Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Cudne wieści! Aż chce się wejść na Wasz watek i czytać :)
Rewelacyjne zdjecia tych psich ryjków :)

A poza wejsciem na watek, mozna przyjechac i OSOBISCIE pomiziac wszystkie wspaniale siersciuchy, o ktorych tutaj piszemy. Plus mozna pomoc im w szybszym znalezieniu domkow uczac je chodzic na smyczy :) /Agnieszka

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
W tym tygodniu bedzie fajnie, bo mamy wizyte Pani, ktora zastanawia sie... nad adopcja Trzech Siostr Jozefa!!!!! :):):) Wszyscy trzymamy kciuki... /Agnieszka

Wszystkich TRZECH ? :o:)

Posted

mgie napisał(a):
Wszystkich TRZECH ? :o:)

Tak, każdą jedną chce wziąć :) Pani przylatuje ze Szwajcarii - domek już sprawdzony, ogromny teren dookoła równie ogromnego domu... Podoba mi się, że Pani chce spędzić weekend w schronisku, zanim zdecyduje się na adopcję... trzymamy mocno kciuki, aby wszyscy sobie przypadli do gustu ;)... No i to byłaby adopcja roku, nie ;)/Agnieszka

Posted

jola_li napisał(a):
Zaglądam, żeby popatrzeć na szczęśliwców z ostatniego transportu :-).

Mam fajne fotki Zwirka na spacerze, Candy i Gale, ale poczta gazety mi padla od rana i dopiero odkopuje sie z maili.... postaram sie wieczorkiem. /Agnieszka

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Tak, każdą jedną chce wziąć :) Pani przylatuje ze Szwajcarii - domek już sprawdzony, ogromny teren dookoła równie ogromnego domu... Podoba mi się, że Pani chce spędzić weekend w schronisku, zanim zdecyduje się na adopcję... trzymamy mocno kciuki, aby wszyscy sobie przypadli do gustu ;)... No i to byłaby adopcja roku, nie ;)/Agnieszka

wow, to jest jakiś szok! a jakby to jeszcze był standard, to ho ho, gra muzyka.

a przy okazji zareklamuję bazarek dla boguszyckiego śledzika:
http://www.dogomania.pl/threads/218585-BI%C5%BBUTKI-%C5%9ALICZN-BI%C5%BBUTKI-NIETYPOWE_-dla-pechowca-%C5%9Alledzika-z-Ostatniej-Szansy_do-6.12

i bazarek dla malinki, nieboguszyckiej, ale za to podobnej do Gali:
http://www.dogomania.pl/threads/218589-Afryka-Bliski-i-Daleki-Wsch%C3%B3d-%C5%9Ar%C3%B3dziemnomorze_-orygina%C5%82y-dla-Malinki-do-7.12

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Same dobre wieści, oby tak dalej, to niedługo będzie można założyć w Boguszycach piękne trawniki na niektórych wybiegach :cool3:

I posadzimy kwiatki i w ogole :):):). Faaaajnie bedzie... /Agnieszka

Posted

Zapytam, bo nie mam wyjścia - jedzie do mnie sunia ze schroniska w Raciborzu, okropnego miejsca, do Katowic ja moze dowiezie Figu, ale zostaje do mnie 100 km za Maków Maz. Moze ktoś jest zmotoryzowany i pomoze nam?

Posted

Pewnie nikt mi tu nie uwierzy, ale ZWIREK BIEGA!!! Po ogrodzie biega i na spacerkach zasuwa :):):).GALA i CANDY sa wspaniale, ZOLTY powoli dochodzi do siebie, zestresowal sie podroza bardzo, ale ma kolege w domu, ktory go doglada i opiekuje sie nim jak psia pielegniarka ;), BUNIA bardzo lubi sie kapac i jest bezproblemowa, LOLA rowniez super, ale preferuje siusianie na wypasionym dywanie, MAJKA idealnie, pan niemalze bloga pisze jak ja opisuje, GUMIS zostal ugryziony w ucho podczas transportu, nie moge ogarnac, ktory pies go dziabnal, bo jak mysmy je dostarczyli, to byl w osobnej klatce, jeszcze troche niesmialy, ale ogarnia sie, RONNY/NELSON tez wspaniale, REKS bez ucha jest z lekka agresywny jak chodzi na smyczy, trzeba bedzie nad nim popracowac... a jutro przylatuja panie chetne na 3 siostry od Jozefa, plus 3 kolejne psiaki maja domy. Jak sie ogarne, to wysle Mgie fotki, obiecuje !:) /Agnieszka