agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 hehe, to edwisia chce pieska i ze mną też pisała-tu ją zaprosiłam na wątek ;) Quote
Edwisia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 To ze mna pisałas na mail"u ja mieszkam na mokotowie Quote
Alex78 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aaaaaaa :) No to dobrze, że mamy też kontakt na forum. Szukam zatem kogoś, kto do Edwisi podjedzie i "sprawdzi" dom, jak my to mamy w zwyczaju pisać :) Zawsze jest to lepiej, jak ktoś podjedzie i osobiście pogada. Jeśli nikt się tu na forum nie znajdzie, to poszukam na mapie dogo. Mamy czas, nie wydamy astka dopóki nie będzie "odkarmiony" oraz odrobaczony. Quote
Edwisia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Aha a jak moge wiedziec to za ile mniej wiecej moge sie kogos spodziewac Quote
Alex78 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Nie znalazłam nikogo, kto moze podjechać i porozmawiać z kandydatką na właściciela. Quote
agnieszka32 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Alex78 napisał(a):Nie znalazłam nikogo, kto moze podjechać i porozmawiać z kandydatką na właściciela. Doddy jest z Warszawy, ona nie może podjechać? Kto jak kto, ale ona domek prześwietli już baaardzo dokładnie :diabloti: Quote
doddy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Doddy chciała jechać na wizytę, ale nie ma czasu ostatnio a ma masę rzeczy na głowie i nie da rady. Quote
agaga21 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Alex78 napisał(a):Nie znalazłam nikogo, kto moze podjechać i porozmawiać z kandydatką na właściciela. to trzeba szukać dalej! musi się ktos znaleźć.na mapie pomocy też nikogo chętnego nie było? Quote
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 zmieńcie w tytule, ze potrzebna wizyta w W-wie Quote
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ludki - pomóżcie w wizycie...psiaczek czeka:-( Quote
Alex78 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 podbijamy do góry szukamy Warszawiaka, który podskoczy na Mokotów porozmawiać z osobą chętną do adopcji naszego astka Quote
agnieszka32 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 doddy napisał(a):Doddy chciała jechać na wizytę, ale nie ma czasu ostatnio a ma masę rzeczy na głowie i nie da rady. Eeeeee tam, godzinkę Doddy by na pewno znalazła :eviltong: ;) Ludzie, to jest przecież Warszawa, stolyca, jakby nie patrzeć :diabloti:, nie jakaś tam Kozia Wólka. Przecież nie tylko Doddy to warszawianka, co???? No i gdzie wszyscy warszawscy dogomaniacy, są???? :shake: Ruszcie doopki i na wizytę marsz, bo psiaczek-biedaczek na domek czeka :-(. Quote
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dzięki dziewczyny:loveu: teraz tylko Alex się musi pojawic i podać szczegóły...albo osoba chętna:p Quote
Vectra Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 będę na mok na pewno w czwartek - to mogę wziąć pieska swojego grzecznego :diabloti: albo jadę w sobotę do moich rodziców na obiadek - mieszkają na Mokotowie Quote
Koliberek34 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Lepiej,zeby takie wizyty przedadopcyjne robil jakis Dogomaniak,ktory juz jest znany na forum. Quote
Edwisia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Mieszkam na gornym mokotowie dokładnie na narbutta, i odpowiada mi czwrtek tylko ktora godzinka Quote
Alojzyna Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Vectra napisał(a):będę na mok na pewno w czwartek - to mogę wziąć pieska swojego grzecznego :diabloti: albo jadę w sobotę do moich rodziców na obiadek - mieszkają na Mokotowie a dlaczego tylko jednego??? :evil_lol: Czyżby Franio załapał się na testera? :lol: Quote
Alex78 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Vectra napisał(a):będę na mok na pewno w czwartek - to mogę wziąć pieska swojego grzecznego :diabloti: albo jadę w sobotę do moich rodziców na obiadek - mieszkają na Mokotowie Hej, dzięki za ofertę pomocy. Możesz skontaktować się z Edwisią na priw? To forumowiczka z naszego wątku, znajdziesz ją między naszymi ostami :) Wymienicie się numerami telefonów oraz ona poda ci adres, bo to właśnie Edwisia jest zainteresowana adopcją astka z naszego wątku. Jeszcze raz dziękuję :) Quote
Vectra Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 OK , to już piszę do Edwisi :) Alojzyna , łyżeczką , łyżeczką ... jak by coś , zawsze mogę wpaść 2 raz z 4 :diabloti: A pojedzie Manio .. w końcu też szczeniak ;) jeszcze Quote
agaga21 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 wizyta się szykuje a ja tym czasem zaoffuję:eviltong: może ktoś chciałby film na chłodny wieczór?:cool3: (duuuuży wybór!) http://www.dogomania.pl/forum/f99/duuuuzo-filmow-nie-tylko-dla-google-page-rankingeguskow-na-hotel-132858/ Quote
Recommended Posts