Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Urodziliśy się w opuszczonej stodole z mamusi wyżlicy szorstkowłosej. Naszym tatusiem był podobno wyżeł krótkowłosy, ale może też tatusiów było więcej niż jeden?. Jest nas w sumie 9-cioro. Dwa pieski i 7 suczek. Dwie suczki znalazły już dom. Domów najlepszych na świecie poszukuje jeszczo 7-oro z nas. Mamy 7 tygodni, dwókrotonie zostaliśmy odrobaczeni i czeka nas jeszcze szczepienie (3 marca).
Jeśli ktoś z nas spodobał się Państwu piszcie do naszej opiekunki na [email protected], albo dzwońcie 0 602 704 701.
(na życzenie więcej zdjęć wybranego maluszka oraz zdjecie mamy)
według wielkości :
-piesek czarny ADOPTOWANY

-suczka w brązowe łąty- ADOPTOWANA

- suczka czekoladowa- ADOPTOWANA

- piesek deresz w czarne łaty - ADOPTOWANY

- tricolorka suczka

- szorstkowłosa suczka- ADOPTOWANA

-najmniejsza białaska

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj,tatusiow bylo wiecej!
Najcudniejszy czarnuszek-mialam kiedys najwspanialszego czarnego wyzla niemieckiego pod słońcem.
Tanitko,jakie sa ich charaktery?

Obstawiam,ze czekoladowa panienka pojdzie pierwsza do domu.

Posted

O rany! Brązowa Ciebie to warto czasem pośledzić:cool3:. Masę lat temu (nie powiem ile, bo to już wstyd) mając 6 lat wybierałam z rodzicami spośród niemal identycznego stadka. Wtedy ojców też było wielu, a matka była prześliczną wyżlicą. Ja chciałam takiego białego z brązową głową, ale mama wybrała czekoladowa sunię. Buba była najbardziej superaśnym psem na świecie. Normalnie gdyby nie moje stadko już bym była w drodze po tą małą..

Posted

wszystkie maluszki są cudne, rozrabiają, bawią się pluszakami, sznurami, ganiają się i kotłują razem:loveu::loveu:

a póki co to największym zainteresowaniem cieszą sie dropiate w czarne łaty. Dwie suczki już wybrane jadą do wielkopolski, co do pieska dziś będzie oglądany.:razz:

Posted

Do adopcji pozostały trzy suczki, z trzech ostatnich zdjęć; szorstkowłosa, biała i tricolor.

Mortikia, dziękuję za propozycję, ale sunia ma u mnie DT, a myślę, że szukanie dla niej domu długo nie potrwa;)

Posted

Tanitka, tylko uprzedz biegaczy, ze te psy nie nadaja sie do cani-crossu, bo sa za szybkie - do canicrossu tylko polnocne lub nudziarze :-)
Moga za to biegac z rowerem. Na powaznie. :-)

Posted

tanitka napisał(a):
Do adopcji pozostały trzy suczki, z trzech ostatnich zdjęć; szorstkowłosa, biała i tricolor.

Mortikia, dziękuję za propozycję, ale sunia ma u mnie DT, a myślę, że szukanie dla niej domu długo nie potrwa;)

Co Tanitko, chcesz sie jeszcze nimi nacieszyć?:diabloti:

Posted

ludzie są kompletnie nieodpowiedzialni i niesolidni:angryy:. Najpierw telefony i maile się urywały bo wszyscy chcieli śliczne pieski i koniecznie żeby im rezerwować.
Efekt jest taki, ze mam wszystkie 9 szczeniaków na głowie, prawie wszystkie porezerwowane, ale zainteresowani zniknęli, telefony milczą, na wizyty nie przychodzą, maile nie odpowiadają.

Czy sa jeszcze normalni ludzie, którym można powierzyć psa??????

Posted

Super!:angryy:
tak wlasnie bywa-my od dwoch miesiecy nie mozemy wyadoptowac suczki 3,5 kilo,kruszynki jak z marzeń,wszyscy dzwonia,aby pogadac i na tym sie konczy.I tysiace uzgodnien z męzem,z synem,córka,ktore do nieczego nie prowadza.
Olac ich Tanitko,po prostu kazdy ze szczeniakow,skoro jest u Ciebie jest do adopcji i tyle,bez czekania na nich.