beka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dziewczyny słyszałam że jest potencjalny dom dla Gwiazdeczki w Warszawie ale jest problem z jego sprawdzeniem?? Quote
BUDRYSEK Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 beka napisał(a):Dziewczyny słyszałam że jest potencjalny dom dla Gwiazdeczki w Warszawie ale jest problem z jego sprawdzeniem?? a gdzie to słyszałaś?:crazyeye: Quote
beka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Budrysku czy Gwiazdeczka jest do adopcji???? Jest małżeństwo z Warszawy, które chce ja adoptować. Zgadzają się na wszystkie warunki. Jeśli potrzebna wizyta przedadopcyjna mogę pojechać lub poprosić kogoś z Warszawy. Wiem że pani zauważyła ja na allegro i z kimś rozmawiała, ale nie wiem z kim (zdaje się w poniedziałek). Dowiedziałam się o tym przypadkiem bo ta pani pracuje z panią która adoptowała moja onke Korę. Quote
BUDRYSEK Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 :-(:-(:-( niestety :-(:-(:-( Gwiazdeczka ma juz nowy domek szukamy transportu do W-wy Quote
Lidan Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Nie płacz Budrysku :glaszcze: Przecież o to chodziło, żeby malizna dobry domek znalazła :happy1: Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Budrysku uratowałaś Gwiazdeczkę, zrobiłaś coś wielkiego i pięknego:loveu::loveu::loveu: Ten cudny maluch dzięki Tobie będzie miał domek, trzymaj się:loveu: Quote
_bubu_ Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 niech domek zabezpieczy kable skoro pirania nadciąga :evil_lol: Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 _bubu_ napisał(a):niech domek zabezpieczy kable skoro pirania nadciąga :evil_lol: To ona taki mały gryzoń jest:crazyeye: Quote
Soema Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 BUDRYSKU trzymaj się ! :calus: Gratuluję domkowi :) Quote
Talia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Super, że młoda idzie do nowego domku!:loveu: Budrysku, nie smutaj. Pewnie nie jednej bidzie jeszcze pomożesz:lol: Quote
_bubu_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 to tylko zdjecia z mojego domu ;) Loluś był zszokowany tańcami małej pirani. Quote
togaa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Oooooooooooooo!!!:crazyeye: a Loluś skąd sie tam wziął???? Myslałam że to zdjęcia Gwiazdeczki z nowego domku..!:razz: Quote
Spinca Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Skąd ten transport potrzebny? Do Warszawy? Kiedy? Jutro nie mam komputera, dzwońcie, piszcie smsy. W sobotę szaleję po Polsce, może coś zgramy Quote
Energy Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 MartynaP napisał(a):ale urosła dziewczynka :loveu: No :crazyeye: nawet bardzo.Fajna tancereczka wyrosła:loveu: Bubu dzięki za zdjęcia:lol: Quote
BUDRYSEK Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Gwiazdeczka juz w swoim własnym ,kochającym domku :) nowi Państwo rewelacyjni mała będzie na pewno szczęśliwa :loveu: oczka miała smutne jak odjezdzałam :-( nie lubie takich chwil :-( Quote
Energy Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Super wieści, powodzenia malutka Gwiazdeczko:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts