Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - Kira MASTIF/TOSA INU MA DOMEK WSPANIAŁY!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
właśnie dzwonił do mnie Pan.... chciał Kirę do pilnowania gospodarstwa :stupid:
pfffffffffffff

mam nadzieję że nie powiedziałaś mu wprost 'żeby nabrał rozpędzu to ściana sama go znajdzie' tylko tak trochę oględnie ... jak to potrafisz :diabloti::diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
Na razie trwaja pertraktacje z rodzicami ... Dziewczyna mieszka z nimi i musi miec ich zgodę, a że kilka dni temu stracili swojego kochanego psiaka, to na razie mają mieszane uczucia.. niby nie chcą bo przeżywają bardzo stratę, ale zaczynają się wahać :)
W każdym razie to starzy psiarze o gołębim secu, więc jesteśmy dobrej myśli.....

TYLKO KCIUKI potrzebne!!!!

mnie juz palce zzieleniały od trzymania tych kciukasów :eviltong:;)

Posted

marysia55 napisał(a):
mam nadzieję że nie powiedziałaś mu wprost 'żeby nabrał rozpędzu to ściana sama go znajdzie' tylko tak trochę oględnie ... jak to potrafisz :diabloti::diabloti:

eeeeeeehehheheheheh posikałam się :diabloti::evil_lol:
powiedzialam mu to w bardziej grzeczny sposób acz dosadny.. Pan był raczej starszy więc nie chciałam być wulgarna... w każdym razie, gdyby mu przyszła ochota szukać jej w schronie to napewno się już na nią nie skusi.... :eviltong:
Nicol napisał(a):
mnie juz palce zzieleniały od trzymania tych kciukasów :eviltong:;)

to je ciut kochana popuść bo zamartwica się zrobi i dupa z tego będzie....
to jest takie dłuższe trzymanie kciuków bo Ttossy kuzykna robi do nich drugie podejście dopiero jutro :diabloti:

Posted

nie oprócz tego gościa co ją chciał do pilnowania posesji to nikt... :shake:
A tamci Państwo ponoć jeszcze myślą czy ją wziąć czy... dobermana....

Posted

Asior napisał(a):
tamci Państwo ponoć jeszcze myślą czy ją wziąć czy... dobermana....

nie wiem czy to dobrze wróży dla Kiry, że się zastanawiają :shake:
ja bym wolała żeby powiedzieli Kira albo żaden inny :loveu:

Posted

jak wchodze na ten wątek zanim zacznę czytać posty., uwierzcie mi ze od razu słyszę skomlenie i popiskiwanie tej psinki . To jest po prostu niesamowite. Jak długo ona będzie musiała czekac na ten swój dom, dlaczego ludzie takiemu cudownemu psu nie dają minimum szansy. Przecież wystarczy tylko troche uczucia i dobrej woli, a na tym świecie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki znajdą sie dwie szczęśliwe istoty. Kira i jej człowiek . Na prawdę nie wiele trzeba aby sę to spełniło. Kira juz jest , potrzebna tylko tego człowieka :loveu::loveu:

Posted

Problem jest, że w dzisiejszych czasach wszyscy raczej muszą pracować, a to znaczy ze trzeba psa zostawić samego w domu. Nie mamy pewności czy towarzystwo drugiego psa wyeliminuje niszczenie. Jeśli się okalecza do tego, to już duża odpowiedzialność ewentualnego DT jak i DS. Trzebaby to sprawdzić.

Posted

Asior napisał(a):
Nicol, no super by było tylko, ze ten tymczas tylko do wrzesnia.. a co jak do września się nic nie znajdzie..???

Asior ... :mad:
Zaraz lanie dostaniesz ... dlaczego ma nie znależć domu do września ?
To jest POŁ roku.
Sofka "szukała" domu pięć miesięcy ... a właściwie to na dobrą sprawę 1,5 miesiąca ...
Wiesz to raczej przy szukaniu domu dla Sofoklesa można było popadać w doły ale nie przy szukaniu domu dla jej "mamy" ... ;)