Moniek193 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Aha:evil_lol: A LARA to faktycznie bardzo ladne imie:loveu: Juz nie moge sie doczekac az do Ciebie przyjedzie:multi::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Jutro wielki dzień !!! Ok 5 Lara przyjeżdża do mnie !!! :multi::multi::multi: Ma już legowisko ((swoją droga to ono bardzo małe jest w porównaniu do legowiska Ruty!!! :evil_lol: )), ma smyczkę, obroże, z 10 zabawek przeróznych kształtów, wydających przerózne dzwięki i jęki xD Ma nawet smaczki :razz: Pani przywiezie karmę na kilka pierwszych dni i porozmawiamy co dalej... Ogólnie szykuje sie świetnie! :multi::loveu: Quote
kasia14 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 trzymam kciuki, zeby wszystko poszło jak należy:) Quote
Cieplutkaa. Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 No i już jest! :multi: Wzasadzie jest już od 3.40, ale teraz sobie spi pod moimi nogami, więc moge spokojnie pisac :lol: Lara spełnia wszystkie moje oczekiwania wobec psa... Jest naprawdę moja wymarzoną psiną... Wesoła i energiczna, ale jednoczesnie rozważna ((jak na szczeniaka to baaaardzo!)), posłuszna ((to mnie aż zdziwiło - ale narzekac nie będę :evil_lol:)) Ciągle za mną chodzi - wiedziałam, ze bedzie za nami chodzila, jak odjadą jej dotychczasowi właściciele, żeby nas chociaż nie stracic... Ale naprawde - za mna chodzi non-stop... Lubi pluszowe zabawki - takie przytulanki... Za to nie przepada za jakimiś gumowymi czy plastikowymi zabawkami... Byłam już z nią na spacerku - to była frajda !!! Wąchała wszystkie kwiaty, brała patyczki... A jak się wszystkim podobała !!! Hmm...Az 8 osób spytało mnie jakiej jest rasy, bo sami chcieliby na przyszłosc wiedziec....:p Ale taka z niej chudzina! :-o Po prostu nie jest łakomczuchem... I też sprawa, która bardzo mi się podoba - ode mnie weźmie, ale od jakiejs obcej osoby np. sąsiadki już nie! W sumie to i tak dużo czasu z nią dzisiaj spędziłam... Podczas gdy cała rodzina poszła dalej spac ja zabawiałam naszą Larunię... Trochę boję się o jej stawy... Uwielbia skakac - z różnych wysokosci... Oczywiścię po schodacj ja znoszę i wnoszę... Dzisiaj jeszcze porobię zdjęcia - ale wiem kiedy wstawię :p Quote
Moniek193 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Justy$ka napisał(a):No i już jest! :multi: Wzasadzie jest już od 3.40, ale teraz sobie spi pod moimi nogami, więc moge spokojnie pisac :lol: Lara spełnia wszystkie moje oczekiwania wobec psa... Jest naprawdę moja wymarzoną psiną... Wesoła i energiczna, ale jednoczesnie rozważna ((jak na szczeniaka to baaaardzo!)), posłuszna ((to mnie aż zdziwiło - ale narzekac nie będę :evil_lol:)) Ciągle za mną chodzi - wiedziałam, ze bedzie za nami chodzila, jak odjadą jej dotychczasowi właściciele, żeby nas chociaż nie stracic... Ale naprawde - za mna chodzi non-stop... Lubi pluszowe zabawki - takie przytulanki... Za to nie przepada za jakimiś gumowymi czy plastikowymi zabawkami... Byłam już z nią na spacerku - to była frajda !!! Wąchała wszystkie kwiaty, brała patyczki... A jak się wszystkim podobała !!! Hmm...Az 8 osób spytało mnie jakiej jest rasy, bo sami chcieliby na przyszłosc wiedziec....:p Ale taka z niej chudzina! :-o Po prostu nie jest łakomczuchem... I też sprawa, która bardzo mi się podoba - ode mnie weźmie, ale od jakiejs obcej osoby np. sąsiadki już nie! W sumie to i tak dużo czasu z nią dzisiaj spędziłam... Podczas gdy cała rodzina poszła dalej spac ja zabawiałam naszą Larunię... Trochę boję się o jej stawy... Uwielbia skakac - z różnych wysokosci... Oczywiścię po schodacj ja znoszę i wnoszę... Dzisiaj jeszcze porobię zdjęcia - ale wiem kiedy wstawię :p Ale super:multi::multi: Juz nie moge sie doczekacz zdjec Laruni:loveu: Super ze Larunia to taka grzeczna dziewczynka:loveu: Mam nadzieje ze nie tylko dzis:diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Lara to naprawdę skarb! Ja nie wiem gdzie ja takie cudo wynalazłam :loveu: W domku grzeczna, ale na maxa kochana... Na spacerach za to wesoły, energiczny psiak... I odkryłam, ze jest psem obronnym :p Z tym, że to ona zaczepia, a my ją bronimy xDD Mała juz przyzwyczaiła się gdzie ma miseczki, polubiła nowe legowisko... Cały czas tęskni za mamą i rodzeństwem, ale jest naprawdę kochana i dzielna... Teraz znów spi sobie smacznie...;) A jaki podziw budzi xDD Po 15 osobie, która sie spytała jakiej rasy przestałam to liczyc :evil_lol: Wszystkim bardzo podoba sie jej umaszczenie, pycholek i naprawdę wspaniały charakter... Ponieważ dużo osób obstawiało dzisiaj jakiej jest rasy ((zanim powiedziałam, ze to kundelek )) wypiszę jakie były przepuszczenia :diabloti: *labrador *jamnik :-o *posokowiec *wyżeł i.... *owczarek niemiecki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Załapałam z Larą naprawdę świetny kontakt i jestem wdzięczna p. Magdzie, że ją tak fajnie odchowała... To czekajcie na zdjecia :loveu: Quote
aneczka23 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wspaniałe wieści. :loveu: Nie tylko się mama na psiaka zgodziła, nie tylko już masz go w domu, ale jeszcze okazało, że się, że Lara taka mądra i grzeczna. Obyś miała z niej dużo radości. I przypominam, że miałyśmy się nieodpędzić od fot, a tu cisza na wątku :roll: Quote
Cieplutkaa. Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Foty porobione...;) Teraz czekam na Tate żeby zrzucił na kompa i będzie git...xDD Quote
Moniek193 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Justy$ka napisał(a): Ohhh.. Teraz to ja Was obfocę... Będziecie błagac - mniej zdjęc, mniej zdjęc, a ja bezlitośnie bede wstawiała codziennie nowe fotki! :evil_lol: Chyba nic nie musze dodawac:mad::mad: Ekhmmm ja czekam:evil_lol::diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Justy$ka napisał(a):Foty porobione...;) Teraz czekam na Tate żeby zrzucił na kompa i będzie git...xDD Obiecanki cacanki:cool1:Obiecalas ze nas bedziesz fotami obsypywac codziennie a odkad masz Lare ja nie widze ani 1 foty:placz: Tego posta napisalas wczoraj wiec jak dzis nie zobacze fot...:mad: Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Dajcie mi sie nacieszyc Larunią :eviltong: To zgrywanie, przegrywanie, dodawanie tak długo trwa :-(:diabloti: Mała jest zajebiaszcza.... W domciu aniołek (no zazwyczaj... znaczy sie w nocy spać nie daje...), a na dworku w charta sie zabawia... :loveu: Dam Wam troszke jej zdjęc z tym, że one ze starego aparatu są... Z "czarnej skrzynki" bedą kiedy Tata przegra... A tamte są jeszcze ładniejsze :loveu::loveu::loveu: Tylko zaznaczę, że te zdjęcia robione były pierwszego dnia jak u nas była, więc jeszcze trochę moze wydawać się niepewna... Ale już rozrabia, bryka zaczepia i... spać nie daje :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale ma duze uszy:loveu: http://images46.fotosik.pl/124/63fc7533cf8bc1a1.jpg Śliczna jest poprosze więcej fot:diabloti::multi: 1. U mnie na zegarku jest 15.21 więc post zapewne przeskoczy :mad::p 2. Uszy ma naprawdę extra... I jeszcze jak tak je nastawi... :loveu: 3. Więcej fot masz z domciu :eviltong: A jeszcze więcej będzie z "czarnej skrzynki" :razz: No, no, no... To zapraszamy nowych wielbicieli, zapraszamy !!! Quote
Moniek193 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ale ma duze uszy:loveu: http://images46.fotosik.pl/124/63fc7533cf8bc1a1.jpg Śliczna jest poprosze więcej fot:diabloti::multi: Quote
aneczka23 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Już po pierwszym zdjęciu wiać jaki uroczy misio. Całuśna do bólu. http://images38.fotosik.pl/120/1b29ee7466899723.jpg wielka jest !! Ma teraz 12 tyg tak? Kluska będzie wielkości boksera :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Ona urodziła się dokładnie 26 lutego... Waży ponad 8 kilo... Dziękuję, ze zajrzałyście i zapraszam ponownie :loveu: Quote
kasia14 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Nie no, zarąbista ta twoja Larunia :) Kawał psiaka! - uszy - kapitalne - spojrzenie - zabójcze - uśmiech - rozbrajający :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Aneczka... A tak w ogóle to braciszek Lary -Golfik- do Jaworzna pojechał... Słodki też jak nie wiem co :loveu: Quote
Darianna Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka słodziuchna :loveu: ciekawe z kim to mamusia seterka zaszalała :diabloti: Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Witaj :) ale sloodziutka psiulka :multi: http://images38.fotosik.pl/120/1b29ee7466899723.jpg a co ona ma tak mocno powyginane lapeczki ??? http://images46.fotosik.pl/124/8ecf3fb28255e6ae.jpg odwzajemniam myziaski dla psiulki ;) i dziekuje za odwiedziny u nas :) Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Witaj, nie dziwię się, że tę fotkę wybrałaś, aby zachęcić nas do odwiedzenia Twojej Galerii...:lol: http://images46.fotosik.pl/124/8ecf3fb28255e6ae.jpg Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Dziękuję bardzo za odwiedziny i za wszystkie miłe słowa... ... No i oczywiście zapraszam ponownie ;) Łapeczki ma normalne... Wtedy ja uchwyciłam gdy w taki sposób się przeciągała, prostowała czy coś w tym stylu.... Darianna... hmm... Jak spojrzysz na post, w którym umieściłam zdjecia jej rodzeństwa (zreszta w pierwszym poscie są linki do wszystkich zdjęć) to niewiadoma bedzie jeszcze większa... Ona mi posokowca troooooszeczke (!) przypomina, ale zobaczymy co z tego wyrośnie :loveu: A tamta foteczka jest moją ulubioną :evil_lol::loveu::eviltong: Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Nie, no ja nic niemam zeby niebylo ;) psinka jest slodka a skoro to nie twoja pierwsza i zreszta widywalam cie na dogo to wiem ze jestes doswiadczona maniaczka dogo w necie i w realu przede wszystkim ;) Tak sie pytam z ciekawosci ;) Focie slooodkie i ja niewiem ktora miala bym wybrac za te "reklamoweczke" ;) Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Focie to będą słodkie kiedy zgram wiecej zdjęc...;) Quote
Recommended Posts