Asior Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 jesoo, BAHLSA.. sorki... zapomniałam.. teraz lecę z psami i jak wrócę to Ci wyśle :) Quote
bahlsa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Asior'] [FONT="]Borys..a może pokażesz się na pierwszej stronie?[/FONT] [FONT="]PS. Już mam wszystko przygotowane, zaczynam wklejać ogłoszenia[/FONT] Quote
Asior Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 bahlsa - jak zamieszczasz ogłoszenie na autogiełdzie to nie wstawiaj nr kontaktowego w treści ogłoszenia... Bo już mi dwa wczorajsze ogłoszenia ściągnęli... Bo dane kontaktowe trzeba wstawiać w rubryki do tego przeznaczone.... Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='bahlsa']Kurcze...jestem chętna, wreszcie mogę popracować, a Asiorek śpi.... A co do młodości, to wiesz Marysiu55, kobieta jest zawsze młoda dopóki żyje :lol: bahlsa .... wiem, wiem :evil_lol: ja np. od niepamiętnych czasów obchodzę zawsze po raz kolejny 18-ste urodziny:eviltong::eviltong: Quote
bahlsa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Asior']bahlsa - jak zamieszczasz ogłoszenie na autogiełdzie to nie wstawiaj nr kontaktowego w treści ogłoszenia... Bo już mi dwa wczorajsze ogłoszenia ściągnęli... Bo dane kontaktowe trzeba wstawiać w rubryki do tego przeznaczone.... aaaa...to nie wiedziałam....poprawię się, obiecuję! słowo harcerza! i przepraszam.....:oops: Quote
Asior Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 no coty... żartujesz?? Poświęcasz swój czas i jeszcze przepraszasz???? Jestem Ci ogromnie wdzięczna!!!! Quote
blonditipsy Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 andzia69 napisał(a):teraz będzie cieżko z adopcjami...ogólnie:-( teraz to się pozbywa psów...a nie adoptuje:shake: wakacje:angryy: Biedronka szybko znalazła domek,a i dwa szczeniaczki z mojego wątku i ich mama też znalazły domy (pozostał jeszcze tylko jeden). I Kumpelek dość szybko znalazł dom. Quote
andzia69 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 teraz będzie cieżko z adopcjami...ogólnie:-( teraz to się pozbywa psów...a nie adoptuje:shake: wakacje:angryy: Quote
blonditipsy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Na pierwszą stronę! Dobry dom się znajdzie! Quote
marysia55 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 blonditipsy napisał(a):Na pierwszą stronę! Dobry dom się znajdzie! blonditipsy, żebyś nie czuła sie osamotniona :evil_lol: to ja tez pomogę w podrzucaniu na dogomaniacki deptak :p:p Quote
Asior Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 dzięki blonditipsy!!!!! Bez Ciebie tu cisza az piszczy.... a tak choć podbijasz chłopaka na pierwszą... Quote
marysia55 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 blonditipsy napisał(a):Biedronka szybko znalazła domek,a i dwa szczeniaczki z mojego wątku i ich mama też znalazły domy (pozostał jeszcze tylko jeden). I Kumpelek dość szybko znalazł dom. bo tak do końca to nie jest regułą, czy łatwiej znaleźć domek przed wakacajami czy po. Jeśli ktoś zakocha sie tak na prawdę w psiaku to weżmie o każdej porze. Quote
blonditipsy Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Asior napisał(a):dzięki blonditipsy!!!!! Bez Ciebie tu cisza az piszczy.... a tak choć podbijasz chłopaka na pierwszą... Nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń? Quote
blonditipsy Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Szkoda :shake:. Na Gumtree 400 wejść i nic z tego. Ogłoszenie na Allegro też ma,prawda? Gdzie by tu jeszcze.... Quote
blonditipsy Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Może jeszcze katowickie gumtree? W sumie odległość tylko około godziny jazdy... Quote
blonditipsy Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Dałam jeszcze na katowickie gumtree i tutaj: [URL="http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html"]Krakowskie zwierzaki[/URL] Mam nadzieję,że znowu ktoś bezmyślny nie wklei innego ogłoszenia z 10 dużymi zdjęciami co spowoduje,że większość ogłoszeń zostanie zepchniętych na drugą pozycję,a gdyby każdy do ogłoszenia dodał jedno średniej wielkości zdjęcie więcej ogłoszeń byłoby na pierwszej stronie i dodatkowo strona byłaby bardziej przejrzysta. Ludzie nie myślą,albo nie chcą myśleć :shake: .Żeby tylko ich Azorek albo inny Mikuś miał 5- 10 dużych zdjęć w ogłoszeniu ,to nic,że ogłoszenia innych potrzebujących zwierząt idą wtedy błyskawicznie w dół... Napisałam odpowiedni komentarz pod takimi ogłoszeniami,ale bez odzewu :shake: Quote
Asior Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 nieee no to rzeczywiscie bez sensu, ze tak robią... :roll: Quote
blonditipsy Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Asior']nieee no to rzeczywiscie bez sensu, ze tak robią... :roll:[/quote] Ostatnio dużo tam ogłoszeń z Dogomanii :diabloti: ,choć niektórzy zachowują umiar :roll: w zdjęciach... Quote
blonditipsy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 I co laseczki? Coś drgnęło,bo nie wiem czy mam odświeżyć ogłoszenia? Taki ładny i "rasowy" młody pies w dodatku spokojny nie powinien szukać długo :) Quote
Asior Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 nic, zadnego zapytania o niego... odnawiaj kochana, odnawiaj.. jednak trzeba napisać ze tylko kraków i woj ościenne wchodzą w gre... Quote
Recommended Posts