Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlatego zawsze przy ogłoszeniach jest podawany i mój numer 669 188 002. Słuchajcie, ktoś robił suni ogłoszenie? Numer stacjonarny do p Ali jest podany bez kierunkowego 0 48 i stąd problemy, bo łączy z jakąś panią mieszkającą na Ursusie w Warszawie.
Na stronie jest poprawny, w jednym z ogłoszeń mojej koleżanki jest podany tylko do mnie.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, tzn wolałabym żeby ktoś kto zna bliżej Panią Ale monitorował tą sprawę. Takiej osobie łatwiej przekonać, że to dobre wyjście znaleźć DT. Dziś nie mogłam sobie porozmawiać, ale faktycznie tak jak napisałam i do mnie Pani Ala oddzwoniła, ale miałam młyn w pracy więc nie mogłam pogadać, a po 21 niestety Pani Ala nie odbierała. Ja się nie zrażam :).

Posted

Nie wiem czy są bo jeszcze nie udało mi się z Panią Alą porozmawiać i uważam, że osobą znającą Panią Ale od jakiegoś czasu po prostu łatwiej przekonać i dograć szczegóły. W weekend jestem bez dostępu do dogo.

Posted

Domek czeka, ja mogę na razie tylko na orange dzwonić, ale na razie bez skutku. Z moich krótkich doświadczeń wynika, że jednak łatwiej osobą które już się znają współpracować. Do której można do Pani Ali dzwonić?

Posted

Pani Ala ma przyjaciółkę, panią Alinę mieszkającą pod Warszawą. One często wieczorami rozmawiają. Zawsze to jakaś alternatywa do przekazania wiadomości.
Pani Ala bez problemów odda sunię na DT. Istnieje inny problem - sunia jest po cieczce. Najprawdopodobniej była kryta.
Trzeba zrobić sterylkę i być może właśnie aborcyjną....

Napiszę jutro na stronie i na fejsie że prosimy o wsparcie finansowe na sterylizacje. Może jakiś będzie....

Posted

Udało się dodzwonić? Mogę spróbować po pracy po 21, ale w sumie Ty wiesz więcej o DT to i lepiej, żebyś Ty z nią rozmawiała.
Problemów być nie powinno, pani Ali zależy na tym żeby ona szybko zmieniła otoczenie, ciężko jej się odnaleźć w gromadzie psów. A widać, że to typowy pies domowy.

Posted

Tak udało, napisałam na spanielach, że Pani Ala rezygnuje z domku żeby już suczce mętliku w głowie nie robić, ale prosi o wsparcie w sterylizacji i ogłoszenia. Ja podejmuje się wykupić pakiecik, ale prosiłabym o fotki, czy tu na forum są jakieś wstawione?

Posted

wczoraj Świat Karm miał wysłac 60 kg karmy z zaległego konkursu grudniowego, Marzenko jak bedziesz miała potwierdzenie od p.Ali że karma doszła to wstaw podziękowania na FB i stronie. Zgłosiłam spanielkę na wątku Akcja sterylizacja, bo ona teraz chyba najbardziej potrzebuje sterylki, ale nie mam jeszcze potwiedzenia od Soemy czy będzie zwrot kosztów.

Posted

Z wirtualną adopcją jest o tyle problem, że nie mamy na tyle pewnego numeru konta fundacji, więc nie możemy też nadużywać dobroci Azylu pod Psim Aniołem.

Apel o wsparcie na sterylki jest już na stronie i na fejsie. Jak się dowiem, że karma doszła podziękowanie będzie :)

Posted

do lecznicy okolice wiatracznej/praga/w godzinach chyba 10 rano do 19-tej odbior po zabiegu tego samego dnia - moga zrobic bezplatnie do 8 sterylek ale nie wiecej niz 2 dziennie- talony ma abrakadabra z dogo /mam do niej tel. gdyby ktos mial pomysl transportowy/ bo sprawa jest aktualna tylko w tym i nastepnym tygodniu / dni sob. i niedziele nie pracuja/. ja niestety nie pomoge bo jestem na urlopie do 28 -go. problem jest w transporcie i nie wiem czy sasiad pani ali sie zgodzi.