tanitka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 a najbardziej lubię maile treści "chciałbym tego pieska" i ani dzień dobry, ani imię nazwisko, ani dokąd, po co?? Ja na nie wogóle juz nie odpisuję, po prostu dno!! Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 a co z zaprzegowcami?? nic nie wyszlo ? :shake: wstawione sa na forum stake-out? bo mysliwych jednak nie bierzemy pod uwage? allegro im robilas juz? Quote
tanitka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 mają allegro, sa na stake-out:p kiedy jedziesz do Katowic? Quote
bigos Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 pokazałam maluchy na forach, na których jestem (nie zwierzaczkowych):cool1: Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 tanitka napisał(a):mają allegro, sa na stake-out:p kiedy jedziesz do Katowic? wtorek, sroda przyszly tydzien.. Quote
brazowa1 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 mysliwych nie ma co brac pod uwage-maja ogromny przerób psow.A suczki beda mnozyc na potege. Quote
tanitka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 jayo to czekam na konkrety, bo muszę jakoś logistycznie to zorganizować:roll: 5 suczek jest nadal do adopcji:razz: Quote
tanitka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 same suczki- ale juz 4:loveu: i jeszcze Czarny PIotrus, bo znów osoba chętna sie wycofała:angryy: czekoladowa sunia dzisiaj pojechała do Łodzi:lol: Quote
brazowa1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 nikt nie widzi,ze Piotrus jest najładniejszy????? Quote
tanitka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 jak dla mnie to jest po prostu bossski i z usposobienia też:loveu: Quote
halbina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 kopiuję wiadomość od Oktawii: że na aukcji: LABRADOR+WYŻEŁ (571333355) - Aukcje internetowe Allegro są 2 identyczne szczeniaki-takie same jakie ma do adopcji-albo dała albo to klony-ma dużą presję bo sporo pracy przy maluchach-może dac w Polskę-niech nie daje tam gdzie nie sprawdzi domu osobiście-proszę napisz to jej-w okolicach Warszwy gdzie osobiście podpisze umowę adopcyjną i niech zrobi punkt o obowiązkowej sterylizacji i kastracji-jak puści w kraj to może se potem nakukac-bo nie sprawdzi-oraz punkt na wypadek śmierci o natychmiastowym jej powiadomieniu jako wydającej do adopcji. z góry Ci dziękuję P.S. przy;ądałam się to na 100% są te same szczeniaki-czekoladka nd oczkiem ma takie mikro zgrubienie oraz ułożenie łat dropatego to jej post z pierwszej strony wątku: "Dwie suczki już wybrane jadą do wielkopolski, co do pieska dziś będzie oglądany. " Quote
tanitka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 dziewczyny, to nie sa moje szczeniaki na 1000%, ale dzięki za czujność rewolucyjną:lol: Quote
brazowa1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 własnie chcialam napisac,ze to nie szczeniaczki od Tanitki eee,zreszta ,Tanitka przyznaj sie,te 170 zl od łepka,to hahhahahahahha,na kieszonkowe,co? aleśmy Cie rozszyfrowały :p:eviltong: problem z wyzlam i ich miksami jest taki,ze wszystkie wygladaja bardzo podobnie-dla niewprawnego oka.Duzo sie tam zreszta nie nakombinuje-same dropy i brazowy lub czarny kolor. ale fajnie,ze Dogo czujne :) chociaz Tanitce troche pewnie przykro.... Quote
szuwar Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No nieee... Ta czekoladka z allegro też ładna, ale Tanitki znacznie fajniejsza. I nie taka "skórzasta". Quote
tanitka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 eee,zreszta ,Tanitka przyznaj sie,te 170 zl od łepka,to hahhahahahahha,na kieszonkowe,co? aleśmy Cie rozszyfrowały :p:eviltong: no a jak, na czyms trzeba się dorobić;) Quote
brazowa1 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 tanitko,a te kundelki,po ktorych juz wyzla nie widac (zreszta moga wyrosnac na fajne,duze psiaki) domy sie nimi interesuja? Quote
kinga Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 wreszcie znalazłam małe glujdy :loveu: tanitko - a na tym parkiecie i dywanie - to one gościnnie są? ...ze tak spytam niedyskretnie? :oops: czy pod nieobecność TZa? :p i przy okazji - jak z mamusią? - też będzie szukała domu?, czy juz moze ma? ;) Quote
tanitka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 a na tym parkiecie i dywanie - to one gościnnie są? ...ze tak spytam niedyskretnie? :oops: sytuacja rodziny wyżlej jest pod całkowitą kontrolą, a glutki występują na salonowych dywanach tylko do sesji:loveu: Quote
Lencia88jaw Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Które psinki jeszcze zostały ? zrobiłabym ogłoszenia na e-oferty i gumtree Quote
halbina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Tanitko, nie było moim celem jakieś czepialstwo... ja nawet nie porównywałam tych psiaków... po prostu spełniłam prośbę Okty... nie myślę, żeby ona chciała Ci dokuczyć... :roll: Quote
tanitka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 nie ja nie odebrałam tego jako dokuczenie mi, no coś Ty?!:p SZorstkowłosa Szczocia pojechała do swego nowego domu pod Warszawę, cieszę sie, ale coraz ciężej jest mi się z nimi rozstawać.:-( zostali : Czarny Piotruś, Maxi (duża deresz w brąz łaty), Mała Mi (białaskaz brązową główką) i SzuSzu (tricolorka) Quote
brazowa1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 akurat najbardziej wyzlowaty,z pieknymi,najdłuzszymi uszkami Piotrus sie ostal.Az dziw.Nie wiem,wg jakis kryteriow ludziska wybieraja ;) Quote
Recommended Posts