Soema Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Asior :crazyeye: ale Ty nogi rozkładasz :-o:eviltong: i dziś środa...:razz: Quote
Asior Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Soema napisał(a):Asior :crazyeye: ale Ty nogi rozkładasz :-o:eviltong: i dziś środa...:razz: boze.. w pierwszej chwili nie załapałam o co chodzi :crazyeye: i se myśle, o co Ci chodzi :evil_lol: Dopiero po chwili zaskoczyłam że to o zdjęcie :evil_lol: BORYS MA ZGODĘ NA ADOPCJE :) :multi::multi::multi: Quote
sugarr Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Przyznaję, jest jeszcze bardziej uśmiechnięty :cool3: Rewelacyjny! Asior same cuda wstawiasz :cool3: Quote
Soema Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Czyli wszystko okey...? I jedzie do domku?:-o Ej no, sama napisałaś, że jak pająk jesteś :evil_lol: Quote
Asior Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 najprawdopodobniej jutro po niego przyjada.. Jeden problem jest taki, ze niewiem czy jutro dam radę jechać a by się przydało, bo muszą wziąć sunię, zeby sprawdzić jak on zareaguje na nią..... Quote
blonditipsy Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Soema napisał(a):Asior :crazyeye: ale Ty nogi rozkładasz :-o:eviltong: i dziś środa...:razz: :lol: :lol: :lol: Quote
blonditipsy Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 To co laseczki? Można już powoli ściągać ogłoszenia z neta? ;-) Quote
Asior Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 wstrzymajmy się jak już Borys bedzie w domku, co ;) Bo już nie raz tak było, ze zgoda była a pies nadal w schronisku :roll: Quote
blonditipsy Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Asior napisał(a):wstrzymajmy się jak już Borys bedzie w domku, co ;) Bo już nie raz tak było, ze zgoda była a pies nadal w schronisku :roll: Ok,to czekamy ;-) Jak coś mogę poodświeżać ogłoszenia a z krakowskiego Gumtree jeszcze raz wyróżnić ;-) Quote
Asior Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 ZAWIOZŁAM BORYSKA DO NOWEGO DOMU!!!! Okazało się, ze mieszkać będzie dom obok mojego Brata (tylko brat w bloku a on w domku ) No i co jeszcze.. mam sporo fotek... niewiem czy dziś zdążę wrzucić... Bardzo bardzo zestresował się chłopak w aucie.... znaczy ładnie wsiadł, ale cała drogę siedział mi na kolankach :sg168: ślinił się jak niewiem co.. oczywiście pęd powietrza wszystko na mnie zwiewał.... :roll: Jak przyjechaliśmy na miejsce, puściliśmy go na ogród,a ten cycuś za mną krok w krok.... bez smyczy... Musiał cały czas mnie czuć ciałem... przylegał do nogi :roll: :roll: Nigdy go takim nie widziałam :nerwy: No ale czas było jechać..odwieźli mnie pół drogi.. Borys chciał za mna wysiadać z auta :placz::placz::placz: Rezydentka nie patrzy na niego przychylnym okiem... warczy i chwyta zębami.. ale jesteśmy dobrej myśli ;) Dziękuje wszystkim , którzy dopingowali Boryska i blondi i bahlskiej za ogłoszenia.. TO DZIĘKI WAM ZNALAZŁ DOM, po jednym z waszych ogłoszeń!!!! :multi: Quote
epe Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 To synuś nie chciał się z mamusią rozstać!:evil_lol: Kto by pomyślał! Ciekawa jestem jak się z sunia dogada - pewnie zostanie "pantoflarzem"!:evil_lol: Quote
Asior Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 no raczej.... :roll: Ona z tych co nie dotykalskie.. on merdał ogonkiem chciał się obwąchać a ona nie... ani raz nie warknął na nią kiedy próbowała go capnąć.. mam nadzieje, ze tak zostanie, bo ona malutka, to by jej mógł krzywde zrobić... Nie jest sterylizowana, więc jest duza szansa, ze będzie ja traktował jak bóstwo :loveu: Quote
wilczyca Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 cudownie że Borys w końcu znalazł kochany domek :multi:, ja mu tu cały czas kibicowałam po cichutku ASIOR wstawaj i dawaj szybko z d j ę c i a !!!!!!!. Quote
Soema Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 :multi::multi: Sunia się przekona... mam nadzieję. Super Asiu, że będziesz miała oko na niego :) mam nadzieję, że psiak się spiszę ;) Quote
Asior Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 wieści z domku : Borys bawi się piłką jak zwariowany, śniadanie tez wsunął, jest słodki, spał grzecznie z nami całą noc :) Quote
agaga21 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ooo! jakie fajne wieści!:multi: a mi dziś ktoś dantego na allegro chciał za 1 zł kupić:mad: oczywiście wycofałam ofertę.:p Quote
Asior Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 ja czekam kiedy mi9 ktoś koło dupy zrobi, ze kupił psa za złotówkę, a ja mu go nie wydaje... Ponoć jeden gość przegrał sprawę, kiedy omyłkowo nie dał ceny minimalnej i auto poszło za 10 zł.... Quote
wilczyca Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Asior napisał(a): ( ..... ) mam sporo fotek ( ..... ) czekamy, czekamy z niecierpliwością :cool1::mad: na fotorelację Quote
bahlsa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 super wieści, byle tak dalej .... i o zdjecia pięknie proszę :) Quote
Asior Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 borysdom.flv video by psykrakow - Photobucket szczęśliwy borys Quote
Asior Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 się napije brudnej zielonej wody :evil_lol: Quote
Recommended Posts