blonditipsy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Asior napisał(a):nic, zadnego zapytania o niego... odnawiaj kochana, odnawiaj.. jednak trzeba napisać ze tylko kraków i woj ościenne wchodzą w gre... Ok.Zrobię to,ale w weekend,teraz mam mało czasu.I jak będę u weta mogę jedno wywiesić. Quote
marysia55 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Asior napisał(a):odnawiaj kochana, odnawiaj.. jednak trzeba napisać ze tylko kraków i woj ościenne wchodzą w gre... w razie czego zrobimy zrzutkę na paliwo i psa sie dowiezie. Borys jest piekny ale zaczyna marnieć w schronie:shake: Quote
Asior Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Nie nie Maryś, to chodzi o nową uchwałę TOZ-u.. TYLKO ludzie z krakowa i miejscowosci ościennych mogą adoptować psiaki z naszego schronu..... Quote
blonditipsy Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asior napisał(a):Nie nie Maryś, to chodzi o nową uchwałę TOZ-u.. TYLKO ludzie z krakowa i miejscowosci ościennych mogą adoptować psiaki z naszego schronu..... Czyli tylko województwo małopolskie? Quote
Asior Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 tak, takie są teraz wymagania jeśli idzie o krakowskie psy.... Quote
blonditipsy Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asior napisał(a):tak, takie są teraz wymagania jeśli idzie o krakowskie psy.... Ok,to ściągnę go z katowickiego Gumtree i odświeżę w pozostałych. W sumie dobry przepis-mało to takich co narozrabiali "u siebie" i teraz psiaków szukają w innych miastach gdzie mają "czystą" kartę i nikt ich nie zna... Quote
Asior Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 głównie chodzi o to, ze nie ma później możliwości kontroli poadopcyjnej, jeśli pies jedzie daleko.... Quote
blonditipsy Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wyróżniłam na gumtree bo spadło na 6 stronę-będzie na samej górze przez 5 dni. Tutaj też można wyróżnić: adopcja - adopcje - psy - Borys - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Wpisując: Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.30659 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT. Dochód z sms-a idzie na zwierzaki . Ja już wyróżniłam,po raz kolejny pozdrawiając fanów kota Leona ;). W niedzielę jak będę miała nieco więcej czasu odświeżę na innych stronach. A może by ogłoszenie w gazecie? Quote
Asior Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 z gazetą jest właśnie ten problem, ze zaraz pojawą się jakieś łyse oszołomy.... :roll: Quote
blonditipsy Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asior napisał(a):z gazetą jest właśnie ten problem, ze zaraz pojawą się jakieś łyse oszołomy.... :roll: Rozumiem :roll:. Strasznie żal takiego psiaka w schronisku. Może jakiś hotelik byłby lepszym rozwiązaniem? A może są fora AST-ów i tam ewentualnie? :( Ech,psy w schroniskach :-( ,byłam niedawno bo szukamy naszego kota,wzięłam kumpla bo sama to bym chyba :shake: Quote
Asior Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 no ja tam jeżdże co weekend.... Asty wiedzą o nim, hotelu nie ma kto opłacać :( niestety :( Quote
marysia55 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asior napisał(a):no ja tam jeżdże co weekend.... Asty wiedzą o nim, hotelu nie ma kto opłacać :( niestety :( znam to :-( nawet gdyby ruszyć z apelem o pomoc .... odzew byłby zerowy. Przerabialismy z Asiorkiem to nie raz:cool3::cool3: Quote
blonditipsy Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 I jeszcze raz na pierwszą! Borysku szukamy domu! Quote
blonditipsy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Na samą górę Borysku! A nuż Cię ktoś wypatrzy! Quote
Asior Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 MAM poważnie zainteresowany Boryskiem dom!!!!!!!! w srodę jadę im go pokazać :multi: Pan bardzo miły, gastronomik, (abstynent ;) ) pół tygodnia w krakowie pół w węgrzcach... .... normalnie zapowiada się CUDOWNIE!!!! Quote
bahlsa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dom z ogłoszeń czy Pan był w schronisku? Trzymam kciuki za adopcję ale na razie wcale się nie cieszę ;) Quote
blonditipsy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Asior napisał(a):MAM poważnie zainteresowany Boryskiem dom!!!!!!!! w srodę jadę im go pokazać :multi: Pan bardzo miły, gastronomik, (abstynent ;) ) pół tygodnia w krakowie pół w węgrzcach... .... normalnie zapowiada się CUDOWNIE!!!! Ożesz,ożesz,ożesz.... Byle się udało laseczki ..... :kciuki: Quote
blonditipsy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 andzia69 napisał(a):ASIOR!!!! no IIIIII??????? Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????? Quote
Recommended Posts