Szami Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Poker - Dzięki wielkie za dobre wiadomości . Nie myślałam ,że taka z niej mądrala i kombinatorka. Nie piszesz nic jak spacerki malutkiej . No i obiecałaś zdjęcia .
Poker Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Spacerki ma co 4 godziny, właśnie wróciłyśmy,ale znowu nic.Rozgląda się , stoi, czasem musze ją pociągnąć. T Przed chwilą mnie pocałowała, a wczesniej wskoczyła na krzesło męża i czekała na niego. Zdjęcia zaraz wkleję.Miałam dzisiaj dużo pracy:roll:. Właśnie wskoczyła na skórzaną pufę i łazi po kanapie,a tego psom u nas nie wolno. Na moje stanowcze nie, macha ogonkiem, liże w rękę i ma mnie w nosie, wskakuje z uporem maniaka.:mad:
Poker Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No to porcja zdjęć Milki-Frezji :loveu: [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/9499/frezja002q.jpg[/IMG] Jeszcze Milka odsypia po stresie i męczącej podróży. [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3360/frezja004.jpg[/IMG] u pańci na kolankach [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/3923/frezja005.jpg[/IMG] a tu na łóziu , udaje ,że nie wie o co chodzi :evil_lol: [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/57/frezja006.jpg[/IMG] odpoczywa w kuchni po spacerku Prawda,że jest śliczna i słodka? :loveu:
supergoga Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Mój komputer chodzio jak muł. Jak z psiakami. Ile jeszcze szuka domu. Jakie. Gdyby cos było pilnego - piszcie, może jakąś bartdzo łagodną sunie umieszczę u mojej Agi na tymczasie, o ile nie zeżre mi szczurów i nie zeżre jej moja Laguna. Napiszcie jak aktualna spytuacja. No i jeszcze - to Poznań.
terra Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Prześliczna Frezja, mała księżniczka :loveu: Ponawiam pytanie, czy jest jakiś odzew z ogłoszeń?
ala Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Czy jest Ktoś z Nowego Sącza lub okolic,Kto mógłby pomóc Szami?:roll:Przecież to za dużo obowiązków jak na jedną osobę:shake: Szami,napisz jaki jest stan na dzień dzisiejszy,czy oprócz Milki-Frezji jakieś pieski jeszcze poszły do DT lub DS?
pixie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='supergoga']Mój komputer chodzio jak muł. Jak z psiakami. Ile jeszcze szuka domu. Jakie. Gdyby cos było pilnego - piszcie, może jakąś bartdzo łagodną sunie umieszczę u mojej Agi na tymczasie, o ile nie zeżre mi szczurów i nie zeżre jej moja Laguna. Napiszcie jak aktualna spytuacja. No i jeszcze - to Poznań.[/quote] w Warszawie jakis dom tranzytowy sie znajdzie, gdyby trzeba bylo przeczekac na transport warszawa poznan [B]szami[/B] czy transport do krakowa jest nadal aktualny tzn mozliwy dla Ciebie jesli tak [B]warto zalozyc wątek transportowy [COLOR=Red]Krakow-Warszawa- Poznan [COLOR=Black]lub [/COLOR]Krakow-Lodz-Poznan[/COLOR]..badz jakakolwiek trasa KRAKOW-POZNAN dla malego pieska, by juz zaklepac te mozliwosc i wtedy dowiezc psa do krakowa[/B] i wykorzystac propozycje supergoga:loveu: w razie czego przypominam o [B]VIRIS.[/B]..ktora teraz mieszka w Ostrowcu Swietokrzyskim i moze podjac sie przewozu psow po calym kraju / wiem..wiem gdzie RZYM GDZIE kRYM..ALE MOZE SIE PRZYDAC W INNYCH WATKACH TA WIADOMOSC/[U] 30 zl za 100 km[/U]..potwierdzila to ponownie w aktualnym zgloszeniu do Mapy Pomocy Dogo
kaskadaffik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hej Diewczyny jeszcze z naszą suczką Mielecką nie pojechałam do Opola ale już mam zgodę na jej zabranie, więc przez Kraków będę lecieć ,mogę po Psiaka wstąpić do NS i zostawić w Kraku, myślę że pojadę w czwartek lub piątek Trzymam kciuki za całą bidną gromadkę:shake:
kaskadaffik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A czy zauważyłyście tego małego Pieska nie wiem czy On nie ma nóżki czy złamana przy słowach Pana na filmiku, "to my założymy" chodziło o książeczki gdzieś w 2/3 filmu.Piesek biegnący tyłem miał nóżkę taką "dziwną".Jak byłyście to nic już żadnemu nie dolegało?Aż strach bierze jak One się jeszcze pomnożą, a Pan na filmie to taki optymista:shake:
Szami Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='ala']Czy jest Ktoś z Nowego Sącza lub okolic,Kto mógłby pomóc Szami?:roll:Przecież to za dużo obowiązków jak na jedną osobę:shake: Szami,napisz jaki jest stan na dzień dzisiejszy,czy oprócz Milki-Frezji jakieś pieski jeszcze poszły do DT lub DS?[/quote] ODPOWIADAM NA WSZYSTKIE ZADANE PRZEZ WAS PYTANIA : Dziewczyny , nie mogę siedzieć na wsi 24 godziny na dobę . Mam swoje życie , dziecko ,swoje psy. Aktualnie szukam pracy , także z finansami u mnie krucho. Jeżdżę do psów kiedy tylko mogę , to jest ok.10 km w jedną stronę , autko moje nie chce jeździć na wodę. Z tego co wiem , w niedzielę mieli być ludzie po pieska , ale czy byli i wzięli tego nie wiem . Jutro postaram się tam pojechać i zobaczyć jak się sprawy mają. Jak już pisałam niejednokrotnie nikt mi nie pomaga TOZ umył od tego wszystkiego ręce. W sobotę jak tam byłam po Milkę przede mną był Pan prezes TOZ-u przywiózł psiakom jakąś starą wędlinę do jedzenia i żuchwy wieprzowe z zębami - masakra. Nie mogę też wywalczyć też w TOZ-ie żeby udzielali ewentualnym chętnym pełnych informacji a przede wszystkim mówili i egzekwowali umowy adopcyjne . Tam każdy może podjechać złapać sobie psa i jechać do domu. Jeżeli chodzi o tego pieska o którym pisze " kaskadaffik " to faktycznie biega z podniesioną tylną łapką cały czas , najprawdopodobniej to jakiś stary uraz , ale bez prześwietlenia nie zdiagnozujemy go. PIXIE - do Krakowa mogę psiaki podwozić ale tylko autobusem kursowym . " SUPERGOGA " - piesków do oddania jest jeszcze około 20 sztuk!!!!!!!!!!
pixie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='kaskadaffik']Hej Diewczyny jeszcze z naszą suczką Mielecką nie pojechałam do Opola ale już mam zgodę na jej zabranie, więc przez Kraków będę lecieć ,mogę po Psiaka wstąpić do NS i zostawić w Kraku, myślę że pojadę w czwartek lub piątek Trzymam kciuki za całą bidną gromadkę:shake:[/quote] to moze znalazlby sie transport Opole-Poznan hmmm musze spojrzec do mapy pomocy Szami do czwartku malu czasu..nie wiem czy to sie uda Supergoga, czy spogladalas w watek transportowy moze?
supergoga Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie zdążyłam, mam troche problemów. Ale propozycja aktualna. Tylko tak jak pisałam, gdybyście brali dla nas sunię - to prosze was o łagodne zwierzątko. Mam swoją wielką sucz, która łagodnej psicy nie pożre tak zaraz - ja zresztą separuje psy, ale jeśli to będzie psica stawiająca się to mi drzwi wywalą, a w bloku mieszkam. No i mam 2 szczury na podłodze w klatce. Jeśli jakaś mała sunia chętna bęzie - to ja mogę wziąć. Wiem tez, że w Poznaniu oferowała DT Ola - mam jej tel. mogę podać Wam na PM. Tyle że domek z dzieckiem 1,5 roku - czyli psisko bardzo łagodne także. To by były 2.
pixie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Supergoga na razie widze to tak: 1/we Wroclawiu poszukuje pilnie transportu do Poznania Skarbus na tej trasie jezdzila jak pamietasz la pegaza, tyle ze Marzenki juz dawno nie widzialam na dogo wygrzebalam namiary do niej podalam w watku moze sie uda jesliby okazalo sie ze tak..to Z NS do Opola moze moglaby pojechac sunia, czy dwie??? stamtad do Wroclawia i z Wroclawia hmmm trzy male psiaki? jesliby jezdzila la pegaza pewnie trzy by zabrala jesli ktos inny ...nie wiem czy do piatku to sie wyjasni? wowczas nie jechalaby/czy tez dwie do Krakowa tylko do od razu do opola a z opola...do Wrocka hmmm tylko z kim? niby wszystko na trasie ale czy to nie jak kon pod gore?:cool3: 2/ poza tym jest transport w piatek? z Warszawy do Szczecina czy przez Poznan jeszcze nie dojrzalam, no ale z Krakowa nie widzialam nic w kierunku Wwy
Szami Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Dwa psiaki - pieska i suczkę mogę przygotować do drogi , nawet na czwartek . Myślę ,że mogłaby pojechać Tosia i Maksio. Jeżeli kaskadaffik mogłaby zabrać z Nowego Sącza psiaki i dowieźć do Opola to już jest bliżej Poznania. Nie wiem co dalej z Opola ? , kto mógłby je zabrać w dalszą drogę ?
andzia69 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 mam pytanie o Nikę [IMG]http://images49.fotosik.pl/73/7b50f49d5802f442.jpg[/IMG] czy są jakieś inne zdjęcia tej suni? jakieś informacje? bo nie wiem co odpowiedzieć tej pani....wysłałam jej kilka zdjęć psiaków i pani zapytała akurat o nią
missieek Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Szami prosze o odpowiedz na pw jesli z braku czasu jest to nie to prosze chociac o nie ;)
Szami Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 NIKA jest dość duża w stosunku do innych psiaków ,ma oklapnięte uszka , jest jedną z bardziej nieufnych psiaków , trudno ją było złapać do zdjęcia i do zabiegów ( odrobaczanie , zakrapianie )
Poker Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Szami, chyba Ci się nie podobają zdjęcia Frezji :-( A ona taka słodka, dziś w nocy chciała pod kołderkę i spała między nami.Całuje po rękach,macha ogonkiem, je przyzwoicie i pije.Na szelkach chodzi ładnie. Problem jest z siusianiem i kupkaniem, Siusiu chyba zrobiła za te dni 2 x , a kupkę wczoraj po mydełku. Dziś może podjadę do weta.
Szami Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 POKER - ZDJĘCIA PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!! I MODELKA NA ZDJĘCIACH TEŻ !!!!!!!!! Nie wiesz jak się cieszę ,że chociaż na razie ona jedna dostała szansę na lepsze życie .
kaskadaffik Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dziewczyny niestety już po tym transporcie ale widzę że i tak by nic z tego nie było,nasza suczka jedzie jutro ale do Murki nie na zachód pozdrawiam
terra Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Podlinkowany banerek dla psiaków [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/nowy-sacz-wlasciciel-zmarl-30-psiakow-do-adopcji-132311/"][IMG]http://www.fototube.pl/pictures/baner_ratlerkoew.jpg[/IMG][/URL]
pixie Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 w najblizsza sobote tj 14go na gumtree ogloszenie - za partycypacje w kosztach moze zabralaby ta osoba psa? lub jeszcze lepiej dwie suczki do warszawy, stad moze ktos wlasnie do poznania by jechal? osoba ta jezdzi regularnie co dwa tygodnie [url=http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-przejazdy-Krakow-Warszawa-Warszawa-Krakow-N-S-cz-W0QQAdIdZ112793793]Kraków-Warszawa, Warszawa-Kraków/N.Sącz - Przejazdy Autostop Współpasażerowie - Gumtree Warszawa[/url] szami czy moglabys sie skontaktowac, dopytac, czy zgodzilby sie i jaki bylby koszt czy masz w razie czego transporter?
Recommended Posts