Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

24.02. ze zgłoszenia mieszkanki Mińska Maz. odłowiono amstafa.
Jest zdrowy, ale tragicznie zabiedzony. W lecznicy rzucił się na jedzenie.
Jest czarny, z białymi znaczeniami na łapkach. Ma ok. 6 m-cy - samiec.
Jest radosny.
Szukamy mu pilnie nowego domy, bo grozi mu schronisko.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jest łatwo znaleźć u nas DT.
Jeśli trafi do schroniska, to pewnie do Ostrowi Mazowieckiej.

Ja nie mogę go wziąść, bo nie mam warunków. Szefowa jest "załadowana" psami i kotami, pozostali pracownicy też mają warunki nie pozwalające na DT.
Na oku jest ewentualnie hotel dla psów niedaleko naszej miejscowości, ale potrzebne są fundusze na pokrycie kosztów.

Posted

Edwisia napisał(a):
Witam jestem zajnteresowana tym maluszkiem jak moge sie czegos wiecej dowiedziec Z kat trzeba odebrac psiaczka

a coś o sobie mozesz napisac? jakie warunki oferujesz małemu? gdzie mieszkasz?:p

Posted

Witam,

ja jestem odpowiedzialna za kontakt z osobami zainteresowanymi naszym uratowanym astkiem.
Proszę o napisanie kilku zdań na swój temat i oferowanych warunków bytowych dla psiaka na mail [email protected]
Ponadto proszę napisać czy wyrażacie Państwo zgodę na ewentualną wizytę wolontariusza z dogomanii, który osobiście zamieni kilka zdań z kandydatem na nowego właściciela.
Można też przyjechać do Mińska Mazowieckiego i odwiedzić pieska oraz z nami osobiscie porozmawiać, najlepiej od 17.00 do 20.00, bo wtedy tam jestem.

Posted

Szukam chętnej osoby, która mogłaby podjechać na wizytę przedadopcyjną do Pani mieszkającej w W-wie. Ja nie mam możliwości, bo zbyt dużo pracuję i mieszkam 30 km od W-wy.

Posted

Edwisia,
ja pisałam prośbę w kontekście mail'a jakiego dostałam od zainteresowanej osoby. Nie mam pewności czy to jest ta sama osoba, o której piszesz, że mieszka na Mokotowie.
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, aby sprawdzić kilka domów.
Możesz mi na priwa wysłać info o tej osobie? Może to ta sama?
:)