Anna_33 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Lelek wreszcie dostal sie pod troskliwe kochajace rece: Cywilka i Liska trafily w rece psiego behawiorysty. Mamy nadzieje, ze uwierza w czlowieka... Liska Quote
Anna_33 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Liska Blondynka trafila do p.Gitty w ostatniej chwili, ma ropomacicze, przerzuty..nie jest dobrze: Niewidomy psiak. Rowniez u p. Gitty. Poczatkowo odmawial jedzenia i picia. Dwa staruszki u p. Gitty, jeden z nich ma koszmarne klopoty z uszami.Szczegolow jeszcze nie znam. Wszystkie pieski zostaly otoczone troskliwa opieka. c.d.n. Quote
halbina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 wkleiłam ostatnie foty Weny i Wegi (sprzed adopcji) http://www.dogomania.pl/forum/f85/black-white-czyli-dwie-2mies-suczki-docelowo-duze-domki-w-zabrzu-krakowie-136625/index37.html Quote
coronaaj Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Anna_33']Przykro mi, ze wraca z adopcji, ale spokojnie.. U Ciebie w domu brudzila? Nawet jesli, mozna ja tego oduczyc. Od razu zaraz do budy.. Lepiej, ze szybko od nich wrocila. Przeciez Saba to 4 miesieczne szczenie, trzeba wychowac to nie bedzie brudzic. Moje 5 letnie, tez im sie zdarza i co szmata jest i koniec...nie tragedia. Sa gazety, pieluchy, etc.. Dom z ogrodem tak ale nie buda. Dobrze, ze wrocila bo pewnie by ja wyrzucili poniej . Potrzebujemy pomocy sorry za offa... STEFAN,już nie Ślimak_ma szansę żyć!POMÓŻMY (660985851) - Aukcje internetowe Allegro Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A w OS zostały jeszcze takie cuda: Nasza faworytka GWIAZDA - cudna młoda suczynka, na dole w domu BW. Quote
Soema Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jaka ona piękna :crazyeye: aż dziwne, że jeszcze tam jest.. Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A tutaj link do całej galerii: [url=http://img194.imageshack.us/gal.php?g=img1720f.jpg]ImageShack Quote
Chandler Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Soema']Jaka ona piękna :crazyeye: aż dziwne, że jeszcze tam jest.. Mało tego, że jest... Od 23 stycznia ma swój wątek, jest ogłaszana i ciągle nie ma szczęścia :shake:. Zmienimy zaraz fotki w ogłoszeniach, tak więc zabieram je teapot ;). Quote
Soema Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Chandler']Mało tego, że jest... Od 23 stycznia ma swój wątek, jest ogłaszana i ciągle nie ma szczęścia :shake:. Dopiero zauważyłam u Ciebie banerek jej .. Ona jest śliczna i taki ma wzrok... Zobaczymy jak będzie z szorściakami, mam nadzieję, że wszystkim się poszczęści jak najszybciej.. Jeszcze jest około 600 psów?:roll: Quote
Anna_33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Teapot, sunia podobna do nr 102. Ale to chyba nie ten sam pies? Miau.PL :: Zobacz temat - Koty u B.Wahl.cz.IV. Transport do Sochaczewa lub Brodnicy! Quote
Soema Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Aniu, nikt się nie odezwał w sprawie transportu...?:sad: Quote
Anna_33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dziekuje Chandler, od wczoraj dlubie przy zdjeciach, 490 sztuk i juz mi psie ogony lataja przed oczami :p Juz widze duble na tej liscie, ale dokleje reszte i bede wtedy prosic wszystkich o poprawki. Poza tym jest duzo psow, ktorych zdjecia zostawiaja wiele do zyczenia..albo sie rozplaszczyly na podlodze, albo po prostu zdjecia nie wyszly.Trzeba bedzie pozniej je podmienic na lepsze. No i info o charakterach ciagle skape bardzo. Jak sie wszystko w miare uzupelni, to lista pojdzie na strone OS. Soema, nie. Ale tak jak pisalam, dlugi weekend. Jutro na pewno sie ludzie zjada do domow i moze cos sie ruszy.Glowa do gory, na pewno cos sie znajdzie :-) Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Chandler']Mało tego, że jest... Od 23 stycznia ma swój wątek, jest ogłaszana i ciągle nie ma szczęścia :shake:. Zmienimy zaraz fotki w ogłoszeniach, tak więc zabieram je teapot ;). Bierz, z pełnym błogosławieństwem Zofii (i skromnym moim). Z tymi fotami znajdzie na 100%. Ona jest cudowna! Jakbyś chciała w oryginalnej rozdzielczości - podaj mi na PW mail a ja już puszczam. Jeśli jeszcze jakiegoś psa- daj znać, też prześlę. Wrzucam powoli następną partię fot. Za moment przerzucę też wszystko od Zofii do Picassy. A Zosine fotki jak zwykle po prostu BOSKIE! Quote
Chandler Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nie udało się zorganizować tego w ubiegły piatek (taki był plan na początku), ale chcę poinformować (z Ewą już rozmawiałam), że dwa psiaki za kilka dni opuszczą schronisko. Jadą do dt pod opiekę doświadczonych miłośników ON-ków. Psy będą "zaopiekowane", będziemy mieli o nich rzetelne informacje. Oto one: Nuka (suka, sterylizowana 3-4 lata) - Picasa Web Albums - Katarzyna - ONka szczupla jo# Bary (samiec 6-7 lat) Picasa Web Albums - Katarzyna - ONek uszkop jo# PS teapot - Topielica... Piękna... Quote
Anna_33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Kasiu, nie macie Kropki stojacej? Tez mam takie lezace zdjecia. A przydaloby sie wyprostowane. Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Chandler']Nie udało się zorganizować tego w ubiegły piatek (taki był plan na początku), ale chcę poinformować (z Ewą już rozmawiałam), że dwa psiaki za kilka dni opuszczą schronisko. Jadą do dt pod opiekę doświadczonych miłośników ON-ków. Psy będą "zaopiekowane", będziemy mieli o nich rzetelne informacje. Oto one: Nuka (suka, sterylizowana 3-4 lata) - Picasa Web Albums - Katarzyna - ONka szczupla jo# Bary (samiec 6-7 lat) Picasa Web Albums - Katarzyna - ONek uszkop jo# PS teapot - Topielica... Piękna... Wspaniałe wieści! :multi::multi::multi: Topielica urocza i bardzo miła, w sobotę schronisko wydało ją do domu. Quote
fufu Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 jedna z pierwszych psiaków zabranych z Boguszyc - sunieczka Whisky Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Piękna: Full service: Miałem rottka w rodzinie: Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Anna_33 napisał(a):Kasiu, nie macie Kropki stojacej? Tez mam takie lezace zdjecia. A przydaloby sie wyprostowane. Nie, nie mamy. Kropka jest wielkości wyżła. Nieco zapasiona (ale to dokładnie widać). Bardzo zestresowana. Quote
teapot Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Chandler- specjalnie dla Ciebie: Bzibzia wykąpana w ACE (suczka z domu BW) Quote
Recommended Posts