kasia14 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Justy$ka napisał(a): I jak te zdjęcia? :razz: Ładny jest ten mój agent Agent? :evil_lol: Ładny?!!:mad: On jest śliczny! Cudny! I jakie ma spojrzenie:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Kurcze... Szkoda, że takie małe zainteresowanie jest moimi psiakami...:shake: Quote
Cieplutkaa. Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Odkryłam Brata Bliźniaka Agenta... Nawet wiek sie zgadza... Tylko troche za dlaeko - w Poznaniu jest... W schronisku :shake: Chociaż tych mix. On-ków to jest bardzo dużo... No, ale ten nawet identycznie leży. Umaszczenie wielkosć i wiek sie zgadzają :roll: No po prostu jego lustrazne odbicie Quote
kasia14 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 rzeczywiście wydaje się podobny... zreszta, ty wiesz najlepiej ;) Quote
Cieplutkaa. Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Tylko, że ten psiak w warunkach schroniskowych jest smutny, grubszy (bez spacerków) i ma coś z uchem...:-( Quote
Cieplutkaa. Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Heej... Co nikt do nas nie zagląda :mad:;) Quote
Moniek193 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 A mnie dlugo na dogo nie bylo dlatego tu nie zagladalam ale juz sie melduje;) Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 http://images37.fotosik.pl/85/ddca8e37dd84ca3c.jpg hej, nareszcie poznałam Twojego Agenta. super ta fota z ozorkiem :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Hihi... Mam zamiar wstawic jakiś filmik z Agentem xSS Co prawda wszystkie były robione komoorą, wiec pewnie kiepskie będą, ale zobaczycie prawdziwego AGENTA W AKCJI ;) Potrzebuję krótki instruktarz jak wstawiać filmiki na Youtube... Kto pomoże?:razz: Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Justy$ka napisał(a):Hihi... Mam zamiar wstawic jakiś filmik z Agentem xSS Co prawda wszystkie były robione komoorą, wiec pewnie kiepskie będą, ale zobaczycie prawdziwego AGENTA W AKCJI ;) Potrzebuję krótki instruktarz jak wstawiać filmiki na Youtube... Kto pomoże?:razz: Hejo:loveu:Po 1 musisz sie zalogowac na youtube;)Potem reszta instruktarzu:loveu: Quote
Patisa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Justy$ka']Tu pilnuję ja!!! http://images49.fotosik.pl/89/a9b1596314af1e7e.jpg świetny jest :-o:loveu: ehh...ja mam boksie na DT, skubaństwo jedne nie dało mi świąt spędzić spokojnie. Choć... ,może jeszcze do świąt ktoś sie znajdzie? nadzieje matka głupich i umiera ostatnia :roll: Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Pozdrawiamy Aneczka Veron i Kenzo :multi: Quote
Cieplutkaa. Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Dziękujemy za zyczenia :loveu: Za mokrego dyngusa to tylko ja i Rucia z TM, bo Agent wody nie znosi xDD Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wesołych świąt od nas jeszcze:loveu::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 To my dziekujemy raz jeszcze i obiecujemy Świąteczna dostawe foteczek ;) A tak dla zaostrzenia ciekawosci to mogę już oficjalnie Was poinformować, ze będe miała psiaka... :multi: Wiec uzbrojcie się w cierpliwość i czekjacie na nowinki :diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Justy$ka']To my dziekujemy raz jeszcze i obiecujemy Świąteczna dostawe foteczek ;) A tak dla zaostrzenia ciekawosci to mogę już oficjalnie Was poinformować, ze będe miała psiaka... :multi: Wiec uzbrojcie się w cierpliwość i czekjacie na nowinki :diabloti: No to super:multi:, a jakiego:cool3:?? Quote
Cieplutkaa. Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Ohh... Moniek... Żebym ja to wiedziała :diabloti: A tak na serio miałam nawet wybraną hodowlę i miałam już wybierać szczeniaka, ale moim Rodzicom sie przypomniało, ze nie wiedza co to za rasa :cool1: I zadzwonili do właścicielki najsilniejszego psa z miotu (specjalnie takiego wybrała), a po rozmowie zorientowali się, ze zgodzili się na wyzła... No, ale w sumie niezbyt zachecająco dla nich zabrzmiała "radosna nowina", że nie będzie gryzoni w domu :roll: Poza tym Tata ewidentnie chce boxerka... Mama definitywnie się na niego nie zgadza... Ja bym chciała psa średniej wielkosci, skocznego, z którym agility bym mogła ćwiczyć... Brat psa z którym mógłby wiele czasu nad wodą spędzać... Cholera mnie bierze gdy o tym myslę :evil_lol: A tak na serio to może flat coated retriver?!?!?! Chociaż ja to bym na mojego ukochanego wyżłowatego poczekała!:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Justy$ka napisał(a):Ohh... Moniek... Żebym ja to wiedziała :diabloti: A tak na serio miałam nawet wybraną hodowlę i miałam już wybierać szczeniaka, ale moim Rodzicom sie przypomniało, ze nie wiedza co to za rasa :cool1: I zadzwonili do właścicielki najsilniejszego psa z miotu (specjalnie takiego wybrała), a po rozmowie zorientowali się, ze zgodzili się na wyzła... No, ale w sumie niezbyt zachecająco dla nich zabrzmiała "radosna nowina", że nie będzie gryzoni w domu :roll: Poza tym Tata ewidentnie chce boxerka... Mama definitywnie się na niego nie zgadza... Ja bym chciała psa średniej wielkosci, skocznego, z którym agility bym mogła ćwiczyć... Brat psa z którym mógłby wiele czasu nad wodą spędzać... Cholera mnie bierze gdy o tym myslę :evil_lol: A tak na serio to może flat coated retriver?!?!?! Chociaż ja to bym na mojego ukochanego wyżłowatego poczekała!:loveu: No to macie dylemat:evil_lol:Kazdy chce innego psa:evil_lol: Ja osobiscie popieram tate:loveu:Ale jesli chcesz z psem cwiczyc agility,a brat zabierac go nad wode to moze faktycznie nie boxer:roll:Nie mowie ze boksie nie potrafia skakac ale i nad woda z nimi dluugo nie posiedzi bo sa strasznie wrazliwe i szybko sie moga przeziebic itp.:shake: A moze cocker spaniel:roll:Sama juz nie wiem:oops: Wyzelek tez fajny:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Wyżełek to miał być super fajny, bo to miał być MAŁY MUNSTERLANDER :evil_lol: No po prostu ja być zakochana po uszy w tej rasie... Mojej koleżanki (Kaja&Buster - na dogo) 5 letni pies tej rasy skacze bez problem 1,20 m :loveu: YouTube - Buster YouTube - Busters jumping Przede wszystkim uwielbiam w nich to, że sa niezależne, zaradne i to nie psy maszyny -za jakie powszechnie uwazane są bordery- lecz psy myślące ;) Są energiczne, wesołe - takie małe ADHD, które kocham w psach! Są skoczne, wysportowane i szybkie: YouTube - Running Dog Madness YouTube - Flying Fynn Świetnie pływają YouTube - Swimming Dog No jak widzicie uwielbiam je! :loveu: No, ale zobaczymy... Bardzo lubię również flatki i to chyba najlepsza opcja... Chociaż raczej nie będzie skakał mi przez plecy... No, ale to i tak świetna rasa... Super pływają (jak wiadomo maja niufka w przodkach)... Ale obecnie jestem zmieszana :cool1: Co do bokserków to właśnie słyszałam, że one do wody to tak srednio :-o Ale nie sądziłąm, ze to prawda... Moja Rucie to niekiedy siłą z wody trzeba było zabierać :evil_lol: Kochała pływać, kochała wodę... No z wyjatkiem brudnych kałuży... :) Omijała je szerokim łukiem jak prawdziwa dama xDD Ale każdy inny akwen był jej czy to morze, czy staw lub jezioro... Byleby mokrą być... A jak fajnie skakała do wody gdy ciotka ze wsi na szlauchem lała xDD No cudna sunia :loveu: Nie wiem czy dobrze robię, ze nie bierzemy boksera :roll: Kurcze......................................................................................... Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ale świetne filmiki:evil_lol:Ta Kaja to tez musi byc niezle wysportowana jak ona takie przewrocty robi zeby ten psiak mogl skakac:evil_lol: Jak masz tyle sily i energi to bierz takiego wyzelka:loveu: A jak nie to boksera:loveu:Obie te rasy sa bardzo fajne;) Tylko troche sie od siebie roznia wiec wybierz ktora Ci bardziej odpowiada i juz:multi: Quote
Cieplutkaa. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Ale z polskimi MM-ami to nie jest tak łatwo :roll: Dzisiaj widziałam sunię tej rasy i normalnie wielkości cockera! Dobrą sunie to importować najlepiej ze Szwajcari czy Austri :roll: Ale... ale... Ja cały czas upieram sie przy flaciku!!! Ja tą rasą interesuję się od wakacji 2008 (wzasadzie to jeszcze wcześniej...) i mamy na oku jedną psinkę :multi:;) Zobaczymy co z tego bedzie :loveu: Dzisiaj byłam na wystawie psów rasowych w Częstochowie!!! Porobiłam dużo fot! ( w większości boksiom :oops: i troche flatkom)... Bardzo spodobały mi się Chesapeake Bay... Ale i tak flaciki ładniejsze :eviltong: A boksie... miodzio... jakie cuda! Ale dziwie sie, ze cały czas kopiują uszy i obcinaja ogony :shake: Wiem, że tak lepiej hodowcą i o championat łatwiej, ale to... Niech sami sobie obetną!!! Zobaczymy jak bedzie ciekawie... O ile ogon to jeszcze rozumiem o tyle uszy!!!!! Fajne były też barbety :loveu: Takie owieczki... Spodobał mi się również płochacz niemiecki, ale w siódmym niebie byłam gdy dogi widziałam... Nigdy nie widziałam tylu dogów! O matko jakie to wielkie! :loveu: Była też piękna sunia berneńczyka... Jak widzicie wszystkie mi się spodobały...!!! A ... i zapomniałam o pięknym, a wazasadzie pieknej hovce :loveu: No i o huskych Ubiku i jego paczce.... Ahhh... Cóż tu mówić... Lepiej zdjecia wstawić :eviltong: Quote
kasia14 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Myślałam że w Polsce jest już zakaz kopiowania uszu...? Ale może coś mi się pomyliło? Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 kasia14 napisał(a):Myślałam że w Polsce jest już zakaz kopiowania uszu...? Ale może coś mi się pomyliło? Ja tez:roll: Quote
Cieplutkaa. Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 No teroetycznie jest :roll:I ktoś mi mówił (chyba Ty kasiu :evil_lol:), ze one nawet z wystwaw są dyskwalifikowane... Najmłodszy jakiego widziałam z kopiowanymi uszami miał chyba 10 miesiecy... I wygrał z kopiowanymi... I rzeczywiście - piękny ten bokser! Ale tam jak były najpiękniejszy pies, suka, weteran itd. to tylko jeden, albo żaden (kurde.... cos mam ostatnio z pamięcią, ale na 98 procen żaden) nie miał NIEkopiowanych uszu... Quote
kasia14 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Bo Justyna tak mi kiedys babka w Łodzi na wystawie powiedziała.... Quote
Recommended Posts