Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta pani do mnie dzwoniła, brzmi bardzo fajnie, mieli już psa z adopcji. Minus taki, że sunia musiałaby zostawać 10 godzin sama.

Jak dobry dom to warto dać suni szansę. Dużo psów zostaje na tak długo  w domu.Ludzie muszą pracować. Ważne ,żeby Kejla nie hałasowała zostawiona sama w domu.

• Upvote 1
Posted

Ta pani do mnie dzwoniła, brzmi bardzo fajnie, mieli już psa z adopcji. Minus taki, że sunia musiałaby zostawać 10 godzin sama.

Dziewczyny, przecież mnóstwo psów ma domy gdzie ludzie pracują i jest ok. Tak jak pisze Poker ważne żeby Kejlusia umiała zostawać sama i nie robiła z tego "afery" :)

Posted

czekamy i kciuki zaciskamy.

Jesli Jo37 będzie robiła wizytę to możemy być spokojni, że prześwietli domek na ile tylko to możliwe:)

Wiem, prześwietla je wspaniale w Warszawie od paru lat ;)

A kiedy ma być wizyta?

W tym tygodniu, Jo37 na pewno da znać, jak się umówi

Posted

To jakaś plaga z lekkim podejściem do decyzji o adopcji. Zrozumiałabym gdyby takie decydowanie i odwoływanie tego dotyczyło młodych osób, a tu chodzi o dojrzałych ludzi... ech :(

Posted

No ale jeżeli rzeczywiście Pani wzięła psiaka ze Schroniska to przynajmniej on na tym skorzystał.Kejla jest w lepszej sytuacji,może spokojnie czekać na domek.Jest zaopiekowana.Nic trzymamy dalej kciuki za domek dla Kejli.

Posted

Dzisiaj dzwonił pan z Wrocławia, wypytywał o sunię, podałam nr do Murki

cytat z watku Auris

Dzwoniła pani, jego żona. Trochę się wystraszyła odległości, ale wypytała o sunię. Jeśli się zdecydują to mają dzwonić do Ciebie.

Prosimy ponownie o kciuki...