Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a najbardziej lubię maile treści "chciałbym tego pieska" i ani dzień dobry, ani imię nazwisko, ani dokąd, po co??

Ja na nie wogóle juz nie odpisuję, po prostu dno!!

Posted

a co z zaprzegowcami?? nic nie wyszlo ? :shake:
wstawione sa na forum stake-out? bo mysliwych jednak nie bierzemy pod uwage?
allegro im robilas juz?

Posted

kopiuję wiadomość od Oktawii:

że na aukcji:
LABRADOR+WYŻEŁ (571333355) - Aukcje internetowe Allegro

są 2 identyczne szczeniaki-takie same jakie ma do adopcji-albo dała albo to klony-ma dużą presję bo sporo pracy przy maluchach-może dac w Polskę-niech nie daje tam gdzie nie sprawdzi domu osobiście-proszę napisz to jej-w okolicach Warszwy gdzie osobiście podpisze umowę adopcyjną i niech zrobi punkt o obowiązkowej sterylizacji i kastracji-jak puści w kraj to może se potem nakukac-bo nie sprawdzi-oraz punkt na wypadek śmierci o natychmiastowym jej powiadomieniu jako wydającej do adopcji.

z góry Ci dziękuję

P.S. przy;ądałam się to na 100% są te same szczeniaki-czekoladka nd oczkiem ma takie mikro zgrubienie oraz ułożenie łat dropatego

to jej post z pierwszej strony wątku:

"Dwie suczki już wybrane jadą do wielkopolski, co do pieska dziś będzie oglądany. "

Posted

własnie chcialam napisac,ze to nie szczeniaczki od Tanitki

eee,zreszta ,Tanitka przyznaj sie,te 170 zl od łepka,to hahhahahahahha,na kieszonkowe,co? aleśmy Cie rozszyfrowały :p:eviltong:

problem z wyzlam i ich miksami jest taki,ze wszystkie wygladaja bardzo podobnie-dla niewprawnego oka.Duzo sie tam zreszta nie nakombinuje-same dropy i brazowy lub czarny kolor.

ale fajnie,ze Dogo czujne :) chociaz Tanitce troche pewnie przykro....

Posted

eee,zreszta ,Tanitka przyznaj sie,te 170 zl od łepka,to hahhahahahahha,na kieszonkowe,co? aleśmy Cie rozszyfrowały :p:eviltong:

no a jak, na czyms trzeba się dorobić;)

Posted

wreszcie znalazłam małe glujdy :loveu:

tanitko - a na tym parkiecie i dywanie - to one gościnnie są?
...ze tak spytam niedyskretnie? :oops:

czy pod nieobecność TZa? :p

i przy okazji - jak z mamusią? - też będzie szukała domu?, czy juz moze ma? ;)

Posted

a na tym parkiecie i dywanie - to one gościnnie są?
...ze tak spytam niedyskretnie? :oops:

sytuacja rodziny wyżlej jest pod całkowitą kontrolą, a glutki występują na salonowych dywanach tylko do sesji:loveu:

Posted

Tanitko, nie było moim celem jakieś czepialstwo... ja nawet nie porównywałam tych psiaków... po prostu spełniłam prośbę Okty...
nie myślę, żeby ona chciała Ci dokuczyć... :roll:

Posted

nie ja nie odebrałam tego jako dokuczenie mi, no coś Ty?!:p

SZorstkowłosa Szczocia pojechała do swego nowego domu pod Warszawę, cieszę sie, ale coraz ciężej jest mi się z nimi rozstawać.:-(

zostali : Czarny Piotruś, Maxi (duża deresz w brąz łaty), Mała Mi (białaskaz brązową główką) i SzuSzu (tricolorka)