Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam, że sunia specjalnie tak przebrana do zdjęć.:loveu:
Dopisałam, co trzeba, teraz jest już chyba wszystko.
Cioteczki nie zachwycać się tylko ogłaszać :diabloti:, sunia ma tylko wyróżnione allegro.

Posted

Estera napisał(a):
Nic nie trzeba kasować :)
Dziękuję.
Na dniach przeleję pieniążki, przepraszam, że znowu tak późno.

Estera ja od ręki usiadłam i pokasowałam. Na pierwszej stronie umieściłam aktualne wpłaty w danym miesiącu

Posted

Uaktualnijcię pierwszą stronkę, bo do niej odsyła link w nowym banerku ;)

i czekam na sugestię co wpisać w następny banerek...
bo jak zobaczyłam nowe zdjęcia Figi - to tylko jedno przyszło mi na myśl... piękna... :loveu:

Posted

Uaktualniłam pierwszą stronę. Są tam zebrane informacje o suni do ogłoszeń (drugi mój post) i informacje związane z wpłatami (pierwszy mój post)

Proszę zajrzyjcie tam i jeżeli coś trzeba dodać to napiszcie.
Mam też prośbę odnośnie zdjęć suni. Jeżeli ktoś uważa, że jakieś jej zdjęcie powinno znaleźć się w ogłoszeniu to proszę je wkleić odpowiednio obrobić i napisać w tytule wątku.

Co myślicie o założeniu jej galerii z informacjami o niej i podaniu adresu do niej w ogłoszeniach?

Marzy mi się jedno z najpiękniejszych jej zdjęć w jakiejś dekoracyjnej ramce do ogłoszeń takie portretowe, tylko które zdjęcie .

Proszę o pomysły do promocji naszej pięknej panny. Niech kolejka chętnych się po nią ustawia a my wybierzemy najlepszych

Posted

[quote name='anciaahk']Obecnie ma ok. 300 wyświetleń na allegro, jestem ciekawa, czy były już jakieś telefony.

Tak był jeden telefon dzisiaj rano z Helu. Odebrałam go w samochodzie w drodze do weta. Prosiłam Panią o kontakt mailowy, ale widzę, że nie odezwała się. Przez telefon rozmowa była krótka. Przede wszystkim Pani zapytała gdzie są Siedlce i stwierdziła, że daleko.

Figa już ma książeczkę zdrowia założoną i zakupioną wyprawkę w kolorze czerwonym (na szczęście). Jeszcze czeka ją wyjazd na szczepienie i może jechać po lepsze życie.

W MIESIĄCU LIPIECU WPŁYNĘŁY WPŁATY OD :

2009-07-01 NA SPANIELKĘ-ANCIAAHK 50,00 zł

2009-07-01 BJUTA DLA SPANIELKI Z OBORY 10,00 zł

2009-06-30 NA SPANIELKĘ ZA LIPIEC OD FRESCA Z FORUM SPANIELOWEGO 10,00 zł

2009-07-06 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 03-07-2009) WIKI-2006 NA SPANIELKĘ 20,00 zł

2009-07-03 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 03-07-2009) EMILIA2280- NA SPANIELKĘ Z OBORY 100 zł

2009-07-15 MESTUDIO DLA SPANIELKI LIPIEC 10,00 zł
2009-07-20 ESTERA ZA LIPIEC NA SPANIELKĘ 20,00 zł
2009-07-20 SPANIELKA, NIKITA 20,00 zł
Razem 240 zł

W miesiącu czerwcu brak wpłaty od
Andzi ze spanieli 10zł/m-c

Posted

[quote name='wanda szostek']W miesiącu czerwcu brak wpłaty od Andzi ze spanieli 10zł/m-c
Rozmawiałam z Andzią kilka dni temu i mówiła że przesłała już pieniądze i przeprasza za opóźnienie.

Posted

Wando, jeśli domek będzie ok, jakoś transport jesteśmy w stanie zorganizować. Jeśli to mają być okolice Gdańska, to też mogę gdzieś pieska podwieźć, oby tylko domek był ok.
Jeśli będą pytać o możliwość transportu, to jest to rzecz do uzgodnienia.
Figa jest cudowna, wierzę, że szybko znajdzie się ktoś odpowiedzialny, kto da jej szczęście i opiekę.

Posted

Warszawa (obrzeża) Dom z ogrodem i 8 piesków ( 1 piesek i 7suczek). Oprócz jednej wszystkie w różnych rasach). Pani ma jeszcze zadzwonić, bo chciałaby przyjechać i sprawdzić jak jej piesek zazdrośnik Figę zaakceptuje

Pan z Mazur (do 100 km za Olsztynem) Figa byłaby jedynym pieskiem . W domu nie ma dzieci. Pan dzwonił dzisiaj i ma jeszcze zadzwonić

Posted

Nikita. napisał(a):
Coś się z tymi domkami ruszyło :multi: Oby suńka szybko znalazła dobry domek!

No ruszylo. Sunka 3 lata stracila w oborze, nalezy jej sie, jak kazdemu psu.

Nikita, a ten spaniel po srodku to Ty? :lol: