Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w zeszłym tygodniu psiaki p.Ali dostały 60 kg karmy od firmy KrakVet:) serdecznie dziękujemy, szczególnie dziękuję niezawodnej Pani Magdzie:)
Marzenko jeśli możesz to napisz podziękowania na stronie przytuliska dla firmy.
Karmy cały czas jest za mało, jeśli miałybyście pomysły gdzie można się zwrócić o pomoc to dajcie znać.
W tej chwili największe problemy sprawia wielka sunia Berta, niestety nie toleruje innych psów ani suczek i musi być izolowana, a ze względu na swoje gabaryty zajęła miejsce kilku mniejszym psom, które teraz muszą być w domu. Sunia jest ogłaszana, odzewu brak...

Posted

tula napisał(a):
w zeszłym tygodniu psiaki p.Ali dostały 60 kg karmy od firmy KrakVet:) serdecznie dziękujemy, szczególnie dziękuję niezawodnej Pani Magdzie:)
Marzenko jeśli możesz to napisz podziękowania na stronie przytuliska dla firmy.
Karmy cały czas jest za mało, jeśli miałybyście pomysły gdzie można się zwrócić o pomoc to dajcie znać.
W tej chwili największe problemy sprawia wielka sunia Berta, niestety nie toleruje innych psów ani suczek i musi być izolowana, a ze względu na swoje gabaryty zajęła miejsce kilku mniejszym psom, które teraz muszą być w domu. Sunia jest ogłaszana, odzewu brak...

na stronie www. trzeba pisać apel, na profilu fb......

• 3 weeks later...
Posted

Domek zachwycony Barrym olał nas całkiem, nie przyjechał ani nic....

Mamy następnych zainteresowanych, mieli dziś przyjechać do p Ali zobaczyć chłopaka na żywo. Ciekawe czy tym razem się uda...

Posted

Kurcze, nigdy się nie nauczę tego adresu.

Kto ma dokładny adres do p Ali? Dostałam maila z pytaniem, na jaki adres można wysłać karmę dla psiaków i czy jest coś jeszcze potrzebne. Ja tam jeżdżę, mam babcie kawałek dalej ale... Nie ogarniam kodu pocztowego i numeru domu.

• 2 weeks later...
Posted

kiedyś z bazarków zostało mi kilka Waszych fantów, które stale wystawiałam
ktoś zakupił dwie rzeczy za 14 pln chyba
jak dostanę pieniązki przeleję
to wielkie nic, ale ziarnko do .......

• 3 weeks later...
Posted

pani ala prosila zeby napisac o wrzuceniu do niej nastepnych dwoch psow - spanielka rasowa bezowa i mix husky samiec.spanielka zdredowana jest u niej ogolona pies niestety wyladowal u pani b. ktora swoja dzialalnosc prowadzi w sasiedniej wsi bo u pani ali nie ma gdzie go upchnac.zdjec nie ma- ja wplacam co miesiac i nie moge tam dojezdzac bo nie mam czasu i moj samochod pali wiecej niz czolg.tel pani ali sa nieodbierane wiec prosila mnie aby napisac do marzenki aby przeslala zdjecia berty do tuli - nie bardzo rozumiem ale powtarzam ,bo mysle ze tula moze wziac zdjecie berty z watku lub strony internetowej.zostalam poproszona o napisanie o spanielce na spanielach w potrzebie co zaraz uczynie.moge pomoc w szczepieniach psow w sensie zaplacenia i na tym koniec.,