Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam mojego kochanego pupilka (po Cześku :diabloti:) Boryska..
Borys jest pięknym młodym (ok. 2 letnim) amstafem, i niezwykle przyjacielskiem usposobieniu :loveu:
On kocha wszystko i wszystkich :)
Kiedy siedzi sam w klatce, nosi w pycholku miskę :roll:
Prawdopodobnie jest psiakiem z lękiem separacyjnym (takie mam info od kierownika)
Uwielbia zabawy i mizianie, :loveu:
Lubi dzieci (sprawdzone) do innych zwierzaków nie wykazuje agresji, chce się bawić, jednak nigdy nie próbowaliśmy go "poznać" z innym psiakiem.
On musi szybko znaleść dom, bo jak wiadomo Asty źle znoszą schonisko i każdy dzień dłuzej jego siedzenia tam, niestety powoduje, że w każdej chwili moze stać się odludkiem bez nadziei na lepszy los :(

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior - a czy ci ludzie co mieli oglądać Parysa a oglądali przez pomyłkę;) innego asta wzięli go w koncu?

a ten bidulek sliczny....ale co z tego...tyle pięknych, młodych bullowatych siedzi w schronach:-(

próbowałyście ogłaszać psy w lokalnej wyborczej?

Posted

andzia69 napisał(a):
Asior - a czy ci ludzie co mieli oglądać Parysa a oglądali przez pomyłkę;) innego asta wzięli go w koncu?

to jest właśnie ten, którego mieli wziąć zamiast parysa...nie wzięli żadnego:placz:

wzięli od kogoś jakąś suczkę

Posted

Soema napisał(a):
Kojarzę Pana :lol: on zawsze z tą miską biega i rzuca nią o kraty..:-(
a taki piękny psiak :roll: wrzucałaś się je na ogólny watek bullowatych?:razz:

nie wrzucałam go bo nie wiem gdzie ten wątek jest...
andzia69 napisał(a):

wzięli inną sunie, bo też miała wylądować w schronie bo jej odpowiedzialny "pan" ma wyjazd do irlandii i nie miał co zrobić z psem.. A facet czekał tydzień aby TOZ się zainteresował nim bo zapisała się na kontrolę i mówioł ze zależy mu na czasie żeby pobyć z psem od piątku do niedzieli bo w tygodniu on pracuje do wieczora!!!!
andzia69 napisał(a):
próbowałyście ogłaszać psy w lokalnej wyborczej?

z doświadczenie wiem, ze ogłaszanie astów nie ma sensu... zgłaszają się same oszołomy łyse zazwyczaj :roll:

Posted

[quote name='Asior']nie wrzucałam go bo nie wiem gdzie ten wątek jest...

:roll:

asior, ja je wrzuciłam.tu jest ten wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/index477.html#post11797847

dodaj sobie do subskrypcji bo wszystkie astki tam lądują i wtedy ciotki astkowe je z łatwością znajdują na wątkach (na przyszłość;) )