mtf zalesie Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ........................................................................................................ Quote
tula Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 w zeszłym tygodniu psiaki p.Ali dostały 60 kg karmy od firmy KrakVet:) serdecznie dziękujemy, szczególnie dziękuję niezawodnej Pani Magdzie:) Marzenko jeśli możesz to napisz podziękowania na stronie przytuliska dla firmy. Karmy cały czas jest za mało, jeśli miałybyście pomysły gdzie można się zwrócić o pomoc to dajcie znać. W tej chwili największe problemy sprawia wielka sunia Berta, niestety nie toleruje innych psów ani suczek i musi być izolowana, a ze względu na swoje gabaryty zajęła miejsce kilku mniejszym psom, które teraz muszą być w domu. Sunia jest ogłaszana, odzewu brak... Quote
Marzenuś Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Też tak myślę. Chociaż ta cisza robi się niepokojąca.... Quote
lilith27 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 tula napisał(a):w zeszłym tygodniu psiaki p.Ali dostały 60 kg karmy od firmy KrakVet:) serdecznie dziękujemy, szczególnie dziękuję niezawodnej Pani Magdzie:) Marzenko jeśli możesz to napisz podziękowania na stronie przytuliska dla firmy. Karmy cały czas jest za mało, jeśli miałybyście pomysły gdzie można się zwrócić o pomoc to dajcie znać. W tej chwili największe problemy sprawia wielka sunia Berta, niestety nie toleruje innych psów ani suczek i musi być izolowana, a ze względu na swoje gabaryty zajęła miejsce kilku mniejszym psom, które teraz muszą być w domu. Sunia jest ogłaszana, odzewu brak... na stronie www. trzeba pisać apel, na profilu fb...... Quote
Marzenuś Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 A jest gdzieś ta kartka z podziękowaniami dla KrakVetu? Można by ją wstawić... Quote
Marzenuś Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Domek zachwycony Barrym olał nas całkiem, nie przyjechał ani nic.... Mamy następnych zainteresowanych, mieli dziś przyjechać do p Ali zobaczyć chłopaka na żywo. Ciekawe czy tym razem się uda... Quote
Marzenuś Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Kurcze, nigdy się nie nauczę tego adresu. Kto ma dokładny adres do p Ali? Dostałam maila z pytaniem, na jaki adres można wysłać karmę dla psiaków i czy jest coś jeszcze potrzebne. Ja tam jeżdżę, mam babcie kawałek dalej ale... Nie ogarniam kodu pocztowego i numeru domu. Quote
Marzenuś Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Pamiętałam, że wspólna i że kod to 26. Nie jest ze mną tak źle. W takim razie odpisuje na maila. Miło,że ktoś chce pomóc. Quote
lilith27 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 kiedyś z bazarków zostało mi kilka Waszych fantów, które stale wystawiałam ktoś zakupił dwie rzeczy za 14 pln chyba jak dostanę pieniązki przeleję to wielkie nic, ale ziarnko do ....... Quote
mtf zalesie Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 podniose chociaz - moze jakas dobra dusza zajrzy i pomoze w ogloszeniach.maja pecha szczeniaki w tym miejscu- na innych watkach jakos to ds znajduja nawet te spod grojca Quote
mtf zalesie Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 podnosze moze ktos tu zajrzy - widze ze pisze sama do siebie Quote
anetek100 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 szkoda, że ten tytul jest cięzki do zmiany, bo to moze cos by pomoglo:( Quote
wiosenka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ja mam pakiecik wolny, ale potrzebuje info od razu do przekopiowania. Quote
mtf zalesie Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 na stronie internetowej sa gotowe opisy 3 psow do pilnej adopcji-najpilniejsza jest chyba berta http://przytulisko-augustow.eadopcje.org/panel Quote
mtf zalesie Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 to pytanie to chyba do marzenus na pw napisz lub tuli Quote
Marzenuś Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Do aktywacji maila można podawać tego samego co w adopcjach: [email protected] Quote
wiosenka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Dziękuję za odpowiedź. Ogłoszenia powinny ukazać się w ciągu 5dni. Quote
mtf zalesie Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 pani ala prosila zeby napisac o wrzuceniu do niej nastepnych dwoch psow - spanielka rasowa bezowa i mix husky samiec.spanielka zdredowana jest u niej ogolona pies niestety wyladowal u pani b. ktora swoja dzialalnosc prowadzi w sasiedniej wsi bo u pani ali nie ma gdzie go upchnac.zdjec nie ma- ja wplacam co miesiac i nie moge tam dojezdzac bo nie mam czasu i moj samochod pali wiecej niz czolg.tel pani ali sa nieodbierane wiec prosila mnie aby napisac do marzenki aby przeslala zdjecia berty do tuli - nie bardzo rozumiem ale powtarzam ,bo mysle ze tula moze wziac zdjecie berty z watku lub strony internetowej.zostalam poproszona o napisanie o spanielce na spanielach w potrzebie co zaraz uczynie.moge pomoc w szczepieniach psow w sensie zaplacenia i na tym koniec., Quote
wiosenka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) A coś więcej o spanielce wiadomo? Wiek, charakter? Edited May 24, 2012 by wiosenka Quote
Recommended Posts