Marysia R. Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 Ależ zdolna dziewczyna! Serdecznie Wam gratuluje sukcesu w poszukiwaniach (nawet jeśli po drodze zostało załatwionych kilka pobocznych spraw ;)). Pogłaszcz Marto konieczni zgredkowego Chwaścika ode mnie za uszkiem :) Quote
Marysia R. Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Marto chciałam Tobie i Chwaścikowi, ale też wszystkim, którzy zaglądają na wątek chciałam życzyć dużo radości i uśmiechu w Nowym Roku :) Ściskam serdecznie :) Quote
Marta Pe Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Cześć i czołem, Przesyłam najnowsze zdjęcie Pokrzywy. Zdjęcie dzisiejsze, ale pokazujące, co robiła Pokrzywa w poprzednim życiu ...neistety :( Na szczęście śrut niczemu nie przeszkadza, jest pod skórą i jest niegroźny. Tym niemniej...nadal nie mogę wyjść z szoku. Quote
konfirm31 Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Biedna Pokrzywa :(. Nie wiemy, jakie smutne i złe doświadczenia są za nią. Dobrze, że teraz jest szczęśliwym psem. A z jakiego powodu to prześwietlenie, Marto? Mam nadzieję, że nic poważnego? Przyznam szczerze, że wolę konwencjonalne zdjęcia naszego Chwaścika :). Quote
Marta Pe Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 9 godzin temu, konfirm31 napisał: A z jakiego powodu to prześwietlenie, Marto? Mam nadzieję, że nic poważnego? Przyznam szczerze, że wolę konwencjonalne zdjęcia naszego Chwaścika :). We wtorek na spacerze mi zaniemogła na tylne łapki (nie kulawizna, raczej niedowład). Okazało się, że ma zapalenie krążków międzykręgowych - antybiotyk na 3tyg. i macanko kontrolne :) No i niestety ograniczenie ruchu. Doktor powiedział, że muszę się przyglądać Pokrzowi, bo nie wiadomo, co jest powodem zapalenia - tzn. wiadomo, że bakteria, ale nie wiadomo, skąd się tam wzięła, bo ta cholera przecież nie choruje na "typowe" choroby jak zapalenie pęcherza. I jeśli będą objawy powracać, to będzie trzeba zrobić biopsję z kręgosłupa. Z dobrych wieści - kolana piękne, biodra wzorcowe, kręgosłup idealny, serce silne :) Tymczasem Pokrz dochodzi do siebie po narkozie z wielkim fochem na mnie ^^ Quote
konfirm31 Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 O, matko! Biedny Chwast :(. Trzymam kciuki, żeby to choróbsko, niezależnie z jakiego powodu się wzięło, jak najszybciej poszło precz! Zdrowiej, Pokrzywo kochana :) Quote
Marysia R. Posted June 10, 2019 Author Posted June 10, 2019 Fajny Pokrz :) Ja też pozdrawiam Was bardzo ciepło :) 1 Quote
Marta Pe Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Korzystamy z położenia Krakowa (40 minut za miastem takie fajne szlaki) - Kudłacze/Lubomir z wczoraj :) 2 2 Quote
Marysia R. Posted July 28, 2019 Author Posted July 28, 2019 Ale super ekipa! :) I szczęśliwa Pokrzywa :) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :)) 1 Quote
Dusia-Duszka Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Dnia 21.07.2019 o 14:38, Marta Pe napisał: Jaki piękny ten CHWAST, a właściwie ziółko :))) Uwielbiam dziką "roślinność". 1 Quote
Marta Pe Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 A ja zapomniałam napisać, że Pokrzywa była gościem audycji w radio Kraków - opowiadałyśmy o naszej pracy tropieniowej :) 1 Quote
Nesiowata Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Szkoda, że nie ma zapisu dźwięku tego opowiadania Pokrzywy. Super psiak! Quote
Marysia R. Posted September 19, 2019 Author Posted September 19, 2019 Kto by się spodziewał, patrząc wtedy na te zdjęcia, że za kilka lat ta psina z nieszczęśliwą miną, podkulonym ogonem i jak ją wtedy opisały wolontariuszki "radiową urodą", będzie wiodła takie życie, a nawet stanie się bohaterką audycji radiowej! :) Cudowne :) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :) Quote
Recommended Posts