Asior Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 właśnie dzwonił do mnie Pan.... chciał Kirę do pilnowania gospodarstwa :stupid: pfffffffffffff Quote
marysia55 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Asior napisał(a):właśnie dzwonił do mnie Pan.... chciał Kirę do pilnowania gospodarstwa :stupid: pfffffffffffff mam nadzieję że nie powiedziałaś mu wprost 'żeby nabrał rozpędzu to ściana sama go znajdzie' tylko tak trochę oględnie ... jak to potrafisz :diabloti::diabloti: Quote
Nicol Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Asior napisał(a):Na razie trwaja pertraktacje z rodzicami ... Dziewczyna mieszka z nimi i musi miec ich zgodę, a że kilka dni temu stracili swojego kochanego psiaka, to na razie mają mieszane uczucia.. niby nie chcą bo przeżywają bardzo stratę, ale zaczynają się wahać :) W każdym razie to starzy psiarze o gołębim secu, więc jesteśmy dobrej myśli..... TYLKO KCIUKI potrzebne!!!! mnie juz palce zzieleniały od trzymania tych kciukasów :eviltong:;) Quote
Asior Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 marysia55 napisał(a):mam nadzieję że nie powiedziałaś mu wprost 'żeby nabrał rozpędzu to ściana sama go znajdzie' tylko tak trochę oględnie ... jak to potrafisz :diabloti::diabloti: eeeeeeehehheheheheh posikałam się :diabloti::evil_lol: powiedzialam mu to w bardziej grzeczny sposób acz dosadny.. Pan był raczej starszy więc nie chciałam być wulgarna... w każdym razie, gdyby mu przyszła ochota szukać jej w schronie to napewno się już na nią nie skusi.... :eviltong: Nicol napisał(a):mnie juz palce zzieleniały od trzymania tych kciukasów :eviltong:;) to je ciut kochana popuść bo zamartwica się zrobi i dupa z tego będzie.... to jest takie dłuższe trzymanie kciuków bo Ttossy kuzykna robi do nich drugie podejście dopiero jutro :diabloti: Quote
Nicol Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Czekamy na wieści..... Mam nadzieje ze dobre :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Też czekam na najlepsze wiadomości ! :loveu: Quote
Nicol Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 I jak? wiadomo cos? dzwonił ktos moze jeszcze z ogłoszeń? Quote
Asior Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 nie oprócz tego gościa co ją chciał do pilnowania posesji to nikt... :shake: A tamci Państwo ponoć jeszcze myślą czy ją wziąć czy... dobermana.... Quote
marysia55 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Asior napisał(a):tamci Państwo ponoć jeszcze myślą czy ją wziąć czy... dobermana.... nie wiem czy to dobrze wróży dla Kiry, że się zastanawiają :shake: ja bym wolała żeby powiedzieli Kira albo żaden inny :loveu: Quote
Asior Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 dokładnie o tym samym pomyślałam ... Quote
Asior Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 YouTube - kira zobaczcie kolejny filmik.. jak ona piszczy... i ona tak cały czas :placz: Quote
marysia55 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jak wchodze na ten wątek zanim zacznę czytać posty., uwierzcie mi ze od razu słyszę skomlenie i popiskiwanie tej psinki . To jest po prostu niesamowite. Jak długo ona będzie musiała czekac na ten swój dom, dlaczego ludzie takiemu cudownemu psu nie dają minimum szansy. Przecież wystarczy tylko troche uczucia i dobrej woli, a na tym świecie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki znajdą sie dwie szczęśliwe istoty. Kira i jej człowiek . Na prawdę nie wiele trzeba aby sę to spełniło. Kira juz jest , potrzebna tylko tego człowieka :loveu::loveu: Quote
Nicol Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :-(:-(:-( Asior moze jednak dać ją na ten tymczas? :cool3: Quote
Asior Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Nicol, no super by było tylko, ze ten tymczas tylko do wrzesnia.. a co jak do września się nic nie znajdzie..??? Quote
marysia55 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 nie mam jeszcze dobrego rozeznania w temacie , czy taki pies jak Kira jest cięzki do adopcji ??? dlatego obawiasz się Asior że do września można nie zdążyć????? Quote
LILUtosi Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Problem jest, że w dzisiejszych czasach wszyscy raczej muszą pracować, a to znaczy ze trzeba psa zostawić samego w domu. Nie mamy pewności czy towarzystwo drugiego psa wyeliminuje niszczenie. Jeśli się okalecza do tego, to już duża odpowiedzialność ewentualnego DT jak i DS. Trzebaby to sprawdzić. Quote
Nicol Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asior tak chciałabym pomóc, juz nie wiem co robić... :shake::oops::-(:-( Quote
Maupa4 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asior napisał(a):Nicol, no super by było tylko, ze ten tymczas tylko do wrzesnia.. a co jak do września się nic nie znajdzie..??? Asior ... :mad: Zaraz lanie dostaniesz ... dlaczego ma nie znależć domu do września ? To jest POŁ roku. Sofka "szukała" domu pięć miesięcy ... a właściwie to na dobrą sprawę 1,5 miesiąca ... Wiesz to raczej przy szukaniu domu dla Sofoklesa można było popadać w doły ale nie przy szukaniu domu dla jej "mamy" ... ;) Quote
Recommended Posts