anciaahk Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mestudio, a wpisałaś nick? Bo jest jedna wpłata nierozszyfrowana. Quote
mestudio Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wpisałam jak zawsze tytułem mestudio, ale mam na imię Ewa Beata. Quote
enia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ss napisał(a):Po ogłoszeniach które dałam, zgłosił się do mnie domek z Niemczech.. Małżeństwo mieszka w Sarrland. Mają już jednego spaniela 5 letniego. Na początku września Państwo będą odwiedzać swoją rodzinę w Polsce, dokładniej w Wielkopolsce. Są zainteresowani adopcją. Czy mogłabym prosić o numer telefonu stacjonarnego w celu kontaktu? i co? jest jakaś szansa? Quote
anciaahk Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 mestudio napisał(a):Wpisałam jak zawsze tytułem mestudio, ale mam na imię Ewa Beata. Ewa to jest taka wpłata stronę wcześniej Wanda pytała o nick, może dostała przelew bez nicku. enia napisał(a):i co? jest jakaś szansa? Domek ma 1,5 roczne dziecko i nie ma ogrodzenia. Pani obawiała się, że Figa może ugryźć dziecko. Mieli rozmawiać z Wandą. Quote
emilia2280 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 mestudio napisał(a):Nie bardzo rozumiem, bo moja wpłata dawno poszła. Zawsze płacę po 15 i niemożliwe jest aby jej nie było. Jedyną wadą tej wpłaty jest to, że napisałam, że to wpłata za lipiec, a nie sierpień, ale to chyba nie problem skoro w lipcu zapłaciłam? Pieniądze wyszły 19 sierpnia. I jeszcze jedno, mam na imię Ewa Beata, ale przelew jak zawsze był opisany mestudio. Tak, Wanda pisze ze nicku nie bylo, bank pewnie sknocil, ale ze imié bylo Ewa Beata- to Ty. Quote
wanda szostek Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 wanda szostek napisał(a):Wpłynęła wpłata 2009-08-19 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 19-08-2009) EWA BEATA 10,00 zł Jaki to nick? Mestudio więc to Twoja wpłata. Tym razem pisało tylko Ewa Beata i dopytywałam na wątku komu to przypisać . Dziękuję, że się wyjaśniło i już robię edycję i dopisuję. Quote
wanda szostek Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 anciaahk napisał(a):Ewa to jest taka wpłata stronę wcześniej Wanda pytała o nick, może dostała przelew bez nicku. Domek ma 1,5 roczne dziecko i nie ma ogrodzenia. Pani obawiała się, że Figa może ugryźć dziecko. Mieli rozmawiać z Wandą. Pani ze mną się nie kontaktowała. Figa do małego dziecka się nie nadaje, ogrodzenie musi być i to dobre. To za duża odległość żeby ryzykować. Piszę więc do Niemiec odwołanie alarmu w sprawie sprawdzania domu Tym razem jestem do wtorku. Spróbuję pomyśleć nad zmianą ogłoszenia. Quote
wanda szostek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Od jutra wrzesień Dzisiaj ostatni dzień miesiąca a deklaracja wpłat wygląda następująco: emilia2280: 100zl/m-c wpłynęła anciaahk: 50zl/ m-c wpłynęła Nikita 20 zł/m-c wpłynęła fresca 10 zł/m-c mestudio 10 zł/m-c wpłynęła EVE ze spanieli 10zł/m-c wpłynęła enia 20 zł/m-c wpłynęła Estera 20zł/m-c Andzia ze spanieli 10zł/m-c Asia & Ginger 20 zł/m-c wpłynęła Wiki-2006 ze spanielowego 20 zł/m-c wpłynęła Bjuta 10 zł/m-c wpłynęła Ewa 36 20 zł/m-c Razem = 320 zł wpłynęło 260 zł Quote
Nikita. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Niedawno zrobiłam przelew, ale pieniądze ode mnie powinny już być. Wiem że fresca również miała wpłacić pod koniec miesiąca od razu za sierpień i wrzesień. Przypomnienie o wpłatach zostało również przeze mnie zamieszczone na spanielach. Quote
anciaahk Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Myślę, że z ogłoszenia trzeba usunąć pewne rzeczy, które odstraszają potencjalnych chętnych. Nie chodzi o to, by nie mówić prawdy, ale by ogłoszenie zachęcało, a nie odstraszało. Dodatkowe rzeczy można przecież powiedzieć dzwoniącym. Co myślicie? Wando, dzwoniłaś do mnie, przepraszam, mam problem - z telefonem i ze zdrowiem, jestem mniej dostępna. Proszę ewentualnie o PW, jak będę przy kompie na pewno odpiszę. Quote
wanda szostek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Dzwoniłam właśnie w sprawie ogłoszenia. Napisałam tekst trochę krótszy. Wyślę Ci na PW to może podmienisz na Allegro Wpłynęły opłaty za sierpień od : Nikita 20 zł Biuta 10 zł Razem wpłat 260 zł oraz dwie wpłaty na miesiąc wrzesień anciaahk 50 zł EVE81 10 zł BARDZO DZIĘKUJĘ Quote
anciaahk Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ok, to czekam. Dzisiaj było 1 zapytanie, nie wiem czy Pani dzwoniła. Quote
wanda szostek Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Nie miałam żadnego telefonu. Dałam Fidze trochę ogłoszeń. Zobaczymy jaki będzie ich skutek. Quote
Asia & Ginger Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Az trudno uwierzyć, że Figunia nadal bez domku... :roll: Quote
anciaahk Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Zmienione allegro: ruda piękna mix spaniel - ka - szuka domu! suczka (736369734) - Aukcje internetowe Allegro. Przepraszam, że dopiero teraz, ale dzisiaj skończyła się aukcja. Wando dopiero dotarłam z pracy do domu -widziałam dzwoniłaś, niestety miałam spotkanie z klientami, a w pracy mam wyciszony dzwonek :(. Quote
anciaahk Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Figa ma zainteresowaną Panią z Warszawy. Mieszka w domu. Zakochała się w Fidze. Czeka do czwartku na męża (ma wrócić z delegacji) i wtedy będzie dzwonić do Wandy. Niewykluczone, że będzie potrzebna wizyta przedadopcyjna. Trzymajmy kciuki za naszą rudzinkę. Quote
evita. Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Oby tym razem udało się Figulce :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 anciaahk napisał(a):Figa ma zainteresowaną Panią z Warszawy. Mieszka w domu. Zakochała się w Fidze. Czeka do czwartku na męża (ma wrócić z delegacji) i wtedy będzie dzwonić do Wandy. Niewykluczone, że będzie potrzebna wizyta przedadopcyjna. Trzymajmy kciuki za naszą rudzinkę. Z przeprowadzeniem wizyty w Warszawie na pewno nie będzie problemu. :cool3: Zaciskam kciuki. :kciuki: :kciuki: Quote
gallegro Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Pora już na Figę... Zasiedziała się u Wandzi i z każdym dniem będzie się im trudniej rozstać. To już "ostatni dzwonek"... Quote
emilia2280 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 anciaahk napisał(a):Figa ma zainteresowaną Panią z Warszawy. Mieszka w domu. Zakochała się w Fidze. Czeka do czwartku na męża (ma wrócić z delegacji) i wtedy będzie dzwonić do Wandy. Niewykluczone, że będzie potrzebna wizyta przedadopcyjna. Trzymajmy kciuki za naszą rudzinkę. Ale numer! To juz jutro ten telefon :multi: Quote
anciaahk Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nie wiem, Pani dzisiaj miała do Wandy dzwonic, dzisiaj miał wrócić mąż z delegacji. Kciuki potrzebne. Quote
wanda szostek Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 anciaahk napisał(a):Nie wiem, Pani dzisiaj miała do Wandy dzwonic, dzisiaj miał wrócić mąż z delegacji. Kciuki potrzebne. Do tej pory telefon milczy. Jest 23 to już nie zadzwoni. Przy okazji podaję jak wyglądają wpłaty W czerwcu brak jednej w lipcu brak dwóch w sierpniu brak czterech wpłat fresca 10 zł/m-c Estera 20zł/m-c Andzia ze spanieli 10zł/m-c Ewa 36 20 zł/m-c Na wrzesień wpłynęły wpłaty od: anciaahk 50 zł EVE81 10 zł emilia2280 100zł Quote
Recommended Posts