peate Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Budrysek nie ma czasu, bo zwierzaki ją po prostu "zasypały" dzisiaj znowu pojawiło się nowe maleństwo ... maleńki, bialutki jeszcze ślepy kociaczek :roll: mama go podobno nie chce karmić, więc Budrysek musi zastąpić mu mamusię :roll: mam nadzieję, że oboje sobie poradzą :kciuki: a poza tym to Gwizdeczka rośnie, no i domku ciągle szuka niestety :roll: Quote
BUDRYSEK Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f486/kotka-odrzucila-malenstwo-135276/ co do domkow: 1-nie odzywa sie 2-to dziadziuś,ktory mioze miec problem ze szczeniaczkiem poza tym wiecie jak to jest ze sterszymi ludzmi lepiej zeby wzieli sobie jakiegos seniorka a nie juniorka Quote
Soema Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jak będziesz miał chwilkę zrób kilka fotek Gwiazdeczce :) zrobi się kilka ogłoszeń :) Quote
Mija Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Trzeba zmienić temat wątku......skoro domki odpadły:czytaj::user::hmmmm: Quote
Maruda666 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Zapraszam Wszystkich na bazarek książkowy , książki stare i nowe, różniaste. W BUDOWIE- BAZAREK DLA PODOPIECZNYCH BUDRYSKA, do 20.04.2009 DO GODZINY 20.00 To jest pierwszy mój bazarek ( właściwie to zrobiła go moja córka), więc szło nam to kulawie i nijak nie możemy zmienić tytułu - usunąć słowo ,, w budowie" - może ktoś pomoże i podpowie jak to zrobić???? __________________ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Marudo, w pierwszym poście (na dole postu) trzeba kliknąć EDYTUJ, a gdy włączy się okienko z edycją, na dole okienka powinien pojawić się napis ZAAWANSOWANA EDYCJA. Po kliknięciu na tę ikonkę m.in.powinno pojawić się pole z tematem, gdzie wystarczy usunąć napis W BUDOWIE :) Quote
BUDRYSEK Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Australian Cattle Dog-czyzby to rasa naszej Gwiazdy?!:crazyeye: Quote
kuba123 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ale jaja:roflt::roflt::roflt: Gwiazdeczka będzie Budrysek zaganiała stado macie tam u Was owce?? uważaj, bo Ci do domu całe stado przyprowadzi:evil_lol::evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Australian Cattle Dog - Wikipedia, wolna encyklopedia moja Gwiazda - psem pasterskim? :cool3: przeciez cały dzień byczy sie w łóżku?! Quote
Energy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='BUDRYSEK']Australian Cattle Dog - Wikipedia, wolna encyklopedia moja Gwiazda - psem pasterskim? :cool3: przeciez cały dzień byczy sie w łóżku?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No może to po tatusiu:evil_lol: Quote
Lilmo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :mdleje: Przecież to nasza Gwiazducha jak nic :grin: Quote
Kocurek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Podobienstwo faktycznie uderzajace:loveu:Gwiazduniu mizianko dla Ciebie Quote
Maruda666 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Piękna ta Gwiazdeczka :lol:, a jak wyrośnie na takiego psa, to już wogóle nie ma co mówić:crazyeye: Quote
scarlet Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Maruda666 napisał(a):Piękna ta Gwiazdeczka :lol:, a jak wyrośnie na takiego psa, to już wogóle nie ma co mówić:crazyeye: jak napiszecie w ogłoszeniach, ze w typie rasy .................. to ja już wam z całego serca współczuję :razz: Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Gwiazdeczka pewnie bardzo urosła? Może Budrysek się podzieli możliwością oglądania choć na zdjęciach:cool3: Czy coś nowego słychać w sprawie domku??? Quote
peate Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 no i co tu taka cisza? jak się czuje Gwiazdeczka? je już chętniej? a jakieś nowe chętne domki na "piranię" już są? Quote
Recommended Posts