agaga21 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 aha, czyli nie był?...to nic dziwnego ze tak długo czeka.:-( Quote
marysia55 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Po Biedronce , czas na Borysa :evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Asior napisał(a):co nie był?? :roll: nie był ogłaszany wcześniej?(posty skaczą) ale allegro to chyba ma?:razz: Quote
Asior Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 co nie był?? :roll: bahlsa masz szczęśliwą ręke bo te Twoje ogłoszenia i blondtipsy przyniosły chyba biedronce szczęscie :) To i moze do Borysa sie uśmiechnie szczęscie Quote
bahlsa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ufff...zrobione. Borys spaceruje po stronkach, jest też na cafeanimal. Dom Biedronki to nie z moich ogłoszeń. Ania ma po prostu dar przekonywania :) Teraz wypatrujemy domu dla Boryska :) Quote
Asior Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 przyszalałaś dziewczyno :) wiem, zę nie z Waszych ogłoszeń, ale zrobiłyście ogłoszenia i hyc Biedronka poszła do domku :) Quote
blonditipsy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Czy numer telefonu w ogłoszeniach ten sam? Może uda się podmienić na Gumtree -wyróżniłam tam Biedronce na 5 dni ogłoszenie,zostały 3 dni,szkoda,żeby się zmarnowało :diabloti: Quote
blonditipsy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Borysek ma już wyróżnione ogłoszenie na Gumtree (podmieniłam za Biedronkę-przez dwa dni "wiszenia" u góry miała 150 kliknięć :crazyeye: ). Dam jeszcze na adopcje.org jeżeli jeszcze nie ma i krakowskim blogu o zwierzakach oraz gratce. Taki ładny,młody i w dodatku rasowy pies nie będzie szukał długo domku. Quote
Soema Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Rasowy to on nie jest, ale cuuudny kundel :loveu: z ukochaną michą.. Quote
blonditipsy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Soema napisał(a):Rasowy to on nie jest, ale cuuudny kundel :loveu: z ukochaną michą.. Ale wygląda na rasowego ;) Quote
blonditipsy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Borys ma ogłoszenie na: Gumtree: Do oddania w dobre ręce 1,5 roczny piękny Amstaff -Kraków! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1988706_do_adopcji_piekny_lagodny_1_5_roczny.html Quote
bahlsa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 blonditipsy napisał(a):Borysek ma już wyróżnione ogłoszenie na Gumtree (podmieniłam za Biedronkę-przez dwa dni "wiszenia" u góry miała 150 kliknięć :crazyeye: ). Teraz sprawdzałam...na Gumtree Kraków - 31 wejść od wczoraj, a na Katowicach tylko 14 od wczoraj (ale te ogłoszenia nie są wyróżnione, po prostu sobie "wiszą"). Przyznać się kto wchodził z Dogo sprawdzić ;) bo już mam cichutką nadzieję, że to 30 wejść na Krakowie znaczy, że.....ktoś szuka takiego psa! Quote
Asior Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 bahlsa i blondtipsy.. bardzo bardzo Wam dziękuje!!! Strasznie bym była Wam wdzieczna za ogłaszanie innych "moich" bid!!!! Jest szansa???? :loveu: Quote
bahlsa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 jasne :) podaj tylko które psy mam ogłaszać i zaraz biorę się za pracę :) (może na pw - wystarczą same imiona psów, wątki znajdę- co by Borysowi nie śmiecić) Blonitipsy, zamawiam stronki bez rejestracji :) Quote
bahlsa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Asior napisał(a):na gumtree, wrzuciłyście dwa razy :) a to coś szkodzi? tytuły są inne ;) Quote
blonditipsy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Asior napisał(a):na gumtree, wrzuciłyście dwa razy :) Ale moje będzie na samej górze jeszcze przez dwa dni :eviltong:. Za to na adopcjach moje wyrzucili,bo ktoś już dał wcześniej :mad:. Quote
Asior Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 bahlsa napisał(a):a to coś szkodzi? tytuły są inne ;) no, w zasadzie nie ;) pozbieram psiaki i Ci podrzuce :multi: Quote
marysia55 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Asior napisał(a):no, w zasadzie nie ;) pozbieram psiaki i Ci podrzuce :multi: podrzucaj im Asior,podrzucaj. Skoro są młode, chętne i robotne to trzeba je wykorzystać :eviltong::eviltong: Quote
bahlsa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 marysia55 napisał(a):podrzucaj im Asior,podrzucaj. Skoro są młode, chętne i robotne to trzeba je wykorzystać :eviltong::eviltong: Kurcze...jestem chętna, wreszcie mogę popracować, a Asiorek śpi.... A co do młodości, to wiesz Marysiu55, kobieta jest zawsze młoda dopóki żyje :lol: Quote
Recommended Posts