Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Asior :crazyeye: ale Ty nogi rozkładasz :-o:eviltong:
i dziś środa...:razz:

boze.. w pierwszej chwili nie załapałam o co chodzi :crazyeye: i se myśle, o co Ci chodzi :evil_lol:
Dopiero po chwili zaskoczyłam że to o zdjęcie :evil_lol:

BORYS MA ZGODĘ NA ADOPCJE :)
:multi::multi::multi:

Posted

najprawdopodobniej jutro po niego przyjada.. Jeden problem jest taki, ze niewiem czy jutro dam radę jechać a by się przydało, bo muszą wziąć sunię, zeby sprawdzić jak on zareaguje na nią.....

Posted

Asior napisał(a):
wstrzymajmy się jak już Borys bedzie w domku, co ;)
Bo już nie raz tak było, ze zgoda była a pies nadal w schronisku :roll:

Ok,to czekamy ;-)

Jak coś mogę poodświeżać ogłoszenia a z krakowskiego Gumtree jeszcze raz wyróżnić ;-)

Posted

ZAWIOZŁAM BORYSKA DO NOWEGO DOMU!!!!
Okazało się, ze mieszkać będzie dom obok mojego Brata (tylko brat w bloku a on w domku )

No i co jeszcze.. mam sporo fotek... niewiem czy dziś zdążę wrzucić...
Bardzo bardzo zestresował się chłopak w aucie.... znaczy ładnie wsiadł, ale cała drogę siedział mi na kolankach :sg168:
ślinił się jak niewiem co.. oczywiście pęd powietrza wszystko na mnie zwiewał.... :roll:
Jak przyjechaliśmy na miejsce, puściliśmy go na ogród,a ten cycuś za mną krok w krok.... bez smyczy... Musiał cały czas mnie czuć ciałem... przylegał do nogi :roll: :roll:
Nigdy go takim nie widziałam :nerwy:
No ale czas było jechać..odwieźli mnie pół drogi.. Borys chciał za mna wysiadać z auta :placz::placz::placz:
Rezydentka nie patrzy na niego przychylnym okiem... warczy i chwyta zębami.. ale jesteśmy dobrej myśli ;)
Dziękuje wszystkim , którzy dopingowali Boryska i blondi i bahlskiej za ogłoszenia.. TO DZIĘKI WAM ZNALAZŁ DOM, po jednym z waszych ogłoszeń!!!! :multi:

Posted

To synuś nie chciał się z mamusią rozstać!:evil_lol: Kto by pomyślał!
Ciekawa jestem jak się z sunia dogada - pewnie zostanie "pantoflarzem"!:evil_lol:

Posted

no raczej.... :roll:
Ona z tych co nie dotykalskie.. on merdał ogonkiem chciał się obwąchać a ona nie... ani raz nie warknął na nią kiedy próbowała go capnąć.. mam nadzieje, ze tak zostanie, bo ona malutka, to by jej mógł krzywde zrobić...
Nie jest sterylizowana, więc jest duza szansa, ze będzie ja traktował jak bóstwo :loveu:

Posted

ja czekam kiedy mi9 ktoś koło dupy zrobi, ze kupił psa za złotówkę, a ja mu go nie wydaje...
Ponoć jeden gość przegrał sprawę, kiedy omyłkowo nie dał ceny minimalnej i auto poszło za 10 zł....