisał:

Autko w warsztacie, bo mu kolejne choroby wykryli (starcze!). Sprawę pilotuje mój kolega pracowy, bo do nas to ci mechanicy mogą mówić długo i namiętnie :(

A dali zastepcze?

Własnie przed chwilą usłyszałam wiadomość, że zmarł Pan Bogusław Kaczyński. A dopiero się zastanawiałyśmy, że nie prowadził w tym roku koncertu noworocznego :(

Posted
54 minut temu, wiolhelm170 napisał:

Myślę ,że to nie ten pies ale lokalizacja by się zgadzała.Krzesimów jest pod Lublinem czyli po drodze do Zamościa.

O, masz :(. A już się całkiem uspokoiłam :(

Posted

Jeśli to zdjęcie byo na fb to chyba da się sprawdzić kto je umieścił i jak długo te psiaki tam przebywają. Przecież nawet nie wiadomo czy to sunia.

Posted

Dziewczyny czytajcie po kolei, bo napisałam juz,że rozmawiałam z Pania Dianą. Oczywiście wiem, że przez telefon nie zobaczę psa czy jest w domu. Jednak muszę mieć trochę zaufania, bo inaczej o każdego psa bede się zamartwiać. Pewnie jak każda z Was. :) z tym zaufaniem to u mnie kiepsko. Okropnie "czarnomyśląca" jestem.

A teraz podpowiedzcie proszę, gdzie bym mogła uderzyć, bo syn mi podesłał ogłoszenie. Może można by zgłosić te zwierzaki do jakiegoś inspektoratu TOZ, bo 3 metrowych łańcuchów to ja tam nie widzę. A owczarki żal jak nie wiem co. Młodziutka nie ma roku , stawy wysiądą.

http://olx.pl/oferta/oddam-psa-CID103-IDdz2TJ.html#b90a385ada

nie mamy tam nikogo kto wziąłby na tymczas?

Posted

Kurcze trzeba by jak najszybciej zabrać,  żeby do pseudohodowli nie trafiła, bo piękna jest. Tam  jeszcze gorzej by miała :(

Bardzo serdecznie zapraszam na bazarek.

Zaglądajcie, licytujcie, kupujcie, podrzucajcie

prosz%2525C4%252585cy.gif