b-b Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż dziewczyn. Są śliczne a po fryzjerze będą pięknymi suniami :) Quote
Guest TyŚka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 One już są śliczne, a u Szafirki jeszcze bardziej będa promieniować - ludzie będą się o nie bić, jestem tego pewna:) Quote
b-b Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Czy zrobić banerek z tych zdjęć co już są czy czekać na lepsze? Jeśłi robić to dla każdej z suń czy jeden wspólny? Proszę dajcie jeszcze jakiś pomysł na napis na banerku Quote
Anula Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Jeżeli się uda to jeden wspólny.Kudłatki...... a co dalej to nie wiem. Quote
Havanka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015   Jeżeli się uda to jeden wspólny.Kudłatki...... a co dalej to nie wiem.  Może tak ? - "Czy uda się zmienić ich życie?" Quote
b-b Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Jeżeli się uda to jeden wspólny.Kudłatki...... a co dalej to nie wiem.    Może tak ? - "Czy uda się zmienić ich życie?" Zabieram się do pracy :) Quote
szafirka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Kudłatki dojechały całe i zdrowe. Mój TZ jechał z głową za oknem :) tzn. na każdym postoju wietrzył chwilę auto. Jasna dziewczynka przywitała mnie milutko, łasiła się i merdała ogonkiem. Czarna sunia była strasznie przestraszona, nie dało jej się zaprowadzić do domu, bo się zapierała. Jasna od razu pojadła i polożyła się na legowisku, czarna pilnuje wyjścia i czuwa. Uff, jutro wiecej wieści. 3 Quote
Nadziejka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 :) :) :)kciuki i radosci calunki czas Quote
malagos Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 No, ale akcja! Cudowne te sunie, urocze :) Skąd się wzięły takie slicznotki w schronisku? Quote
Anula Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Najważniejsze,że wszyscy dotarli cali i zdrowi.Biedna ta czarnulka,jak ona musi się panicznie bać.Trzeba uważać na nią aby nie czmychła gdzieś. Quote
Tola Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 No, ale akcja! Cudowne te sunie, urocze :) Skąd się wzięły takie slicznotki w schronisku? Podobno włóczyły się gdzieś poza miastem, ale tak naprawdę już nigdy nie dowiemy się, jak było naprawdę Quote
Tola Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Kudłatki dojechały całe i zdrowe. Mój TZ jechał z głową za oknem :) tzn. na każdym postoju wietrzył chwilę auto. Jasna dziewczynka przywitała mnie milutko, łasiła się i merdała ogonkiem. Czarna sunia była strasznie przestraszona, nie dało jej się zaprowadzić do domu, bo się zapierała. Jasna od razu pojadła i polożyła się na legowisku, czarna pilnuje wyjścia i czuwa. Uff, jutro wiecej wieści. Dobrze, ze już są na miejscu :) Będzie dobrze :) Quote
xcat Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Piękne te sunie! Nawet skołtunione. Zrobię bazarek. Tylko dogo się chyba już nasyciło bransoletkami :( No nic biorę się za robotę, może wpadnie trochę grosza. Quote
b-b Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Wspaniale, ze wszyscy szczęśliwie dojechali na miejsce. Quote
Anula Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Piękne te sunie! Nawet skołtunione. Zrobię bazarek. Tylko dogo się chyba już nasyciło bransoletkami :( No nic biorę się za robotę, może wpadnie trochę grosza. Bardzo dziękuję xcat,Ty zawsze stoisz na posterunku z pomocą. Quote
Poker Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Całe szczęście ,że wszyscy w kupie i na miejscu. TZowi Szafirki należą się w nagrodę perfumki. Biedna czarnulka, pewnie będzie wymagała więcej czasu i pracy. Niedługo trzeba będzie imionka nadać. Dla czarnej proponuję Kika, imię mojej pierwszej w życiu, jeszcze w dzieciństwie ,najukochańszej sunieczki. Quote
Tola Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Wspaniale, ze wszyscy szczęśliwie dojechali na miejsce. Super, dziękujemy, już się częstuję :) Całe szczęście ,że wszyscy w kupie i na miejscu. TZowi Szafirki należą się w nagrodę perfumki. Biedna czarnulka, pewnie będzie wymagała więcej czasu i pracy. Niedługo trzeba będzie imionka nadać. Dla czarnej proponuję Kika, imię mojej pierwszej w życiu, jeszcze w dzieciństwie ,najukochańszej sunieczki. Pasuje do niej to imię :) Jak już można proponować, to ja też spróbuję podrzucić, przyszły mi na myśl takie pary ;) : Naomi i Campbell (Cambel) lub Sigma i Alfa lub Delta Quote
xcat Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Bardzo dziękuję xcat,Ty zawsze stoisz na posterunku z pomocą. Tylko czemu tej pomocy aż tyle potrzeba? :( Quote
Tola Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 a może bazarek imieniowy? Dobry pomysł, wpadłoby trochę pieniążków... Quote
Bogusik Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Bardzo się cieszę,że sunieczki dojechały szczęśliwie do hoteliku :) Jutro edytuję i poprawię,że to raczej dwie siostrzyczki... Uporałam się jakoś z bazarkiem dla ślicznych kudłatek,więc gorąco zapraszam! :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333805-po%C5%9Bcielowo-i-nie-tylkodla-dw%C3%B3ch-kud%C5%82atych-su%C5%84-zapraszam-do141115/ Quote
Gabi79 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Zaglądam, wspaniale,że sunieczki już u Szafirki!!! Quote
Recommended Posts