enia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Aż trudno uwierzyć, że ta ślicznota nie ma jeszcze domu..... to jakiś zastój wakacyjny czy co......:roll: Quote
wanda szostek Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Cisza żadnych telefonów. Nawet Pani od tych 7 psów już się nie odezwała. Wczoraj odwiedził nas wujek gallegro i nakręcił psiakom filmiki. Może one coś pomogą. Sunia zadomowiła się na dobre. Przylepa jakich mało. Lubi samodzielne wycieczki krajoznawcze i tak jak już pisałam jest mistrzynią wymykania się pomiędzy nogami. Za lipiec brak dwóch wpłat. W sierpniu wpłynęło do dzisiaj cztery wpłaty. Quote
emilia2280 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Napisze pw do Ewy36, pewnie nie zagládala na wátek. Do Andzi ze spanieli- Asia musi zapukac. Quote
Nikita. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja "zapukałam" do Andzi. Raz napisała że uzupełni, kolejnym razem się nie odezwała. Jej szczenior coś mocno chorował, może to dlatego, ostatnio rzadko pojawiała się na forum spanielowym. A zaległa wpłata za czerwiec została przez Andzię uzupełniona? Quote
gallegro Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Figa w pełnej krasie. Jeśli ktoś ma życzenie, link do filmiku można użyć w ogłoszeniach. YouTube - Figa Quote
anciaahk Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Energiczna piękna sunia, tylko czemu domki się nie ustawiają. Nie wiem, jak wstawić film na allegro. Quote
gallegro Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 anciaahk napisał(a):(...)Nie wiem, jak wstawić film na allegro. Prawym przyciskiem myszy kliknij na tytuł filmu (napis na niebieskim pasku nad zajawką) i z menu kontekstowego wybierz "kopiuj adres odnośnika". Następnie w opisie aukcji wklej skopiowany adres filmu. Najlepiej jednak podlinkować jakiś tekst (np. "FILM") używając skopiowanego wcześniej adresu. Quote
anciaahk Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dodałam film, uzupełniłam zdjęcia, dziękuję. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=710150566 Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Rzeczywiście pełna energii sunia...I jakie piękne jej fotki! http://images39.fotosik.pl/174/3695163ab0db9d92.jpg Pzdr. Quote
Nikita. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Śliczna, potrzebująca miłości, sunia po przejściach, kto w końcu da jej dom??? Quote
anciaahk Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jeśli takie piękności nie ma domku, to co z mniej urodziwymi psiakami? Quote
wanda szostek Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 FIGA MA JUŻ SZCZEPIENIE I MA NOWE ZAKROPLENIE FRIPEXEM. BRZUSZEK PIĘKNIE ZAGOJONY. JEST NACHALNA W DOPOMINANIU SIĘ O PIESZCZONY, ZAZDROSNA (POTRAFI MRUKNĄĆ). NA WSZYSTKICH DOMOWNIKÓW WARCZY I NIE DA SIĘ WYPROSIĆ Z POKOJU. JEDYNIE ZE MNĄ SPOKOJNIE WYJDZIE (PAMIĘTA KTO JĄ Z TEJ OBORY WYCIĄGNĄŁ). mA WSPANIAŁY APETYT. SIERŚĆ PIĘKNIE BŁYSZCZĄCA I KOBIECE ZAOKRĄGLENIA. PRZYJEMNIE SIĘ NA NIĄ PATRZY. PRZY WYPEŁNIANIU KSIĄŻECZKI WET OKREŚLIŁ JĄ NA MAKSYMALNIE CZTERY LATA A WPISAŁ TRZY. JEJ ZACHOWANIE JEST TAKIE SZCZENIAKOWATE. W ETERZE CISZA I ŻADNYCH TELEFONÓW DO DNIA DZISIEJSZEGO TAK WYGLĄDAJĄ WPŁATY ZA SIERPIEŃ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- emilia2280: 100zl/m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- anciaahk: 50zl/ m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nikita 20 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- fresca 10 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- mestudio 10 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- EVE ze spanieli 10zł/m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- enia 20 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Estera 20zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Andzia ze spanieli 10zł/m-c ? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Asia & Ginger 20 zł/m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wiki-2006 20 zł/m-c [SIZE=2]nadeszła ze spanielowego ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bjuta 10 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ewa 36 20 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Deklarowanych razem = 320 zł Wpłynęło = 200 ZŁ Quote
wanda szostek Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Wpłynęła wpłata 2009-08-19 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 19-08-2009) EWA BEATA 10,00 zł Jaki to nick? Szurka ma zainteresowany dom w Warszawie i zapowiedzianą wizytę w piątek lub sobotę. Kiedy to samo będę mogła napisać o Fidze? Daje się ona we znaki, ale jest kochana. Quote
anciaahk Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Może następnym razem zrobię bardziej wyróżnioną aukcję :(. Ma sporo wyświetleń, ale co z tego jak cisza. Quote
Ss Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Po ogłoszeniach które dałam, zgłosił się do mnie domek z Niemczech.. Małżeństwo mieszka w Sarrland. Mają już jednego spaniela 5 letniego. Na początku września Państwo będą odwiedzać swoją rodzinę w Polsce, dokładniej w Wielkopolsce. Są zainteresowani adopcją. Czy mogłabym prosić o numer telefonu stacjonarnego w celu kontaktu? Quote
anciaahk Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Wysłałam PW i trzymam mocno kciuki :multi:. Quote
wanda szostek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 wanda szostek napisał(a):Wpłynęła wpłata 2009-08-19 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 19-08-2009) EWA BEATA 10,00 zł Jaki to nick? Napisałam do Ss PW. Wprawdzie w pośpiechu i chaotycznie, ale chyba załapie o co chodzi. Wysłałam maila z zapytaniem o możliwość sprawdzenia domu na miejscu. Bez tego nie możemy psa wysłać, bo ma sunia swoje wady i w razie czego jak adopcja okaże się błędem, to kto po nią pojedzie? Byłabym szczęśliwa gdyby osoba do której napisałam, osobiście mogła pomóc, bo mam do niej całkowite zaufanie i o Figę byłabym spokojna. Czas nas nagli więc potrzebne dane do Państwa zainteresowanych. Początek września to już a takich spraw nie załatwi się tak od ręki szybko. Wieczorem w niedzielę powinnam być na necie. Quote
wanda szostek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- emilia2280: 100zl/m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- anciaahk: 50zl/ m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nikita 20 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- fresca 10 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- mestudio 10 zł/m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- EVE ze spanieli 10zł/m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- enia 20 zł/m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Estera 20zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Andzia ze spanieli 10zł/m-c ? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Asia & Ginger 20 zł/m-c nadeszła ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wiki-2006 20 zł/m-c nadeszła ze spanielowego ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bjuta 10 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ewa 36 20 zł/m-c ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Deklarowanych razem = 320 zł Wpłynęło = 230 Quote
Ss Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 wysłałam PW z nickiem i numerem gg do Państwa... są teraz dostępni Quote
anciaahk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Prośba o wpłaty sierpniowe. A my czekamy na wiesci nt Figi i trzymamy kciuki:). Quote
Nikita. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Przepraszam, mam problemy organizacyjno-komunikacyjne, za kilka dni wpłacę. Zaraz przypomnę reszcie na spanielach. Quote
mestudio Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Nie bardzo rozumiem, bo moja wpłata dawno poszła. Zawsze płacę po 15 i niemożliwe jest aby jej nie było. Jedyną wadą tej wpłaty jest to, że napisałam, że to wpłata za lipiec, a nie sierpień, ale to chyba nie problem skoro w lipcu zapłaciłam? Pieniądze wyszły 19 sierpnia. I jeszcze jedno, mam na imię Ewa Beata, ale przelew jak zawsze był opisany mestudio. Quote
Recommended Posts