Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
tak jutro jadę na wizytę :)

Dzięki dobra kobieto :)
Jeśli dom zostanie dobrze oceniony, astka oddamy po doprowadzeniu go "do stanu używalności". Musi się podtuczyć...
Będziemy w stałym kontakcie. W razie czego można pisać do mnie na [email protected] podajac w tytule wiadomości o jakiego pieska chodzi, bo czasem pisze ktos do mnie i nie wiem o jakiego zwierzaka chodzi. Mamy do adopcji zazwyczaj więcej bidulek niż jedna.

Posted

Alex , proszę zadzwoń do mnie 0503-818-136
Byłam w domku , musimy porozmawiać
Ze strony domku wsio jest ok , teraz chodzi głównie o pieska.
W domu jest małe dziecko , panie miały kontakt z TTB , miały takiego pieska.
Teraz musimy dojść czy to ma być TEN piesek ;)

Posted

Ponieważ do każdego z naszych piesków dzwoni po kilka osób, decyzji nie podejmujemy odrazu.
Rozmawiamy, pisujemy, jeździmy osobiscie lub kogoś prosimy. Potem szefowa podejmuje decyzję.

Na Mefista są 3 chętne osoby.
Myślę, że decyzję podejmiemy za kilka dni. Albo komuś go wydamy, albo jeszcze u nas zostanie.
Boję się go dać do domu z małym dzieckiem. Pies taki potrzebuje cierpliwej ale zdecydowanej ręki do prowadzenia.

Posted

Alex78 napisał(a):
Ponieważ do każdego z naszych piesków dzwoni po kilka osób, decyzji nie podejmujemy odrazu.
Rozmawiamy, pisujemy, jeździmy osobiscie lub kogoś prosimy. Potem szefowa podejmuje decyzję.

Na Mefista są 3 chętne osoby.
Myślę, że decyzję podejmiemy za kilka dni. Albo komuś go wydamy, albo jeszcze u nas zostanie.
Boję się go dać do domu z małym dzieckiem. Pies taki potrzebuje cierpliwej ale zdecydowanej ręki do prowadzenia.

Wedlug mnie lepiej wyadoptowac psiaka DS bez malych dzieci.:roll:

Posted

ale tego domu nie skreślajcie , dom jest ok , kwestia doboru odpowiedniego psa.Psa dość sprawdzonego , czyli z DT - są takie , no i nadzór .. ale to ja już mogę pilnować ;)
Dom chęci ma dobre , potrzeba trochę korepetycji , pogadanek i da się.Panie są fajne i współpracują.
Ten piesek jest , że tak powiem sporą białą kartką , która wymaga doświadczonego domu , jeśli już to właśnie bez dzieci .Lub z dziećmi starszymi , nauczonymi posiadania psa.

Tu panie musze trochę jeszcze doczytać , podpytać - sama miłość do rasy , to za mało , ale daje duże możliwości nauki :)

To takie moje zdanie.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

zmieńcie tytuł, bo ta wizyta to już przecież nie aktualna...
aż dziwne że nikt go jeszcze nie chapnął...śliczny jest.
napiszcie coś więcej o nim-jaki ma charakterek?

Posted

Tak, w górę.
Psiak jest łagodny do ludzi, których zna. Obcych traktuje z rezerwą, poszczekuje, powarkuje, ale nie gryzie. Ostatnio pokazałam go synowi mojej koleżanki. Warczał, ale dał się pogłaskać, potem powąchał i było OK.
Lubi dzieci.

• 3 weeks later...