Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa zdrowa, wesoła. Słucha tylko jednego właściciela czyli mnie. Bez warknięcia wykonuje polecenia. Dużo lepiej też wchodzi do pomieszczeń gdy ją wołam (krótkie wahanie). Dzisiaj dotarło do mnie, ze figa już u mnie piąty miesiąc. W tym tygodniu było zakraplanie od kleszczy. Preferuje spanie w łóżku razem ze mną i zawsze po przebudzeniu mam ją obok choćby od skraju było jak najmniej miejsca. Fajna z niej psica i jak znajdzie się dobry i odpowiedzialny dom, to nie powinno być żadnych problemów.
Przy okazji podaję jak wyglądają wpłaty
W czerwcu brak jednej
w lipcu brak dwóch
w sierpniu brak czterech wpłat
fresca 10 zł/m-c
Estera 20zł/m-c
Andzia ze spanieli 10zł/m-c
Ewa 36 20 zł/m-c

Na wrzesień wpłynęły wpłaty od:
anciaahk 50 zł
EVE81 10 zł
emilia2280 100zł

09-09-11 42 WIKI-2006 NA SPANIELKE ZA WRZESIEŃ 20,00 zł

Posted

Dziewczyny wpłacajcie, proszę.

Najważniejsze, że Figa się zsocjalizowała na tyle, że jest zdecydowanie mniej obaw o jej adopcję. To już nie jest dzikusek, jak mówi Wanda. Tylko gdzie ten domek.

Posted

Wysłałam PW przypominające. Nie wiem, kto to Fresca? Ze spanieli chyba? Nie mogę jej znaleźć.

Nie będę miała dostępu do dogo w dniach 15-25 września.

Dziewczyny mam prośbę o dorobienie Fidze ogłoszeń, u mnie ma tylko allegro, można je wykorzystać. Podałam w ogłoszeniu dodatkowo numer Asi, ze względu na to, że z Wandą w ciągu dnia jest utrudniony kontakt, a to może zniechęcać do adopcji.

Na allegro Figa ma 3 obserwatorów!!!!

Posted

anciaahk napisał(a):
Wysłałam PW przypominające. Nie wiem, kto to Fresca? Ze spanieli chyba? Nie mogę jej znaleźć.

Nie będę miała dostępu do dogo w dniach 15-25 września.

Dziewczyny mam prośbę o dorobienie Fidze ogłoszeń, u mnie ma tylko allegro, można je wykorzystać. Podałam w ogłoszeniu dodatkowo numer Asi, ze względu na to, że z Wandą w ciągu dnia jest utrudniony kontakt, a to może zniechęcać do adopcji.

Na allegro Figa ma 3 obserwatorów!!!!

to trzymam kciuki!:lol:

Posted

anciaahk napisał(a):

Tak, fresca jest ze spanieli, wydaje mi się że Asia&Ginger dawała przypomnienie na spanielach, zaraz to sprawdzę.
Kto tam jeszcze ze spanieli i za jaki m-c zalega? To wyślę przypomnienia. Tu napisane że brakuje wpłaty za czerwiec, ale od kogo?

Posted

Andzia i fresca za sierpień?
Na poprzedniej stronie jest info że jeszcze ktoś zalega za czerwiec i lipiec, kto?

"Przy okazji podaję jak wyglądają wpłaty
W czerwcu brak jednej
w lipcu brak dwóch
w sierpniu brak czterech wpłat

fresca 10 zł/m-c
Estera 20zł/m-c
Ewa 36 20 zł/m-c"

Posted

[quote name='Nikita.']Tak, fresca jest ze spanieli, wydaje mi się że Asia&Ginger dawała przypomnienie na spanielach, zaraz to sprawdzę.
Kto tam jeszcze ze spanieli i za jaki m-c zalega? To wyślę przypomnienia. Tu napisane że brakuje wpłaty za czerwiec, ale od kogo?

Rozliczenie jest na pierwszej stronie, pierwszy post

Andzia ze Spanieli od czerwca się nie odzywa.
Myślę, że nie ma co liczyć, że się odezwie
I chyba Ewe36 jak dobrze pamiętam od lipca
Pozostali to sierpień

Posted

Dziękuję za informacje. Zauważyłam że Andzia zaglądała niedawno na spaniele, napisałam długie pw z przypomnieniem. Zamieściłam również w wątku Figi na spanielach przypomnienie o uregulowaniu wpłat dla wszystkich.

• 2 weeks later...
Posted

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Figusi od bardzo fajnej Pani. :cool3:
Pani pytała o historię psinki, czy sunia wysterylizowana, czy ma książeczkę zdrowia, czy może ją odwiedzić. Pani jest w Warszawy. Podejrzewam, że będzie chciała jeszcze dzwonić do Wandy, bo powiedziałam, że ten drugi numer jest do osoby, u której sunia przebywa (o słabym zasięgu też wspomniałam).

Nareszcie zaczyna się coś dziać. :p

Posted

[quote name='anciaahk']A Figa zyskała 4 obserwatorów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Szaleństwo:):):). Oby poskutkowało wreszcie.[/QUOTE]

należy się suni, bo się zasiedziała i przywykła.......:roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Miałam dzisiaj telefon w sprawie Figusi od bardzo fajnej Pani. :cool3:
Pani pytała o historię psinki, czy sunia wysterylizowana, czy ma książeczkę zdrowia, czy może ją odwiedzić. Pani jest w Warszawy. Podejrzewam, że będzie chciała jeszcze dzwonić do Wandy, bo powiedziałam, że ten drugi numer jest do osoby, u której sunia przebywa (o słabym zasięgu też wspomniałam).

Nareszcie zaczyna się coś dziać. :p

Od soboty jestem w Siedlcach. Był jakiś telefon około 18 dzisiaj kiedy nie było mnie w domu. Oddzwoniłam o 19.30 ale nikt nie odebrał.
W sobotę sprawdzałam dom w Siedlcach. Dom jest przy bardzo ruchliwej ulicy i to cały jego mankament. Więcej zastrzeżeń bym nie miała. Ludzie bardzo przychylni zwierzętom . Pies byłby nastoletniej dziewczyny, która możliwe, że już się na Dogo zarejestrowała. Miałam też telefon od Pana z Warszawy z którym umówiłam się na rozmowę wieczorem, ale nie zadzwonił. Dzwoniła też 22.09 pani z Warszawy. Ponieważ byłam w Warszawie to zaproponowałam jej spotkanie, żeby od razu była wizyta przed adopcyjna. Pani się zgodziła miała zadzwonić na drugi dzień, bo tego dnia jej nie pasowało i nie zadzwoniła. Teraz mam wyjazd do Warszawy 1.10

W wpłatach nic się nie zmieniło, nic więcej nie wpłynęło
W czerwcu brak jednej

W
lipcu brak dwóch [FONT=Verdana]Andzia ze spanieli [/FONT]
[FONT=Verdana]Ewa 36 [/FONT]

W sierpniu brak czterech wpłat

[FONT=Verdana]fresca 10 zł/m-c
[/FONT]
[FONT=Verdana]Estera 20zł/m-c
[/FONT]
[FONT=Arial]Ewa 36 20 zł/m-c[/FONT]

Na wrzesień wpłynęły wpłaty tylko od:

anciaahk 50 zł
EVE81 10 zł
emilia2280 100zł

Posted

[quote name='wanda szostek']Od soboty jestem w Siedlcach. Był jakiś telefon około 18 dzisiaj kiedy nie było mnie w domu. Oddzwoniłam o 19.30 ale nikt nie odebrał.[/quote]
Podejrzewam, że to była ta Pani, bo do mnie też koło 18 dzwoniła. ;)