Cieplutkaa. Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Ale ja nie kwestionuje... Sama bym najchętniej taki zakaz wprowadziła :evil_lol: Albo nie!!! Lepszy pomysł!!! Można obcinac psom uszy, ale... pod warunkiem, że właścicielowi się zrobi identyczny zabieg! :razz::evil_lol: No to kto się pisze na podcinanko?! :razz: Mi się bardziej podobają psy z kopiowanymi uszami... Ale juz nigdy w zyciu nie zrobie czegoś takiego psu!!! Ale wiecie... Jak najlepsze z najlepszych boksery na wystawie mają kopiowane uszy to i właściciele mający szczeniaka lub planujacy zakup też chcą odnośic sukcesy i podcinają :cool1: Zależy też w sumie kiedy ten zakaz był wprowadzony... Najmłodszy boks z kopiowanymi uszami miał 10 ms. Quote
Moniek193 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wy tu gadu gadu a mi sie zdaje czy fotki byly obiecane:mad: Quote
Cieplutkaa. Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Moniek193 napisał(a):Wy tu gadu gadu a mi sie zdaje czy fotki byly obiecane:mad: Ja z forkami to zawsze mam ostrą jazdę... I proszę bez bicia :evil_lol: Mam mało miejsca na kompie :shake: A zdjeć to... Uuuhu... :razz: Ale się postaram... ;) Quote
Moniek193 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Justy$ka napisał(a):Ja z forkami to zawsze mam ostrą jazdę... I proszę bez bicia :evil_lol: Mam mało miejsca na kompie :shake: A zdjeć to... Uuuhu... :razz: Ale się postaram... ;) :mad:Ja Ci dam bez bicia:mad::diabloti: Foty dzis albo lanie:diabloti::evil_lol: No to chyba wiesz ze masz sie spieszyc:evil_lol: Lalalalalallalala:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 No dawaj Moniek, dawaj! Teraz to mi nikt nie podskoczy, bo mój kolega (19 lat :P) zdobył mistrzostwo Polski w judo... :razz: Bacząc na to, że znam go od 4 roku życia na pewno mi pomoże :evil_lol: Tak na serio to ja z niepokojem patrzę na to, że: a) obiecałam Wam zdjecia Agenta z telfonu, b) z wystawy w Częstochowie... A jutro jadę na wystawę w Łodzi do mych flatków to też pewnie porobię :diabloti: A tak w ogóle to i dzisiaj byłam na wystawie... Bo rozbili na dwa dni... Ale dzisiaj ani bokserków, ani flacików nie było - wyzły, dobki, astki i inne moje ukochane rasy wystapią jutro :loveu: Wracając; Po wystawie pojechałam w odwiedziny do Agenta... Jak on przytył :-o On ostatnio problemy z kręgosłupem ma i leki dostaje - z pasztecikiem- bo już nawet z kiełbaską nie chce :-o Kurcze tak sie wycwanił...... No Nie! :mad: Za dietę się brać i to już! :razz: A co do mojego psa to MASAKRA...xDD Ciągle obserwuje hodowlę, rozmawiam z hodowcami itd itd, ale marnie to widzę... Jak na razie mam upatrzoną jedna hodowlę, ale szczeniaki ok Września dopiero będą do odbioru :roll: Ehhh.... Quote
Cieplutkaa. Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Foty z pewnością porobię... Ale kiedy wstawię to nie wiem :eviltong: A Ty Saruchnie też porób Mnie poganiasz, a sama to w "św. Eustahinę" się zabawiasz :mad: Quote
Moniek193 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Justy$ka napisał(a):No dawaj Moniek, dawaj! Teraz to mi nikt nie podskoczy, bo mój kolega (19 lat :P) zdobył mistrzostwo Polski w judo... :razz: Bacząc na to, że znam go od 4 roku życia na pewno mi pomoże :evil_lol: Tak na serio to ja z niepokojem patrzę na to, że: a) obiecałam Wam zdjecia Agenta z telfonu, b) z wystawy w Częstochowie... A jutro jadę na wystawę w Łodzi do mych flatków to też pewnie porobię :diabloti: A tak w ogóle to i dzisiaj byłam na wystawie... Bo rozbili na dwa dni... Ale dzisiaj ani bokserków, ani flacików nie było - wyzły, dobki, astki i inne moje ukochane rasy wystapią jutro :loveu: Wracając; Po wystawie pojechałam w odwiedziny do Agenta... Jak on przytył :-o On ostatnio problemy z kręgosłupem ma i leki dostaje - z pasztecikiem- bo już nawet z kiełbaską nie chce :-o Kurcze tak sie wycwanił...... No Nie! :mad: Za dietę się brać i to już! :razz: A co do mojego psa to MASAKRA...xDD Ciągle obserwuje hodowlę, rozmawiam z hodowcami itd itd, ale marnie to widzę... Jak na razie mam upatrzoną jedna hodowlę, ale szczeniaki ok Września dopiero będą do odbioru :roll: Ehhh.... O hejka:multi: Ja sobie dam rade z tym Twoim kolega:diabloti:Jak nie ma fot to ja byc bardzo zla:mad::diabloti: Jutro porob duuuzo fot plisss:roll::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Justy$ka napisał(a):Foty z pewnością porobię... Ale kiedy wstawię to nie wiem :eviltong: A Ty Saruchnie też porób Mnie poganiasz, a sama to w "św. Eustahinę" się zabawiasz :mad: Jutro mam komunie u kuzyna to kiedy jej porobie:roll: Wczoraj wstawilam przeciez:diabloti:Eustahino:eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Dzień dobry :loveu: Wczoraj Rucia miałaby 12 urodziny !!! Przyznam, że rano nie mogłam powstrzymać strumienia łez (jednak ciągle za Nią tęsknię)...:lol: A później wziełam sie za cos bardziej pożytecznego - co zapewne Was ucieszy - i zamontowałam skaner... No i wstawie Ruci zdjecia! :multi: Z wystaw, z wakacji - przeróżne, kiedy to młodziutka była.... Ale najpierw z pamięcią kompa bede się musiała poużerać :mad: I właśnie wczoraj ( niesamowite, że właśnie tego dnia - w Ruci urodziny ) Tata zgodził się na sunię - kundelka, którą juz z miesiąc obserwuję i rozmawiam z jej tymczasową właścicielką :loveu::loveu::loveu: Na razie nie chcę zapeszać... Czeka mnie wizytacja domku :evil_lol: Ale na kontrolę po adopcji zapraszam Was wszystkich! :loveu: PS: Kurcze - a miałam nic nie mówić, bo to jak na razie jest na 99 % pewne, ale jednak zostaje ten jeden procent... Quote
Moniek193 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Justy$ka napisał(a):Dzień dobry :loveu: Wczoraj Rucia miałaby 12 urodziny !!! Przyznam, że rano nie mogłam powstrzymać strumienia łez (jednak ciągle za Nią tęsknię)...:lol: A później wziełam sie za cos bardziej pożytecznego - co zapewne Was ucieszy - i zamontowałam skaner... No i wstawie Ruci zdjecia! :multi: Z wystaw, z wakacji - przeróżne, kiedy to młodziutka była.... Ale najpierw z pamięcią kompa bede się musiała poużerać :mad: I właśnie wczoraj ( niesamowite, że właśnie tego dnia - w Ruci urodziny ) Tata zgodził się na sunię - kundelka, którą juz z miesiąc obserwuję i rozmawiam z jej tymczasową właścicielką :loveu::loveu::loveu: Na razie nie chcę zapeszać... Czeka mnie wizytacja domku :evil_lol: Ale na kontrolę po adopcji zapraszam Was wszystkich! :loveu: PS: Kurcze - a miałam nic nie mówić, bo to jak na razie jest na 99 % pewne, ale jednak zostaje ten jeden procent... Hejo:loveu: A Ty znowu gadasz o fotach a nie wstawiasz:mad:Ty nam ytu chyba foty ze 100lat temu obiecalas:diabloti::mad: A jaka to psina:cool3:?? Ja mysle ze ten 1% nie szkodliwy:loveu::multi: Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 A miałam nic nie mówić :mad::evil_lol: Psina - jak psina... Ale podobnież z mocnym charakterkiem :diabloti: Wg. mnie jest boooska :loveu: No, ale przeciez gdyby nie była zapewne nie zdecydowałabym sie na nią... Wzasadzie to pewnie zgodnie z planem bym na flata czekała... No, ale cóz... Można sobie planowac jedno, a tu taka mała złota klucha na ekran monitora wskoczy i już serce podbite ;) Ale nie - wybór naprawdę przemyślany... Rozważyliśmy wszystkie za i przeciw... Teraz jak mówie - czekamy na decyzję jej tymczasowej opiekunki :p MIała sie z Agą (modliszka84) skontaktować i porozmawiać na temat mojej osoby... No cóż... :evil_lol: Są chętni na zdjecia małej Laruni? :razz: Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Zaznaczę: Fotki są roboty tymczasowej właścicielki Małej...;) Może nie powinnam jeszcze wstawiać, bo to nie jest w 100 % pewne... Gobi (jej dotychczasowe imię) mieszka sobie w Gdańsku... Z całego rodzeństwa (czyli z 5 słodkich kluch :loveu:) wybrałam ją jako najładniejszą i z najfajniejszym (czyt. najmocniejszym) charakterkiem... Ogólnie jeśli wszystko dobrze pójdzie to malutka będzie u nas już w przyszłym tygodniu i będzie dumnie nosić imię LARA.. Zostawiłabym już jej Gobi, ale tutaj w bliskim kregu rodzinnym mamy Gabriele, na którą wszyscy mówią GABI, więc by było: GABI - śniadanie, GOBIE - jedzenie... :diabloti: Ohhh...:loveu: Ciekawa jestem co z tego wyjdzie... Moja, nie moja, moja ?!?!?!?! :lol: Jeszcze jako młodsza kluska :loveu: Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów No i już większy skarbuś :loveu: Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów A tu z rodzeństwem (bez białych znaczeń, jasna) Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 EDIT. Bez białych znaczeń na główce... Ma taką malutką białą plamkę na klatce :loveu: Ten wielki haszczak nie jest jej rodzeństwem - nie, nie! :evil_lol: Jeszcze 2 braciszkowie małej czekają na adopcje... Ktoś chętny? :razz: PS: Mam już 6 zabawek, a psa jeszcze nie :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Justy$ka napisał(a): Są chętni na zdjecia małej Laruni? :razz: Jeszcze pytasz:eviltong: Dawaj fotki:multi: Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Wiem, ze jest jeszcze jeden domek chetny na Gobi/Larę.... Serce mi drży na myśl, że mała mogłaby zamieszkać u nich :placz: a ja ją bym "straciła" :placz::placz::placz: Trzymajcie mocno, mocno, mocno zaciśnięte kciuki... Quote
Moniek193 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Jejku jaka piekna:crazyeye::loveu::multi: Cudna cudna cudna :multi: Tzrymam mooocno kciuki zeby trafila do Ciebie;) PS A ile ona teraz ma?? Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 [CENTER]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::loveu: Gobi jest oficjalnie zarezerwowana dla nas! :BIG::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao: [/CENTER] [LEFT]Właśnie rozmawiałam z jej tymczasową opiekunką! Pani wspaniała :loveu: Zaopiekowała sie Mamą maluchów, gdy ta już była w ciązy... Wychowała 5 klusek, a teraz starannie wybiera im domki... A ja jestem wsród nich :multi: Ależ ja jestem szczęsliwa! :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Ohhh.. Teraz to ja Was obfocę... Będziecie błagac - mniej zdjęc, mniej zdjęc, a ja bezlitośnie bede wstawiała codziennie nowe fotki! :evil_lol: [/LEFT] Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ohhhhhhhhhh.....:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja już chcę Larunie! :multi: Quote
Moniek193 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Justy$ka napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Gobi jest oficjalnie zarezerwowana dla nas! :BIG::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao: Właśnie rozmawiałam z jej tymczasową opiekunką! Pani wspaniała :loveu: Zaopiekowała sie Mamą maluchów, gdy ta już była w ciązy... Wychowała 5 klusek, a teraz starannie wybiera im domki... A ja jestem wsród nich :multi: Ależ ja jestem szczęsliwa! :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Ohhh.. Teraz to ja Was obfocę... Będziecie błagac - mniej zdjęc, mniej zdjęc, a ja bezlitośnie bede wstawiała codziennie nowe fotki! :evil_lol: :multi::multi::multi::multi:SUPER:multi::multi::multi::multi: Juz nie moeg doczekac sie tych fot:loveu: Taka wersja mi sie podoba:evil_lol::loveu: Quote
kasia14 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 świetna kluseczka:loveu: Znaczy się Lara ;) Trzymam kciuki aby jak najszybciej się u was znalazła, a jak to nastąpi to wiesz...:evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Dziękuję Dziewczyny za zainteresowanie ;) Larunia będzie z nami w przyszłym tygodniu! :multi: Nie mogę oderwac od niej spoojrzenia :loveu::loveu::loveu: Cieszę się, że Wam sie podoba, ale jeszcze bardziej, że bedzie moja! :p Quote
Cieplutkaa. Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Ohhh.... Ciągle myślę o Laruni :loveu: Jestem taka szczęśliwa... Mała ma teraz ok. 10 tygodni... Chociaż może nie powinnam mówić już mała.... Jej braciszek (jest od niej trochę wiekszy i masywniejszy) waży az 8 kg! :-o Będzie u mnie w przyszłym tygodniu... Nie wiem dokładnie kiedy, ale pewnie gdzieś pod koniec (czwartek - piątek).... :wink: No to skoro juz jest dla mnie zarezerwowana (ale extra....:multi:) mogę wstawić wiecej zdjątek.... Znaczy... Z mamusia lub/i z rodzeństwem... Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów Zdjęcia kotów A tu jeszcze zdjęcia rodzeństwa Lary :loveu: Śliczne maluchy, ale moja najładniejsza :evil_lol: GOLF (nadal szuka domu) Zdjęcia kotów GBUREK (nadal szuka domu - on tuż po Larze był moim ulubieńcem ;)) Zdjęcia kotów GANGES (już w DS) Zdjęcia kotów GRACJA (już w DS) Zdjęcia kotów Quote
Moniek193 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :loveu:Gburek jest przesliczny:loveu: Wogole na maluchy chyba duze wzecie jest:multi:To super:multi: Dopiero jedna w moich kolezanek w ten piatek przywiozla psa, a w nastepny Ty przywieziesz sowjego:loveu:EXTRA:multi: PS A Ty zmienilas imie swojej:roll:Bo wszytskie sa na G a Twoja Larunia na L :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Justy$ka napisał(a): Gobi (jej dotychczasowe imię) mieszka sobie w Gdańsku... Z całego rodzeństwa (czyli z 5 słodkich kluch :loveu:) wybrałam ją jako najładniejszą i z najfajniejszym (czyt. najmocniejszym) charakterkiem... Ogólnie jeśli wszystko dobrze pójdzie to malutka będzie u nas już w przyszłym tygodniu i będzie dumnie nosić imię LARA.. Zostawiłabym już jej Gobi, ale tutaj w bliskim kregu rodzinnym mamy Gabriele, na którą wszyscy mówią GABI, więc by było: GABI - śniadanie, GOBIE - jedzenie... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 OhohoOo....:loveu: Pogoniłam już moją całą familiadę :iloveyou: Dzisiaj zostła zakupiona obróżka (ależ ona malutka :roll::loveu:) oraz smyczka. Już ma 6 zabawek...:evil_lol: W tym jedna a'la piłka do nogi... Ohh... Jak milutko :loveu: Moje kolejne złote szczęście :lol: Quote
Recommended Posts