Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']

[FONT=&quot]Borys..a może pokażesz się na pierwszej stronie?[/FONT]

[FONT=&quot]PS. Już mam wszystko przygotowane, zaczynam wklejać ogłoszenia[/FONT]

Posted

bahlsa - jak zamieszczasz ogłoszenie na autogiełdzie to nie wstawiaj nr kontaktowego w treści ogłoszenia... Bo już mi dwa wczorajsze ogłoszenia ściągnęli...
Bo dane kontaktowe trzeba wstawiać w rubryki do tego przeznaczone....

Posted

[quote name='bahlsa']Kurcze...jestem chętna, wreszcie mogę popracować, a Asiorek śpi....
A co do młodości, to wiesz Marysiu55, kobieta jest zawsze młoda dopóki żyje :lol:

bahlsa .... wiem, wiem :evil_lol: ja np. od niepamiętnych czasów obchodzę zawsze po raz kolejny 18-ste urodziny:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Asior']bahlsa - jak zamieszczasz ogłoszenie na autogiełdzie to nie wstawiaj nr kontaktowego w treści ogłoszenia... Bo już mi dwa wczorajsze ogłoszenia ściągnęli...
Bo dane kontaktowe trzeba wstawiać w rubryki do tego przeznaczone....

aaaa...to nie wiedziałam....poprawię się, obiecuję! słowo harcerza!

i przepraszam.....:oops:

Posted

andzia69 napisał(a):
teraz będzie cieżko z adopcjami...ogólnie:-( teraz to się pozbywa psów...a nie adoptuje:shake: wakacje:angryy:

Biedronka szybko znalazła domek,a i dwa szczeniaczki z mojego wątku i ich mama też znalazły domy (pozostał jeszcze tylko jeden).
I Kumpelek dość szybko znalazł dom.

Posted

blonditipsy napisał(a):
Na pierwszą stronę! Dobry dom się znajdzie!

blonditipsy, żebyś nie czuła sie osamotniona :evil_lol: to ja tez pomogę w podrzucaniu na dogomaniacki deptak :p:p

Posted

blonditipsy napisał(a):
Biedronka szybko znalazła domek,a i dwa szczeniaczki z mojego wątku i ich mama też znalazły domy (pozostał jeszcze tylko jeden).
I Kumpelek dość szybko znalazł dom.

bo tak do końca to nie jest regułą, czy łatwiej znaleźć domek przed wakacajami czy po. Jeśli ktoś zakocha sie tak na prawdę w psiaku to weżmie o każdej porze.

Posted

Dałam jeszcze na katowickie gumtree i tutaj:

[URL="http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html"]Krakowskie zwierzaki[/URL]

Mam nadzieję,że znowu ktoś bezmyślny nie wklei innego ogłoszenia z 10 dużymi zdjęciami co spowoduje,że większość ogłoszeń zostanie zepchniętych na drugą pozycję,a gdyby każdy do ogłoszenia dodał jedno średniej wielkości zdjęcie więcej ogłoszeń byłoby na pierwszej stronie i dodatkowo strona byłaby bardziej przejrzysta.
Ludzie nie myślą,albo nie chcą myśleć :shake: .Żeby tylko ich Azorek albo inny Mikuś miał 5- 10 dużych zdjęć w ogłoszeniu ,to nic,że ogłoszenia innych potrzebujących zwierząt idą wtedy błyskawicznie w dół...
Napisałam odpowiedni komentarz pod takimi ogłoszeniami,ale bez odzewu :shake:

Posted

[quote name='Asior']nieee no to rzeczywiscie bez sensu, ze tak robią... :roll:[/quote]

Ostatnio dużo tam ogłoszeń z Dogomanii :diabloti: ,choć niektórzy zachowują umiar :roll: w zdjęciach...