Asior Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Maupeczko kochana, ale Sofka miała u Ciebie w razie cuś dożywotni tymczas :( a tu jednak trzeba założyć, że jak by nie wyszło szukanie domku to co wtedy????? Quote
marysia55 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Asior']Maupeczko kochana, ale Sofka miała u Ciebie w razie cuś dożywotni tymczas :( a tu jednak trzeba założyć, że jak by nie wyszło szukanie domku to co wtedy????? Asior twój wielki optymizm dodaje nam siły :eviltong: Quote
LILUtosi Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asior, nie mozemy ją zostawić w schronie. Jak jest szansa zeby miała domek choć na chwile to i tak zyska. Jeśli u tej pani bedzie miała miłość pod ręka to myśle że to dobry pomysł. Będziemy sie martwić za jakis czas. Taki piekny pies nie moze w schronie siedziec. Quote
Nicol Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asior napisał(a):allegro dla mojej księżniczki :loveu: Ech poryczałam się jak przeczytałam. Moje ogłoszenie sie nie umywa do tego :oops:. Oby tylko ktos sie odezwał.....:-( Quote
Asior Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 autorem tekstu jest majeczqua :loveu: Dołączyła do Marysi która pisze równie piękne teksty... BTW ja zawsze czytając je ryczę :stupid: Quote
marysia55 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asior napisał(a):allegro dla mojej księżniczki :loveu: a gdzie link do tego allegro.... chyba że źle sie doczytałam i jest dopiero w planach :eviltong: Quote
Asior Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ale czad... nie ma.. a wklejałam :crazyeye: Sunia TOSA-INU potwornie przerażona SZUKA DOMU!!! (571948041) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marysia55 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Asior napisał(a):autorem tekstu jest majeczqua :loveu: Dołączyła do Marysi która pisze równie piękne teksty... BTW ja zawsze czytając je ryczę :stupid: uświadom mnie Asiorek co oznacza skrót BTW jakś taka niedouczona jestem :cool3::cool3: a allegro prawdę piękne i świetny tekst :loveu: Quote
Asior Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 BTW znaczy By The Way.. czyli przy okazji ;) to taki skrót przyjęty w necie ....:eviltong: jest jeszcze IMHO - czyli in my opinion - moim zdaniem znaczy ;) noo i pare innych :evil_lol: Quote
MajeczQa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Asior napisał(a):autorem tekstu jest majeczqua :loveu: Dołączyła do Marysi która pisze równie piękne teksty... BTW ja zawsze czytając je ryczę :stupid: Ja nie wiem, czy słowo majeczqa jest tak cięzkie do napisania że wszyscy muszą przekręcać?? A tak własciwie to Majeczqa to też Marysia , więc coś wspólnego mamy jak widać ;) a moje teksty są według mnie trochę naciągane i takie byle jakie, no ale jak je lubisz to mogę pisać ;P Quote
Asior Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 oj tam zaraz przekręcają... po q zawsze powinno być u to ty napisałaś nie po polskiemu :eviltong: Quote
marysia55 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 MajeczQa napisał(a):Ja nie wiem, czy słowo majeczqa jest tak cięzkie do napisania że wszyscy muszą przekręcać?? A tak własciwie to Majeczqa to też Marysia , więc coś wspólnego mamy jak widać ;) a moje teksty są według mnie trochę naciągane i takie byle jakie, no ale jak je lubisz to mogę pisać ;P MajeczQa co sie martwisz , przeciez damy radę Asiorowi... jak będzie grymasił to założymy własny obóz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wtedy nasz ukochany Asiorek będzie składał podania na piśmie o jakis tekścik :eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Asior napisał(a):BTW znaczy By The Way.. czyli przy okazji ;) to taki skrót przyjęty w necie ....:eviltong: jest jeszcze IMHO - czyli in my opinion - moim zdaniem znaczy ;) noo i pare innych :evil_lol: Asiorek chyba będę musiała przejśc przyśpieszony kurs obowiązujących skrótów na Dogo. Liczę na ciebie :evil_lol::evil_lol: przecież mnie lubisz ( chyba???) :eviltong::eviltong: Quote
AniaB Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To Kira jeszcze w schronie?:-( Liczyłam ze jej sie szybciej powiedzie... Nie mam szans juz nawet tymczasu dac..:-( Bardzo mi jej szkoda - wiem jak molosy cierpią bez człowieka.. Bo one dla człowieka zyja przecież.. Biedusia.. Taka piękna.. Ona jest sama w boksie? Quote
Asior Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 marysia55 napisał(a):MajeczQa co sie martwisz , przeciez damy radę Asiorowi... jak będzie grymasił to założymy własny obóz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wtedy nasz ukochany Asiorek będzie składał podania na piśmie o jakis tekścik :eviltong::eviltong: ja Ci dam właśny obóz...:mad: marysia55 napisał(a):Asiorek chyba będę musiała przejśc przyśpieszony kurs obowiązujących skrótów na Dogo. Liczę na ciebie :evil_lol::evil_lol: przecież mnie lubisz ( chyba???) :eviltong::eviltong: już nie... o!!!! AniaB napisał(a): Biedusia.. Taka piękna.. Ona jest sama w boksie? tak, jest na budach....strasznie cierpi./.. nadal nic nie je.. znaczy coś tam skubnie, ale z reguły miska pełna.. :roll: Quote
Nicol Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Do góry Kochana Psineczko :oops::oops: Asior a ktos wogóle dzwoni w sprawie Kirci? Ja adoptowałam półtora roku temu tosie bardzo podobna do Kiry, w grudniu skończyła 5 latek, to najkochańszy pies na świecie, az brak słów by opisać jaki cudowny jest to psiak, jaki cierpliwy... Wiem że Kira tez jest tak cudowna tylko żeby ktoś dał jej szanse :-(:-( Domku gdzie jestes Quote
Nicol Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Asior oddzwon do mnie prosze. Napisąłam do Ciebie smsa i próbowałam sie dodzwonic. Musze miec informacje jak sie Kira zachowuje w stosunku do innuch psów Quote
marysia55 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Asior napisał(a):ja Ci dam właśny obóz...:mad: a co demokracja niby jest :evil_lol::evil_lol: to nam wolno :diabloti: już nie... o!!!! ty mnie się tu nie obrażaj , bo jak przyduszę to szybko zmienisz zdanie :lol::lol::lol: Quote
Asior Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 dzięki Nicol, na razie nie zapeszajmy.... Quote
Asior Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 jutro wielki dzień dla Kiry, ale nic nie opowiem, dopóki nie będzie sto procent pewności... Quote
Nicol Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Asior napisał(a):jutro wielki dzień dla Kiry, ale nic nie opowiem, dopóki nie będzie sto procent pewności... Ojoj Asior trzymam kciuki. niestety ja nie mam żadnych wiadomości od tej osoby o której Ci wspominałam. Quote
Recommended Posts