Alex78 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Vectra napisał(a):tak jutro jadę na wizytę :) Dzięki dobra kobieto :) Jeśli dom zostanie dobrze oceniony, astka oddamy po doprowadzeniu go "do stanu używalności". Musi się podtuczyć... Będziemy w stałym kontakcie. W razie czego można pisać do mnie na [email protected] podajac w tytule wiadomości o jakiego pieska chodzi, bo czasem pisze ktos do mnie i nie wiem o jakiego zwierzaka chodzi. Mamy do adopcji zazwyczaj więcej bidulek niż jedna. Quote
Vectra Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Alex , proszę zadzwoń do mnie 0503-818-136 Byłam w domku , musimy porozmawiać Ze strony domku wsio jest ok , teraz chodzi głównie o pieska. W domu jest małe dziecko , panie miały kontakt z TTB , miały takiego pieska. Teraz musimy dojść czy to ma być TEN piesek ;) Quote
Alex78 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Dobrze, zadzwonię, ale jutro (sobota), bo teraz nie wypada, a ja padam z nóg. Fajnie, że odwiedziłaś domek :) Quote
Alex78 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Ponieważ do każdego z naszych piesków dzwoni po kilka osób, decyzji nie podejmujemy odrazu. Rozmawiamy, pisujemy, jeździmy osobiscie lub kogoś prosimy. Potem szefowa podejmuje decyzję. Na Mefista są 3 chętne osoby. Myślę, że decyzję podejmiemy za kilka dni. Albo komuś go wydamy, albo jeszcze u nas zostanie. Boję się go dać do domu z małym dzieckiem. Pies taki potrzebuje cierpliwej ale zdecydowanej ręki do prowadzenia. Quote
Koliberek34 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Alex78 napisał(a):Ponieważ do każdego z naszych piesków dzwoni po kilka osób, decyzji nie podejmujemy odrazu. Rozmawiamy, pisujemy, jeździmy osobiscie lub kogoś prosimy. Potem szefowa podejmuje decyzję. Na Mefista są 3 chętne osoby. Myślę, że decyzję podejmiemy za kilka dni. Albo komuś go wydamy, albo jeszcze u nas zostanie. Boję się go dać do domu z małym dzieckiem. Pies taki potrzebuje cierpliwej ale zdecydowanej ręki do prowadzenia. Wedlug mnie lepiej wyadoptowac psiaka DS bez malych dzieci.:roll: Quote
Vectra Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ale tego domu nie skreślajcie , dom jest ok , kwestia doboru odpowiedniego psa.Psa dość sprawdzonego , czyli z DT - są takie , no i nadzór .. ale to ja już mogę pilnować ;) Dom chęci ma dobre , potrzeba trochę korepetycji , pogadanek i da się.Panie są fajne i współpracują. Ten piesek jest , że tak powiem sporą białą kartką , która wymaga doświadczonego domu , jeśli już to właśnie bez dzieci .Lub z dziećmi starszymi , nauczonymi posiadania psa. Tu panie musze trochę jeszcze doczytać , podpytać - sama miłość do rasy , to za mało , ale daje duże możliwości nauki :) To takie moje zdanie. Quote
Alex78 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Masz rację. Dom jest dobry dla psa, ale uważam, że dziecko jeszcze jest za małe. Quote
Koliberek34 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Skoro ten domek jest sprawdzony na plus,to czemu nie zaproponowac innego psiaka???;) Quote
agaga21 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 z tego co zaobserwowałam na naszej klasie, ta pani ma już szczeniaka-krówkę...szkoda tylko że nie dała mi znać bo ja jej psiaka szukałam... Quote
Koliberek34 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 agaga21 napisał(a):z tego co zaobserwowałam na naszej klasie, ta pani ma już szczeniaka-krówkę...szkoda tylko że nie dała mi znać bo ja jej psiaka szukałam... ??? :-o:-o:-o Quote
Alex78 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Ale jaka pani? Możesz podać link, choćby na priwa? Quote
Alex78 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Oto nowe fotki Mefista. Nabrał trochę więcej masy mięśniowej, ale nadal ma koślawe tylne łapki. Quote
Alex78 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Nadal szukamy domku dla tego kawalera... Quote
evita. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Niezły przystojniak się z niego zrobił :cool3: Quote
agaga21 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 zmieńcie tytuł, bo ta wizyta to już przecież nie aktualna... aż dziwne że nikt go jeszcze nie chapnął...śliczny jest. napiszcie coś więcej o nim-jaki ma charakterek? Quote
Alex78 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Tak, w górę. Psiak jest łagodny do ludzi, których zna. Obcych traktuje z rezerwą, poszczekuje, powarkuje, ale nie gryzie. Ostatnio pokazałam go synowi mojej koleżanki. Warczał, ale dał się pogłaskać, potem powąchał i było OK. Lubi dzieci. Quote
Alex78 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 To bardzo miły pies. Lubi głaskanie i przytulanie. Chętnie bawi się na podwórku. Quote
Alex78 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Mefisto nie lubi pozować, więc fotki są jakie są :) Zależy mi bardzo, aby trafił do domu z ciepłymi i sympatycznymi ludźmi. Quote
Alex78 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Słuchajcie, szukam kogoś, kto mógłby w Siedlcach udać się na wizytę przedadopcyjną w sprawie Mefista. Czy ktoś może pomóc? Quote
Recommended Posts