Anna_33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Wiem Kasiu :-) Tylko podeslalam ja wczoraj dziewczynie od dalmatow. Chcialam wiecej zdjec, trzeba bedzie dorobic przy okazji. Chandler, Nuki nie widze na naszej numerowanej liscie. Chyba jej tam nie ma? A Barry wystepuje nawet dwa razy. Jeden niestety umarl, Drugi to nr 153, ale tu sie wiek nie zgadza. Mozesz spojrzec? Jak ich nie ma, to zaraz dolacze. Fufu, ale Ci malenstwo pieknie wyroslo :-) Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Baca (ulubieniec CC) Uwaga- ktoś prosił o fotki tego czarnulka: [ Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cool Caty w akcji - czyli zabiegi na świeżym (sic!) powietrzu Quote
Chandler Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Anna_33'] Chandler, Nuki nie widze na naszej numerowanej liscie. Chyba jej tam nie ma? A Barry wystepuje nawet dwa razy. Jeden niestety umarl, Drugi to nr 153, ale tu sie wiek nie zgadza. Mozesz spojrzec? Jak ich nie ma, to zaraz dolacze. To jest "mój" Bary (to nie numer 153, zgadza sie tylko imię, wygląd zdecydownie inny) Bary ma 6-7 lat, to już sprawdzone. Nuka też sprawdzona (nie widzę jej na miau...) Oba psy są zaczipowane (takie info otrzymałam od Ewy) Te czipowane psy na fotkach Zofii mają takie miny... Bezcenne ;). Wszystkie są taaaakie fajne, a te zwyczajne są najpiekniejsze :). Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Wgrałam też nowe zdjęcia do galerii: Piękna chartowata suczka, młoda. Była mocno pogryziona. Po zszywaniu ma dużą bliznę na zadku:Picasa Web Albums - Katarzyna - chartowata Bardzo miła ONka z salki pooperacyjnej. Młoda, proludzka: Picasa Web Albums - Katarzyna - ONka z poop Marley- samotny po wyjeździe Amandy:Picasa Web Albums - Katarzyna - marley do netu Bzibzia bis - urocze suczydło z dołu domu BW: Picasa Web Albums - Katarzyna - bzibzia do netu Kolejny borderowaty - na dole domu BW tam gdzie Gwiazda i Bzibzia bis: Picasa Web Albums - Katarzyna - borderek od g... DODANE: Psiaki z domu BW - tam gdzie Bzibzia bis i Gwiazda: http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/PsyOdGwiazdyIBzibzi# Pięcioletnia suka - Pszczółka, mieszana z rasami północnymi: http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/MatkaOsy# AST (z informacji p. Józefa wynika, że był wykorzystywany do walk) wyjątkowo miły do ludzi: http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/TTBAstekOdJo# Staffik: http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/TTBStafikOdJo# Quote
Anna_33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dziekuje. Jesli dostaly chip w czwartek, to musze je miec w nieobrobionych jeszcze. Bede musiala podlubac. Kasiu, robilyscie zdjecia psow u Bozeny. Tam jest duzo staruszkow. Masz to gdzies opisane?Chodzi mi o przyblizony wiek i plec.? Chartowatej zalozylam wczoraj watek na chartach..moze cos sie uda. Dolacze Wasze zdjecia. Quote
Anna_33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Musimy jakos wszystkie zrobic..inaczej nie ogarniemy tego. Przy nastepnej wizycie znowu chipowanie, zdjecia i opisy, nie damy rady. Potrzebuje dwie malutkie, bardzo lagodne, bardzo stare sunie. I jedna do rozmiaru owczarka, tez starowinke.I tez lagodna. Masz cos w tym typie? Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Anna_33 napisał(a):Kasiu, robilyscie zdjecia psow u Bozeny. Tam jest duzo staruszkow. Masz to gdzies opisane?Chodzi mi o przyblizony wiek i plec.? Chartowatej zalozylam wczoraj watek na chartach..moze cos sie uda. Dolacze Wasze zdjecia. Robiłyśmy zdjęcia tylko "wybranym", takim o które ktoś prosił i/lub które wydały nam się bardzo adopcyjne. Tam jest niesamowite zagęszczenie a nas oprowadzała nowa pracownica, które nie zna jeszcze psów. Nie dało się ogarnąć tego grajdołka. Quote
Chandler Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Chciałam Wam pokazać pierwszą Bzibzię - i jej wątek (ta suczka już ma fajny dom). Jeszcze długo po adopcji dzwoniły telefony z pytaniami o Bzibzię, nie wiedziałam, że ma w Boguszycach większy i starszy klonik, bo bym zaproponowała podmianę na inny model ;). To pierwsza Bzibzia i link do jej wątku - http://www.dogomania.pl/forum/f85/bzibzia-zjawiskowy-szczeniak-marzylismy-o-domu-dla-niej-juz-tam-pojechala-131367/#post11776177 Jestem w trakcie robienia wątku dla Bzibzi bis - o tej tutaj - Picasa Web Albums - Katarzyna - bzibzia do netu# Mam nadzieję, że Bzibzia bis szybko znajdzie dom... Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Anna_33 napisał(a):Musimy jakos wszystkie zrobic..inaczej nie ogarniemy tego. Przy nastepnej wizycie znowu chipowanie, zdjecia i opisy, nie damy rady. Potrzebuje dwie malutkie, bardzo lagodne, bardzo stare sunie. I jedna do rozmiaru owczarka, tez starowinke.I tez lagodna. Masz cos w tym typie? Przecież u Józefa jest stareńka ONka bez oka. Co do malutkich muszę pomyśleć. Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Edit: to jest na 100% małe i stareńkie. Chyba suczka- niestety o charakterze nic nie wiemy: Tutaj cała galeria: Picasa Web Albums - Katarzyna - ONka bez oka Quote
Anna_33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Super. Dziekuje, juz lece z onka na poczte. O to malenstwo trzeba bedzie sie dopytac, na staruszke mi nie wyglada ) Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 rozi napisał(a):A ta Pszczółka to jak ona z kotami? Nie wiemy i raczej nie da się sprawdzić. Quote
beka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A to maleństwo to piesek czy sunia? jakby go wystrzyc to migusiem znajdzie dom Picasa Web Albums - Katarzyna - psy od gwiazd... Quote
CoolCaty Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Baca - ulubieniec CC - ha ha ha bardzo śmieszne :evil_lol: Baca jest jednym z psów w Boguszycach, do których mam hmm ...... duży respekt :razz: Ten psiak miał wszczepiony czip. Narazie sprawdziłam numer w łódzkim schronisku - nie ma go w bazie. Od jutra będę przeszukiwać bazy dalej - zacznę od województwa łódzkiego. Jeśli ktoś ma dostęp do różnych baz, to bardzo proszę o pomoc. Anna_33 - proszę - wpisz tu grubymi literkami numer czipa - niech wszyscy szukają - a nóż się uda. Quote
teapot Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='beka']A to maleństwo to piesek czy sunia? jakby go wystrzyc to migusiem znajdzie dom Picasa Web Albums - Katarzyna - psy od gwiazd... Z moich zapisków wynika, że to Dżiby- ok.5 letni samczyk, spokojny, łagodny. Quote
teapot Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tu z kolei następna perełka, a dokładniej "perełek" Ryszard, ok siedmioletni samczyk, z cudownymi, niesamowitymi oczami. Ma nieco krótsze nóżki, ale nie jest mikrusem: I następny: Sushi-2,3 letni, łagodny samczyk, średniej postury: Jak widać przyjazny do ludzi! Quote
fufu Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Anna_33 napisał(a): Fufu, ale Ci malenstwo pieknie wyroslo :-) Piękniasta jest, no nie? :loveu: I ma niesamowicie fajny charakter. I chyba ADHD też ma :lol: Quote
donacja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='CoolCaty'] Ten psiak miał wszczepiony czip. Narazie sprawdziłam numer w łódzkim schronisku - nie ma go w bazie. Od jutra będę przeszukiwać bazy dalej - zacznę od województwa łódzkiego. Jeśli ktoś ma dostęp do różnych baz, to bardzo proszę o pomoc. Anna_33 - proszę - wpisz tu grubymi literkami numer czipa - niech wszyscy szukają - a nóż się uda. Od jakiego czasu ten pies jest w schronisku? Bardzo podobny zaginął w mojej okolicy ponad rok temu-właścicielka nadal go szuka. Mam do niej tel, ale nie chcę jej robić niepotrzebnie nadziei... Quote
Anna_33 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='CoolCaty'] Ten psiak miał wszczepiony czip. Narazie sprawdziłam numer w łódzkim schronisku - nie ma go w bazie. Od jutra będę przeszukiwać bazy dalej - zacznę od województwa łódzkiego. Jeśli ktoś ma dostęp do różnych baz, to bardzo proszę o pomoc. . Nr 985 120 022 971 970 Prosimy o sprawdzanie. Quote
Recommended Posts