Poker Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Ta pani do mnie dzwoniła, brzmi bardzo fajnie, mieli już psa z adopcji. Minus taki, że sunia musiałaby zostawać 10 godzin sama. Jak dobry dom to warto dać suni szansę. Dużo psów zostaje na tak długo w domu.Ludzie muszą pracować. Ważne ,żeby Kejla nie hałasowała zostawiona sama w domu. 1 Quote
Anecik Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Ta pani do mnie dzwoniła, brzmi bardzo fajnie, mieli już psa z adopcji. Minus taki, że sunia musiałaby zostawać 10 godzin sama. Dziewczyny, przecież mnóstwo psów ma domy gdzie ludzie pracują i jest ok. Tak jak pisze Poker ważne żeby Kejlusia umiała zostawać sama i nie robiła z tego "afery" :) Quote
Anecik Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 I co z tym Państwem? Zainteresowanie minęło czy nadal trwa? Quote
Tola Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 I co z tym Państwem? Zainteresowanie minęło czy nadal trwa? Przekazałam Jo37 dane do wizyty, miała dzwonić do Pani, zobaczymy... Quote
Anecik Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Przekazałam Jo37 dane do wizyty, miała dzwonić do Pani, zobaczymy... A to czekamy :) Quote
Mysza2 Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 czekamy i kciuki zaciskamy. Jesli Jo37 będzie robiła wizytę to możemy być spokojni, że prześwietli domek na ile tylko to możliwe:) Quote
Tola Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 czekamy i kciuki zaciskamy. Jesli Jo37 będzie robiła wizytę to możemy być spokojni, że prześwietli domek na ile tylko to możliwe:) Wiem, prześwietla je wspaniale w Warszawie od paru lat ;) A kiedy ma być wizyta? W tym tygodniu, Jo37 na pewno da znać, jak się umówi Quote
Tola Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 :( Dodzwoniłam się przed chwilką - pani wzięła w piątek pieska ze schroniska. Zapomniała do mnie zadzwonić. Quote
Murka Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 To jakaś plaga z lekkim podejściem do decyzji o adopcji. Zrozumiałabym gdyby takie decydowanie i odwoływanie tego dotyczyło młodych osób, a tu chodzi o dojrzałych ludzi... ech :( Quote
Anula Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 No ale jeżeli rzeczywiście Pani wzięła psiaka ze Schroniska to przynajmniej on na tym skorzystał.Kejla jest w lepszej sytuacji,może spokojnie czekać na domek.Jest zaopiekowana.Nic trzymamy dalej kciuki za domek dla Kejli. Quote
Anecik Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Zapraszam na bazarek, gdzie być może niewiele dla Kejlusi ale zawsze można wspomóc inne psiaki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333827-zapraszamy-znowu-wszystkiego-po-trochu-franio-misio-i-kejla-do-2511/ Quote
Tola Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Dzisiaj dzwonił pan z Wrocławia, wypytywał o sunię, podałam nr do Murki cytat z watku Auris Dzwoniła pani, jego żona. Trochę się wystraszyła odległości, ale wypytała o sunię. Jeśli się zdecydują to mają dzwonić do Ciebie. Prosimy ponownie o kciuki... Quote
Murka Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 No to kciuki :) pani brzmiała bardzo sympatycznie :) Tylko potem transport... Quote
Anecik Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Malusia ja też mocno trzymam kciuki Quote
Tola Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Pan chyba zrezygnował; przeraziła go odległość, chociaż zadeklarowałam pomoc w transporcie. Czekamy dalej. Quote
Recommended Posts